- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Cunku bana baska pisliklerinide anlatmisti beyefendi ( baska kadinlarla olan) onlarin gozunden anlatacagim karisina, yani ben olarak degil.
ne biçim bir kadınsın senya... üslubumuzu bozdun resmen.
ilk başlığı açtığın zaman cahilliktir demiştim ama cahillikten de öte bu.
hikayeni de eksik anlattığın belli. sıkışınca "ama ilk o başlatııııı". lise öğrencisi bile senin gibi saçmalamaz.
kocana yazık. Allah dosta düşmana vermesin valla..
Iste arkadaslar kadinlar da erkekler de evlendigi kisiye cok dikkat etmeli. Bakin ne insanlar var. Hic haberi olmayan karsi tarafin karisina ve zat-i sahane konusahibinin kocasina uzuluyorum.
Ne bicim hayatlari var bazilarinin degil mi? Boyle baskalarinin hayatini karartmak ne kolay...
Bir yandan yazarken de acaba kekleniyor muyuz diye de dusunmeden edemiyorum. Oyle sogukkanli ki anlatirken.
Umarim da oyle olur esi ve o kadin kurtarir kendini bunlardan.Ava giderken avlanan insanlara bayılıyorum..
son 10 sayfada ben de aynı şeyi düşünüyorum.. sürekli yapacağım- yapacağım diyor da ortada bir faaliyet yok :) ergenin biri bizi yiyor muhtemelen..
Bir yandan yazarken de acaba kekleniyor muyuz diye de dusunmeden edemiyorum. Oyle sogukkanli ki anlatirken.
Fake fake diye bagirip duruyorsaniz lutfen yorum yazmayin.
Bu kadar sey uretecek kadar hayal dunyam olsaydi, senarist fln olurdum.
Niye bu kadar bekliyorum diyen hanima sesleniyorum, dogru zamani bekliyorum, tum bilgileri edindikten sonra karisina mesaj aticagim. Cunku benle baska kadinlarla paylastiklarinida anlatiyordu.
Niye bu kadar bekliyorum diyen hanima sesleniyorum, dogru zamani bekliyorum, tum bilgileri edindikten sonra karisina mesaj aticagim. Cunku benle baska kadinlarla paylastiklarinida anlatiyordu.
dur bundan sonrasını da ben yazayım.. he Sherlock allahın bir akıllısı sensin.. adam da senin kocana atacak yazışmaları, sonra kadın "ben kocamı affettim" diyecek.. eh umalım da kocan da seni affetsin yoksa ortada kaldığınla kalacaksın :)
Cunku bana baska pisliklerinide anlatmisti beyefendi ( baska kadinlarla olan) onlarin gozunden anlatacagim karisina, yani ben olarak degil.
Adam benim yazdigimi bilmeyecekki? Adamin biton pisligi var, o kadinlardan biri yaptiginida dusunebilir.
Dimi genelde boyle konularda konu sahibi sinirlenir kendince herkese agzinin payini verir hesabi pasif olur vs vs... bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?