Eşimi affedemiyorum

ama ben bunu nişanlıyken bilseydim evlenmezdim onunla. Bunu onada soyledim.. Simdi nasıl susupta sineye cekeyimki

Nasıl bu kadar eminsin ''evlenmezdim onunla'' derken? Belki o zaman olsaydı sana bir açıklama yapardı ve yine evlenmiş olurdun... Şimdi ise bence kendini zorlayacağına onu zorla elbet bir açıklaması vardır...

Zor bir durum evet belki banada kızacaksın bu yorum yüzünden lakin yangına körükle gitmemen taraftarıyım... sakin olmak lazım. olabildiğince:)

aaay Allah yardımcın olsun cidden ne sinir bozucu bi durum ya..
bence eşinin yapısıyla alakalı bu durum..kafasına taktıysa bişeyleri irdeleyip duruyor demekki..
peki özel olmazsa bilmesini istemediğin durumlar var mı?
eğer yoksa korkma ve ona biraz daha tavır koymaya devam et..
yaptığı büyük bi hata..anlaması lazım hatasını

bence de fevri karar verme..
biraz zaman tanı ikinize de

Bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.

bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.

sen hangi devirde yaşıosun....... Ne özrü ne saygısı.. Sen ne dediğinin farkındamısınn

Canım ya eşinin yaptığı gerçekten çok yanlış bişey ama böyle evlendiğime pişmanım falanda deme bence. Sonuçta o sıra ayrıymışsınız ve aklı karışmış belliki. Allah yardımcın olsun..

ama ben bunu nişanlıyken bilseydim evlenmezdim onunla. Bunu onada soyledim.. Simdi nasıl susupta sineye cekeyimki

Sineye çekmiş değilsin ki.
Söyleyeceğini söylemişsin,tepkini de vermişsin.
2 aylık evliliğin en güzel günleri,bu olay yüzünden dargınlıkla geçiyor.

Bence ya eşine son kez (güven konusunda) kızgınlığını anlatıp konuyu sonsuza kadar kapat.
Veya gönlünü alacak hoş bir jest yaptığı zaman barış.

Uzatman taraftarı değilim.
Bu olayı,senden ayrılan adamla senden ayrılan adam olarak düşün.
Sevgiliyle eski sevgili değil.
Kocayla eski sevgili hiç değil !

Öğrenseydim evlenmezdim diyorsun ama...
Eşin,evli olsaydınız böyle birşey yapmazdı bence.
Ve sen o zaman öğrenseydin çoktan kavgasını edip barışmış olurdunuz :)

esinin yaptigi cok yanlis bir davranis. affedilir affedilmez o kisiye gore degisir. suana bak olaylar yasanmis degistiremezsin. sen esini hala seviyor musun? hala ona guveniyor musun? gelecege yonelik hayallerinde hala yeri var mi? bunlari sor kendine cevaplarina gore davran. ben sogudum diyorsan kendini yipratmanin manasi yok. hala seviyorum diyorsan al karsina uzun uzun konus nasil kirildigini, davranisinin cok manasiz oldugunu anlat ona. biz birlikte yasicaksak elbet tartisicazda kavgamizda olacak her defasinda ayni mantiksiz seyleri yapmani istemem de. ve hakli oldugunun altini ciz konusurken

Bence kapris yapman çok yersiz. Eşine yeterince güven veremediğin için çocuk seni eskilerden öğrenmeye çalışmış. Gidip eşinden özür dilemelisin, artık o senin kocan saygıda kusur etme bence.

güven vermediyse veremediyse eşi evlenmeseymiş çok saçma yazdığınız şey..

sizin eşiniz size böyle bişey yapsa affet kocacım deyip ayaklarınamı sarılcaksınız :26::26::26::26:

sen hangi devirde yaşıosun....... Ne özrü ne saygısı.. Sen ne dediğinin farkındamısınn

canım öncelikle biraz sakin ol...erkek işte şeytan dürtmüş demekkiii kimi insan pek sever geçmişi kurcalamayı...

güzelce konuş ama biraz kendini dinle şu an ne onu nede kendini kırma ( çok üzüldüm yaaaa

dimiii ama mantıklı !!

hatta ayaklarını sıcak suda bol köpükle yıkaması da lazım.. oyy kocacımmmmmm diyerek !!!!!!!!!!!!!!

----

şaka mı bu ? eger öyleyse kamera nerde ?

Son düzenleme:
O kişi ile ayrılmışsınız

Bu nedenle başkası ile mutluluğunu istemezse yalan bile söyleyebilir

O iftira atsa inanacak yani eşiniz ?

Hiç tanımadığı birine, eski sevgilinize sizden daha fazla güveniyor demek

Bu erkeklerde akıl neden bu kadar noksan anlamıyorum

Ayrı kalınan dönemlerde insanların saçmalaması gayet normal...
Kaldı ki böyle bir hatayı belki de sizde yapabilirdiniz.
Lütfen biraz sakin düşünüp öyle hareket edin derim.
Belli ki pişmanlığından karşınızda sus pus olmuş olan bir eş var.
Konuşmadan birşeyi net olarak anlayamazsınız.

Resmen acigini aramaya calismis ve seni kücük düsürmüs,
nisanli olsaydim ve böyle biseyi ögrenseydim bende evlenmezdim büyük ihtimalle,
ama olan olmus artik, belliki ayriligin acisiyla sacmalamis,
epey süründür, ama icin soguyunca zaten affedersin,
bosanma sebebi degil yani

gerçekten çok ayıp etmiş düşündümde böyle bir msj atmasının hiçç bi mantıklı sebebını bulamadım bence surat yapmayı bırakın ciddi ciddi konuşun ne söylese emınım mutsuzluğunuz geçmiycek mantıklı gelmıyycek söyledıklerı ama daha yenı evli olduğunuzdan aranıza soğukluk girmesın bir konuşun derim

Bu durumu normal karsılayanlara ınanamıyorum ..

Ayrılık donemınde sızın nasıl bır acıgınızı yakalarım dıye eskı sevgılınıze mj atmıs adam ..
Ya benım anladıgım bu ,
3 kere okudum yazıyı yanlıs anlamıayayım dıye ama konuyu nerden tutarsan tut ınsanın elınde kalıyor..

Demek kı ayrılık surseydı : bak senın eskı sevgılınde sunları sunları soyledı sen zaten soylesın dıye camurluga mı yatacaktı ?
sınırım bozuldu konuyu okuyunca ne ınsanlar var..

Sızın adınıza uzgunum , bunu ıcınızde atlatmanız zaman alıcaktır.

Anladım canım.Zor tabi her anne evladının mutlu olmasını ister tabi herşeyden önce.

Kusura bakmayın da bence çok abartıyorsunuz.

Adam size şiddet uygulamamış, kötü söz söylememiş, aldatmamış. Sırf evlenmeden önce eski sevgilinize sizi sordu diye kıyametleri koparıyor bir de yatağınızı ayırıyorsunuz.

Ortada bu kadar abartılacak bir durum yok. Sizden ayrılmış ve sizi özlemiş. Sizinle ilgili birileriyle konuşmaya ihtiyacı varmış. Size soramadıklarını ona sormuş.

Şu yazdığınız mesele öyle yatak ayıracak ve bu kadar kısa sürede birinden soğumayacak bir durum değil.

Siz soğumaya yer aramışsınız bu da bahane olmuş bence

Ben olsam ben de kızardım ama bu kadar da abartmazdım diye düşünüyorum

Son düzenleme:

tamam da canım o zaman konu sahibinin en iyi arkadaşını arasaydı, o da yanlış da hadi o kafayla illa birini arayacaksa onu arasaydı mesela. eski sevgiliyi aramak da nedir, aaa bu nasıl bi sakat düşünce yapısı,ne cevabı bekliyordu ki, herbişeyi yaptım falan mı demesini bekliyordu iftira atmasını mı ne biliyim yani bi insan bunu hangi kafayla yapar:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…