ortada öfke varsa sözler zehir gibidir mantıklı cümleler kurulmaz ve aklı selim düşünülemez bence ikinizin de düşünmeye ve durulmaya ihtiyacınız var çok çabuk alınan kararlar iki tarafa da zarar verir evliliğinizle ilgili yardım alın derim boşanmak iki taraf içinde yıpratıcı bir süreçtir sadece kişileri değil aileleri de yıpratır asıl soru sen boşamış bir kadın olarak hayata devam etmeye hazırmısın ?zannedersem ondada bitti.. bittiki bu dereceye tasındı ... söyledikleri yaptıklarınıda aştı........!!! tam içinden cıkılmaz bi hal aldık
ortada öfke varsa sözler zehir gibidir mantıklı cümleler kurulmaz ve aklı selim düşünülemez bence ikinizin de düşünmeye ve durulmaya ihtiyacınız var çok çabuk alınan kararlar iki tarafa da zarar verir evliliğinizle ilgili yardım alın derim boşanmak iki taraf içinde yıpratıcı bir süreçtir sadece kişileri değil aileleri de yıpratır asıl soru sen boşamış bir kadın olarak hayata devam etmeye hazırmısın ?
anlatamadım heralde... bu bosanma sebebim değildi öfkeliydim kızgındım ama öfkem gecmedi oda umudu kesince kendinden gecti neler söyledigini bi bilseniz... inanamamdım ben böyle biriylemi evlendim diye...
canim yok ben orasini anlamadim kusura bakma,sen yasadigini bilirsen dogru karari en iyi kendin verirsin
Allah hayirlisini versin senin icn kimse bosanmak icin evlenmiyor ama bu noktaya geldiyse emimin hakli nedenlerin vardir
içinde neler büyütmüş megersem.... duyduklarıma inanamadım. ben onun karısıyım ama o evliliğimiz için cektigi krediyi bile senin yüzünden borca girdimleri bile gündeme getirdi... bu ne ya... bu nasıl bi kader...!!
sen bütün kırgınlıklarını ikinci evliliğine taşımışsan bu eşine çok büyük bir haksızlık olur ondan hata yapmamasınımı bekliyorsun? rüya bir evlilik yoktur her evlilikte can sıkıcak durumlar yaşanır ikinci evliliğini konu etmedim çünkü konumuzla alakalı değil sen eşinle bir milada başlamışsın ama geçmişinle alakalı seni üzüyorsa ve her tartışmada bunu ön plana atıyorsa demek ki bunu hazmedememiş demektir yapılacak şey zorlamamak hayatta değer verdiklerimiz var ama en değerlisi kendimizizen kötüsüde bu ya.. konuyu basından okumadınız sanırım bu benim ikinci evliliğim.. eşimin ilk ama benim ikinci.. en acı tarafıda bu. ben böyle hayal etmemiştim böyle olmamalıydı....
sen bütün kırgınlıklarını ikinci evliliğine taşımışsan bu eşine çok büyük bir haksızlık olur ondan hata yapmamasınımı bekliyorsun? rüya bir evlilik yoktur her evlilikte can sıkıcak durumlar yaşanır ikinci evliliğini konu etmedim çünkü konumuzla alakalı değil sen eşinle bir milada başlamışsın ama geçmişinle alakalı seni üzüyorsa ve her tartışmada bunu ön plana atıyorsa demek ki bunu hazmedememiş demektir yapılacak şey zorlamamak hayatta değer verdiklerimiz var ama en değerlisi kendimiziz
biz nişanlıydık ve ayrılmıstık yani kızgınlıklarda biter ya öle bi durum yaşadık oda zaten bitmişti bende ondan sordum seni ee neticede bi senrlik bi ilişkin vardı onunla ne dicek diye seni sordum dedi. detaylı söylemiyor ne yazdıgını. ama ben hazmedemiyorum bunu. tamam bitmişti ama yine barıstık ve evlendik neden söylemedin dedim böle bişey nasıl söylenir diyor nasıl yaptıgını hala aklım almıyor . öyle kızgınımki ona... tarif edemem.. affedemiyorum. napıcamıda bilmiyorummm
merhaba kızlar3 gündür geçmeyen bi öfkeye sahibim. daha önce de konu acmıstım ordada bahsetmiştim daha yeni evliyim.. hersey yolunda gidiyordu.. ancak cuma aşkamı öyle bişey ögrendimki öfkem boyumu aştı.. eşim onunla evlenmeden önce görüştügüm kişiye mesaj yazmıs faceten. bundan 2 ay önce biz nişanlıydık ve ayrılmıstık bi tartısma yuzunden. ona benimle ilgili iyi kötü ne ögrenebilitim diye msj atmış (ama o cvp vermemiş) ve ben bunu tesadüfen 2 ay sonra ögrendim.. ne yazdın dedim seni sordum dedi. acaba senle ilgili ne söyler diye yazdım dedi. kızlar 3 gundur ayrı uyuyorum ondan bana dokunmasına bile izin vermiyorum. ne yapıcamı bilmiyorum. bi yanım ara o kişiyi ne yazdı tamamen ögren diyor bi yanım olmaz diyor kızlar bişey söyleyin nolursunuz.....
Olmadı kızlar.. Yeni dedim herseye ragmen son bi şans vereyim dedim. Affettim... Ama olmadı beceremedik. Eşim her defasında azından cıkanlara mani olamadı. Gururumu onurumu yerle bir etti. Evime anneme gidicem dedim defalarca git gelme dedi... ve bende gittim.. şuan annemin evindeyim.... Mutlu sonu yazmayı isterdim ama maalesef olmadı....!!1
Canim cok üzüldüm,
ama esin belliki cenesini pek tutamayan bir insan,
agzina geleni söylüyor, ve kafasina eseni hemen yapan bir tip belliki,
düsünmeden hareket ediyor, düsünmeden konusuyor, ve böyle davranisli birislye gecinmesi cok zor,
umarim yakinda senin yanina gelip barismak ister,
sende sartlarini siralarsin, degismen lazim, cok kriici konusuyorsun diye,
eminimki sinirinden sayip sövüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?