ama ben bunu nişanlıyken bilseydim evlenmezdim onunla. Bunu onada soyledim.. Simdi nasıl susupta sineye cekeyimki
Bu kadar kısa bi sürede... Onunla evlendigime pişman oldum kızlaronada söyledim evlenmeden önce bilseydim seninle asla evlenmezdim dedim.. Ama şimdi... şimdi napılırki. Ailene söyleyemiosun daha cok yeni evlisin.. Off yemek bile yiyemiyorum kaç gündür.. Napıcamı sasırdım...
haklısınama öyle insanlar öyle bi dünyadayızki... Insanlara ne sorunlarını anlatabiliyorsun ne yasadıklarını. Ayrılsan daha ilk aydan tutunamadı dicekler... Ailemden kimseyede bişey diyemedim. Hergün tlfda konusuyorum ailemle hersey normal rolu yapmak öyle agrıma gidiyorki. Sahte sahte gülmeler... Bide ailemden ayrı memleketteyim ben... Uzaktayım ve yalnızım.. şimdi hepten yalnız kaldım...
bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.
ama ben bunu nişanlıyken bilseydim evlenmezdim onunla. Bunu onada soyledim.. Simdi nasıl susupta sineye cekeyimki
Bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.
sen hangi devirde yaşıosun....... Ne özrü ne saygısı.. Sen ne dediğinin farkındamısınn
Bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.
bu mümkün değil... Eminim yardımcı olacaktır mutlaka istemiyorsan cık gel diyecektir. O kadar acık yürekli bi annem var allaha sükür. Ama ben babasız büyüdüm 20 senedir annem bzi tek basına büyüttü. Annem babam ayrı.. Bi kez daha üzülsün istemiyorum. Bi kez daha benden yana hayalleri kırılsın istemiyorum
Kusura bakmayın da bence çok abartıyorsunuz.
Adam size şiddet uygulamamış, kötü söz söylememiş, aldatmamış. Sırf evlenmeden önce eski sevgilinize sizi sordu diye kıyametleri koparıyor bir de yatağınızı ayırıyorsunuz.
Ortada bu kadar abartılacak bir durum yok. Sizden ayrılmış ve sizi özlemiş. Sizinle ilgili birileriyle konuşmaya ihtiyacı varmış. Size soramadıklarını ona sormuş.
Şu yazdığınız mesele öyle yatak ayıracak ve bu kadar kısa sürede birinden soğumayacak bir durum değil.
Siz soğumaya yer aramışsınız bu da bahane olmuş bence
Ben olsam ben de kızardım ama bu kadar da abartmazdım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?