o kişi cevap verseydi zaten faceden görürdün ki canım demek ki birşey dememiş seninle ilgili.
Ben de olsam cevap vermezdim sonuçta ciddi boyuta girmiş bir ilişki iyi ya da kötü desem neye yarar.
Eşinin yaptığı da çok yanlış ayrıca sana karşı güveni mi yokki de senin eski ilişkilerinle irtibata geçiyor madem merak ettikleri var seninle konuşsun eski ilişkideki insanları araya katması çok saçma!
Sen de bana kalırsa küslüğü daha fazla sürdürme yaptığı doğru değil tamam ama konuşmayı dene öğrenmek istediği neymiş tam olarak sor ve cevabını da ver bence
bi süremi... Inanın bana hiç ama hiç konusmak istemiyorum. Cuma gününden beri görmeye bile tahammülüm yok... Elim kolumm baglandı.. Hakaret.. Haklısın. Yerle bir etti onurumu... Ya onunla bitmiş zaten... Kuyruk acısından ya cvp verseydi olur olmaz seyler söyleseydi.. Bide lafa kardeş kusura bakma özür dilerim diye başlamış lafa.. Yediremiyorumki kendime yediremiyorummmnasil yani ya siz evlisiniz ve esin eski arkadasina senin icin nasildi diye soruyor ne duymak istiordu acaba sasirdim dogrusu :44: Bende olsam bi zaman konusmazdm bu bana yapilmis hakaret olarak algilardim bu erkekler ne acaip varliklar anlamasi cok guc ne diyeyim bilemedim:44:
neden böyle bir şey yapmış....seni yeterince tanımamış mı yani..
Başkasının senin hakkında yaptığı iyi ya da kötü yorumları seni tanıyabilmek adına yeterli bulabilecekmiş miyani :44:
Benim hakkımda kocam sana ne sordu demek ,, senin adına rencide edici olmaz mı sence....
Bence o kişiye bahsetme bundan...
saçmalığa bakar mısın...
Neymiş, "seninle ilgili iyi, kötü ne öğrenebilirim diye yazdım"mış. Ben utanırdım resmen ya, o nasıl bir kendini bilmezliktir.
Soğuk davranmakta haklısın ama böyle sinirin dinmeyecek, aksine düşüne düşüne daha da alevlenecektir.
Git, onun başının etini "ne söyledin?" diye ye ama böyle kendini yeme.
eşinizin yaptığı ayıp ve saçmalık onun sözünlemi hareket etcekmiş iftira atsa öle böle dese sizi bırakcakmışmı yarıda kendisi bilmiyormu tanımıyormu sizi eskiyi bile açmıcan erkeklere
doğru diyorsun ama beceremiyorumki.. Konusmaya calıssamda içimden gelmiyor. Diyorum ya onunla uyumuyorum bile... Dediğin gibi ben olsam bende cevap vermezdim banada ters böle seyler ama onun midesi nasıl kaldırdı onuda bilmiyorum.. Ilk ögrendigimde amac ne dedim bilmem o anki ruh haliyle yaptım diyor.. Ama bide söyle düşünün... Bu önceden planlanmıs bişey. Bundan adım gibi eminim. Ayrılık noktasına gelmişiz... Durduk yere insanın aklına gelmez böle bişey. Bence fırsatını arıyordu ve ayrılıga gelince ilk yaptıgı sey bu oldu. Işte ben bunu kaldıramıyorumm
yani ister istemez şu anki sinirle öfkeyle yüzünü dahi görmek istemezsin.yaptığı çünkü bana göre yenilir yutulur birşey değil.güvenmiyorsa nişanlanmayacak,evlenmeyecekti yani bu kadar basit.seni senden başka kimden daha iyi tanıyabilir ki.sen yine de biraz kafanı topla canım kendine gel en azından konuşmaya çalış şu an zor farkındayım ama evliliğiniz için yani denemelisin en azından.
böyle bi şeyi gururuna yediripte nasıl yapmış tebrik koyuyorum, eski sevgilin cevap vermemekle mert davranmış ne cevap bekliyodu acaba
desemki onunla evli kalmak istedigimden artık emin değlim... Onada söyledim. Eger nişanlıyken söyleseydin evlenmezdim seninle.. Oda bunu bildigim için söylemedim dedi. Pişkin pişkin.. Iyide simdi böyle dahamı iyi oldu... Elimi kolumu bagladı... Hayır bide bu benim ikinci evliliğim kızlar :/ küçük yasta evlenmiştim 3 ay evli kaldım benden büyüktü görücü usulü bi evlilikti ayrıldım. Olmadı yapamadım...iyi dedim evlenmeden önce eski sevgilimden evlendikten sonrada eski eşimden sorarsın beni.... Kızlar napıcam ben..... ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?