Eşimi affedemiyorum

günlerdir ayrı yiyosunuz ayrı yatıyosunuz tepkisi ne peki? olay konuşulduğunda bi kere özür dileyip sustumu yoksa bariz bi pişmanlık var mı

haklısın ama öyle insanlar öyle bi dünyadayızki... Insanlara ne sorunlarını anlatabiliyorsun ne yasadıklarını. Ayrılsan daha ilk aydan tutunamadı dicekler... Ailemden kimseyede bişey diyemedim. Hergün tlfda konusuyorum ailemle hersey normal rolu yapmak öyle agrıma gidiyorki. Sahte sahte gülmeler... Bide ailemden ayrı memleketteyim ben... Uzaktayım ve yalnızım.. şimdi hepten yalnız kaldım...

eşinizin yaptığı hiç yakışık almayan bi davranış, öfkenizde haklısınız..
fakat eski arkadaşınızla, ortaya çıkınca yüz kızartacak bişey yaşamadıysanız, neden bu kadar uzattınız ki...
eşiniz öğrendiğinde kötü şeyler olacak bi durum olmadıysa eski arkadaşınızla, bence fazla uzatmayın...kaldı ki kötü şeyler yaşamış da olabilirsiniz..ve eşinizin hiç bilmemesi gereken durumlarıda yaşamış olabilirsiniz...bu sizin geçmişinizde kalmıştır, eşinizden öncesidir..ve eşinizin bunları sorgulayıp yargılama hakkı yok...
tepkinizi belli etmişsiniz ve artık uzatmayın bence...eşinizin yaptığı dam üstünde saksağan hesabına benziyor..lüzumsuz hatta çocukça...hiç olgun bi davranış değil...
acaba eşiniz neden bunu yaptı, bişeyden mi şüphelendi veya karısına evli olduğu süre zarfında hiçmi güvenmemiş..ayıp etmiş hem de çok...ama bırakın eşiniz yaptığı ayıbıyla utansın ezilsin....siz fazla tepki gösterdikçe dikkat çeker ve aklındaki şüpheleri doğrulayıcı olursunuz....eşinizin aklına gelir hep, acaba niye bu kadar tepki veriyor...bilmemem gerekn bişey varda ortaya çıkmasından mı korkuyor diye düşünebilir...

Son düzenleme:

Bazıları anlatsan da dinlemezler ya da kendi bildiklerini okurlar öylesi de var tabi bir de.Sen d ehaklısın canım aileden uzakta olunca daha da zor.İnsan böyle günlerde bir dayanak istiyor ama yükünü alacağı destek olacağı.Annene olsun anlatabilirsin aslında o sana daha çok yardımcı olur belki evladısın sonuçta.

bişeyler olup olmaması değilki burda önemli olan yada bişey ögrendimi telaşıda değil. Sadece bana bunu nasıl yapabildi. Sevdigi kadını eski sevdiginden sormak hangi kitapta yazıyor ben bunu tasıyamıyorum.. Kendmle konusuyorum affet diyorum ama affedemiyorum. Kandıramıyorum kendimi. Ben onun gecmişini bi kez olsun sorgulamadım.. Kendine bile sormadım. Ama o bana sordukları yetmemiş gitmiş bide şahısa sormuş. Bana dokunan bu.. Bunu bana nasıl yaptı....

canım tepkınde o kadar haklısın kı ,esının yaptıgı cok ama

cok buyuk yanlıs herşeyden once sana saygısızlık .

eskı sevgılının soyledıgıne gore mı davranacaktı sana .

eskı sevgılın ıyı cevap verse kotu olur,kotu cevap verse

yıne kotu olur .dusunsene eskı sevgılın senın ıcın ;"

cok ıyı bır kızdı ona ıyı bak degerını bıl "gıbı cumle kullandıgını

senın koca bıldıgın sızofrene baglardı herhalde

"acaba hala esımı sevıyor mu "gıbı kafasında kurar dururdu .

eskı sevgılın senın hakkında kotu bırseyde soyleyebılırdı

onun dedıgıne gore mı davranacaktı sana

gercekten cok buyuk yanlıs bu .belkide nefret ve ofkeyle

bıten bır ılıskıydı .karsı tarafı mutlu eden bır mesaj olmustur bu .

eşının sana guvenmedıgını dusunmustur kesın .o mesajı atarak eskı

sevgılının gozunde senı resmen kucuk dusurmus .tepkınde cok haklısın

bıraz surundur sonra affet cnm uzatma :)

Son düzenleme:

bu mümkün değil... Eminim yardımcı olacaktır mutlaka istemiyorsan cık gel diyecektir. O kadar acık yürekli bi annem var allaha sükür. Ama ben babasız büyüdüm 20 senedir annem bzi tek basına büyüttü. Annem babam ayrı.. Bi kez daha üzülsün istemiyorum. Bi kez daha benden yana hayalleri kırılsın istemiyorum

süründür kısmı isteyerek yapılan bişey değil. Içimden konusmak zaten gelmiyor ama o affet kısmı varya.... Işte onu kendime yediremiyorum. Sorunda tam burda işte. Nasıl affedicem affetsem nasıl yeniden inanıp güvenicem...

Ama karşına alıp bir konuş,ne duymayı bekliyormuş???ona birde şunu söyle güvensiz hiç bir ilşki yürümez.üzüldüm bende senin için

Eşinle evlenmeden önce nişanlıyken ayrılmışsınız.
Bu olay,o dönemde olmuş.
O yüzden fazla uzatma derim.

Şimdi,evliyken ve herşey yolundayken yapsaydı uzatmanı anlardım.
Ama ayrıyken saçmalamış,ne yapacağını şaşırmış herhalde.
Belki de seni unutabilmek için,hakkında kötü şeyler duymaya ihtiyacı vardı.

Şu an bu sebepleri sorgulamak yersiz bence.
Eşin,açıklaması olmadığı için ve belki utandığı için susuyordur.

Hepimiz insanız.Her zaman doğru davranamayabiliriz.
Her zaman her yaptığımızın mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Bu ikinci evliliğiniz.

Eşiniz eski sevgilinizi tanıyor mu?

Siz kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşında?

Siz nasıl tanışıp evlenmeye karar verdiniz ve kısa sürede demişsiniz bu kısa süre ne kadar?

Eşinizin demi ikinci evliliği?

Galiba sorularım bitti bunları bilmeden yorum yapamıyorum

Son düzenleme:
Bu çok ince bir çizgi,
Gelen cevaba göre muamele edecekti size sanırım
Ama sizin değerinizi düşürdüğünün farkında değil
Kim eşini eski sevgilisine sorar ki
Adam allahtan iyi insanmışta aranıza girmemiş.

2. evliliğin olması bir şey ifade etmez
Gururun kırılmış bu başlı başına bir sorun
Affetmeye çalış olmuyorsa da zorlaman sadece sana zarar

kesinlikle katılıyorum. yaptıgı dogru birsey değil tamam ama suan yapmamıs. sizin nişanlıyken ayrıldıgınız bir dönemde yapmıs. insan her zaman mantıklı seyler yapamaz bazen kaldı ki o zaman ayrılıgın saskınlıgı ile saldıracak bir yer arıyordu belli ki.

ewet bu ikinci evliliğim..
Ben 25 esim 27 yasında
biz aynı yerde calısıoduk 7 ay cıktık sonra evlrndik
hayır esimin ilk evliliği

ama ben bunu nişanlıyken bilseydim evlenmezdim onunla. Bunu onada soyledim.. Simdi nasıl susupta sineye cekeyimki

öyle diosunuz ama. Bi düşünsenize en güvendiginiz en cok inandıgınız insan aslında size hiç inanmıyormus. Hiç güvenmiyormus. Ve bunu yapmıs. Bide bunun hemen ertesi hafta sizinle evlenmiş... Bu kolay bişeymi

kesinlikle kolay değil..

bireyler birbirlerine güveniyor ki evleniyorlar. birbirlerinin sıgınagı oluyrlar.

benimde onuruma cok dokunur. kırgınlıgımı da belli ederim..

büyük konusmamak gerekir. ayrılmayı düsünebilirdim de.. ama yasayan anlar.

ewet bu ikinci evliliğim..
Ben 25 esim 27 yasında
biz aynı yerde calısıoduk 7 ay cıktık sonra evlrndik
hayır esimin ilk evliliği

7 ay kısa bir süre değil aslında. o ayrılıkta sizin eski sevgilinizi araması çok çocukcaymış ayrılıgında vicdan azabı çekmemek için kuvvetli bir neden arıyordu sanki.

O zaman ayrıymışsınız bunu yapmış peki ve siz şimdi öğrenmişsiniz haklı olarakta tepki vermişsiniz. Neden sizi kaybetmemek için bir çaba sarfetmiyor sadece bir kere özür mü diler insan aradan 3 gün geçmiş bu kısmı çok kötü hiç bir çaba sarfetmemesi.

O ayrılıktan sonra neden birleştiniz tekrar gerçekten vicdanını rahatlatmak için mi evlendi ki sizinle umut verdim yarı yolsa bırakmayayım diye.

Biirde şu var yanlış anlamayın ama dul bir bayanın bekar bir erkekle evlenmesi hep sıkıntı olur. Erkek sorun etmese de çevresinde muhakkak sorun edenler olur.

Bu ikinci adımınız ben ayrılmanızı istemem yaptıgı bir hata ve barışmak için çabalamaması da bir hata.

Oturun konuşun derdi neymiş küs olmakla ayrı yatmakla sadece zaman kaybedersiniz başka hiç birşey değil eğer olmayacaksa yolunuza yalnız devam edersiniz, eğer devam edecekse de ayrı ayrı küs olmanın hiç bir anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…