dayanamadım............
aradım sordum....
meraba kardeş hatırladınmı beni pegasos clubtan...kardeş bu sene yoktun bizim orda kader kısmet nerden bilecen senin geçen seneden kız arkadaşın vardı burda tesadüf tanıştık ama ben seninle daha önce birlikte olduğunu çok sonradan öğrendim seni sordum ama bana birlikteydik anlaşamadık ayrıldık aramızda hiç bir şey yok dedi herneyse konuştuk anlaştık evlenecektik sözde ama ne olduysa birden bire vazgeçti beni bütün akrabalarıma rezil etti bana kendinden çok vazla bahs etmedi anlayamadım kardeş herkes şok içerisinde ne olduğunu anlayamadık kusura bakma kardeş belki yazdıklarım abest kaçıyordur ayıptır ama valla bi anlam getiremedim onu tanıdığını duydum bana senden başka hiç kimse yardım edemez bu kız neyin nesi amacı ney insanlarla dalgamı geçiyor amacı ney bana yardımcı olur aydınlatırsan çok sevinirim..gece gece bunları yazarak canını sıktıysam çok özür dilerim kardeş hayırlı geceler...
bunu yazmış.... yerin dibindeyim suan...... bana dediki bumu senin eşin... yerin dibindeyim kızlar...
Cudana konu sahibinin 2. evliliği
Bence o arayı merak ediyor.
haklısın... her hatasını affettiim... bunuda onlardan sanıyor olabilir.. ama öyle olmıcak.... bu defa öyle olmamalı... ben bunu hakedecek hiç bişey yapmadım
yaptım kızlar.... bu msjı önüne sundum. onun yaptıgını yapmadım. aradım ve gercegi ondan ögrendigimi acık yüreklilikle söyledim... şaşkındı baktı öyle sacma sacma ama bişey diyemedi. onun üstüne dedi bazı hataların telafisi yoktur.. ya beni hatamla kabul edicen yada cek git dicen. git dersen gelmem bi daha dedi. bende git dedim ama gitmedi.. sonrada tmm zaman gecsin bana kızgınsın gececek dedi sustu... ölede oturmus tv izlio.. şaka gibi...
merhaba kızlar3 gündür geçmeyen bi öfkeye sahibim. daha önce de konu acmıstım ordada bahsetmiştim daha yeni evliyim.. hersey yolunda gidiyordu.. ancak cuma aşkamı öyle bişey ögrendimki öfkem boyumu aştı.. eşim onunla evlenmeden önce görüştügüm kişiye mesaj yazmıs faceten. bundan 2 ay önce biz nişanlıydık ve ayrılmıstık bi tartısma yuzunden. ona benimle ilgili iyi kötü ne ögrenebilitim diye msj atmış (ama o cvp vermemiş) ve ben bunu tesadüfen 2 ay sonra ögrendim.. ne yazdın dedim seni sordum dedi. acaba senle ilgili ne söyler diye yazdım dedi. kızlar 3 gundur ayrı uyuyorum ondan bana dokunmasına bile izin vermiyorum. ne yapıcamı bilmiyorum. bi yanım ara o kişiyi ne yazdı tamamen ögren diyor bi yanım olmaz diyor kızlar bişey söyleyin nolursunuz.....
dayanamadım............
aradım sordum....
meraba kardeş hatırladınmı beni pegasos clubtan...kardeş bu sene yoktun bizim orda kader kısmet nerden bilecen senin geçen seneden kız arkadaşın vardı burda tesadüf tanıştık ama ben seninle daha önce birlikte olduğunu çok sonradan öğrendim seni sordum ama bana birlikteydik anlaşamadık ayrıldık aramızda hiç bir şey yok dedi herneyse konuştuk anlaştık evlenecektik sözde ama ne olduysa birden bire vazgeçti beni bütün akrabalarıma rezil etti bana kendinden çok vazla bahs etmedi anlayamadım kardeş herkes şok içerisinde ne olduğunu anlayamadık kusura bakma kardeş belki yazdıklarım abest kaçıyordur ayıptır ama valla bi anlam getiremedim onu tanıdığını duydum bana senden başka hiç kimse yardım edemez bu kız neyin nesi amacı ney insanlarla dalgamı geçiyor amacı ney bana yardımcı olur aydınlatırsan çok sevinirim..gece gece bunları yazarak canını sıktıysam çok özür dilerim kardeş hayırlı geceler...
bunu yazmış.... yerin dibindeyim suan...... bana dediki bumu senin eşin... yerin dibindeyim kızlar...
canım konunu baştan sona okudum ve ilk izlenimim şu; yorumların çoğu senin konunu şu şekilde anlayıp yorum yazmış kocan eski sevgiline msj atıp seni sormuş diye anlamış ve yorumunu buna dayanarak yapmış ANCAK arada şöyle bir fark var eşin bunu eşin değilken nişanlanıp ayrıldığınız dönemde yapmış bu önemli bir fark eşinken böyle bir msj atsa eski sevgiline pardon ama eşine KAV....AT denir(banlanmak istemiyorum birleştir) ama bunu nişanlıyken ayrıldığınızda yapmış ve msjından anlıyorumki terketmişsin bunun acısıyla yapmış....
he diceksinki haklımı yani KESİNLİKLE HAYIR ama evliyken yapılanlada nişanlandıktan sonra ayrılmışsınız hatta terketmişsin yapılan asla aynı değil...
bu evlilik senin açından eksiyle başlamış bunu inan kendimde bir yuva sahibi bir bayan olarak söylüyorum çünkü sen evlenmiş ayrılmışsın ve eşinin ilk evliliği....
bu asla senin eksin değil yanlış anlama ama maalesef çevre açısından kesinlikle eksi (aşamadık bunu)....
eşinle evlendin sen çevreyle evlenmedin ama en klas,ileri görüşlü erkek bile bu boşanmış kadın aldım yanlışmı yaptım acaba kısmını içten içe barındırır kiii sizin eşinizde bunu aşamadığını bu acabasını orda çok ortada belli etmiş emin değilmiş bu açıdan....
hani insanlar her zaman tam düşündüğü benimsediği şeylerde yapmazlar ya acaba doğrumu yanlışmı derken bir bakarsın olmuş yapmışız öyle bir evlilik yapmış içinden tam onaylayamadığı ama bir yanınında olur dediği bir evlilik yapmış malesefki...
haksızmı şu açıdan haksız genel türk erkeği böyledir zaten bunu yadırgamıyoruz artık biliyoruzda madem yapma be kardeşim kaldıramıyorsan alma bu kadını zorla değil ya...
alıcaksanda adam gibi kadının kaldırmayı geçmişini unutmayı bilceksin madem daha ötesi yok ....
eşiniz evlenmeden önceki bu acabaları varmış demekki ama evlenmeye karar verdiğine ve siz bilseydim seninle evlenmezdim dediğinize o yüzden söylemedim dediğine göre bunu aşmış ve sizinle evlenmiş bunu sizin geçmişinizi unutmanızı nasıl istiyorsanız sizde geçmişini unutun o msjıda silinki yoksa unutmazsınız okumak iyi gelmicek size...
eşiniz bu düşüncesini aşarak sizinle evlenmiş ve sizde lütfen evliliğinizi geçmişte yaptığı hata (evet büyük ama geçmişte bunu unutmayın) yüzünden bitirmeyin derim
çünkü bitirmekmi size iyi gelicek devam etmekmi derseniz eksileri artıları bir yere toplamanız ve karar vermeniz çok kolay olcaktık bir ayrılık yaşayıp boşanmış bir kadının toplumdaki yerini yaşamışsınız maalesef ve o eksilere bir eksi daha koyun derim bu ilkde değil 2. bitiş ve ilk hadi şanssızlık 2.de herkes hımmm kadında hata var herkes hatalı bir bumu iyi dicek maalesef...
inanın bu cümleleri kırılıcakmısınız diye çok düşünerek yazıyorum ama yaşamayın bunları düşünün diye size üzüldüğüm için yazmak zorunda hissediyorum kendimi bir borç gibi....
bakın bu size ağır gelen birşey hak veriyorum bunu bastıra bastıra söylüyorum ama maksat burda haklısınız diye sizi gazlamak değil çözüm bulmak olduğu için bunuda söylüyorum içiniz ısınsın eşinize diye; eşi aldatan,eşi her gece döven, içki içip eve para getirmeyip çalışmayan çoluk çocuk aç bırakan kocalarda duyuyoruz burda daha neleri var yaşamadan bilemeyiz ama ben eşimin hatalarında bunları düşünüp rahatlıyorum sizde düşünün en kötülerini okuyun ve düşünün....
birde şu aklıma geldi eşiniz hani terketmişsiniz ve nedenini anlamamış ya o sevgiliniz için onu terketiğinizi düşünüpte ona msj atmışta olabilir acaba onunlamı barıştı falan diye düşünmüşte olabilir buda bir fikir...
son olarakta şunu söylicem eğer eşinizi gerçekten seviyorsanız kızmışsınızdır ona ama gerçeten seviyorsanız daha fazla uzatıp ondan ayrılmayı düşünemezsiniz zaten herşeyden önce... çünkü insan sevdiğinden istesede ayrı duramaz içinden gelmez kendine kızar neden affetim diye neden yumuşadım diye ama genede gider onsuz duramaz sevmek gururla savaşmaktır,sevmek aklınla savaşmaktır, akıl kabul etmez ona gidip sarılmanı onu affetmeni ama kalbine söz geçiremez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?