Esimi aldatmayi göze almistim.

Oyle bisey diyemez, dese kendi ipini cektigini bilir.

Kendine bu kadar güveniyorsun da arkadaşların dediği gibi Karısı onu affeder sen de rezil olduğunla kalırsın. Takıntıdan doğru düşünemez olmuşsun. Adamın sana anlattıklarının doğru olduğu ne malum. Senin yaptığın ortaya çıkar sonra adam sana bilenir. Nasıl düşünemiyorsun bunları? Kocandan da ayrıl adama yazık.

Dr.a gidip tedavinizi olmaya bakin. Erkekler cinselliği ihtiyaç gibi görür ve ister.sizin için bi eksiklik olmayabilir ama esiniz için durum iyice zorlaşmıştır. Eski sevgiliye gelince, Birakin engelleyin gitsin.ikinizde evlisiniz. Kullanacaktı işte sizi, vajinismus olduğunuzu öğrenince,hiç ugrasamam dedi,vazgeçti galiba..

Ahh siz boyle yazinca adiniza uzuldum ne diller dokuldu sayfalarca dediklerinizin fazlasi soylendi anlamiyor konu sahibi. Biz ettik siz etmeyin bak cikamiyoruz da icinden fitik olduk hepberaber.

Evet hala boyu posu devrik uye gordum ben

Iki yakasi bir araya gelmeyen cok uye var hala

sorma çocugundan bul kaynanandan bul kocanda seni aldatsın senin de başına gelsin tüüüüüüü sana gibi bir dünya ahlar.

office de bilir kışın bir konu vardı.hepimiz bütün üyelere tek tek ahlar etti.ondan sanırım boynumuzun altında geziyoruz başımızda taşlarla

matmazel biz buradan aldığımız ahları biriktirip ahahahahahah olarak kullanıyoruz dimi

Klavyenizin arkasinda IQ seviyemi nasil gorebildiniz ve aptal oldugum kanatina vardiniz cok merake ettim?

Klavyenizin arkasinda IQ seviyemi nasil gorebildiniz ve aptal oldugum kanatina vardiniz cok merake ettim?

Var oyle bisey IQ gosteren klavyeler var bilmiyosun sen

matmazel biz buradan aldığımız ahları biriktirip ahahahahahah olarak kullanıyoruz dimi

yapacak bir şey yok

sadece ilk zamanlar üzülüyordum onun için bir sürü çözüm yazıyorsun kafa yoruyorsun belki başka arkadaşlarla polemige girip ban alıyorsun çok etkileyici konuysa sabaha kadar ne oldu diye uyumuyor aklın burda kalıyor. sonra yaz allah yaz

bakıyor işin içinden çıkamıyor verdiriyor ahları bedduaları önce niye böyle yapıyorsun diye üzülüp yorum yazıyordum şimdilerde ahahhahhah deyip geçiyorum.

Ahh siz boyle yazinca adiniza uzuldum ne diller dokuldu sayfalarca dediklerinizin fazlasi soylendi anlamiyor konu sahibi. Biz ettik siz etmeyin bak cikamiyoruz da icinden fitik olduk hepberaber.
Benim icn niye uzuluyorsunuz :) yazar gecerim gerisi kendi tercihi..Söylenmiştir elbette daha önce.aklın yolu bir. Ben butun yorumları okumadan yazdım zaten.biz yazdık. Fikir verdik..daha fazlasini yapamayiz..Karar kendisine kalmış..

En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.

En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.

o yüzden dalga geçiyoruz zaten o ihtimal karşısında bile ciddiye alınacak bir tarafın yok, acınası bir durumdasın amaçsızca çırpınan kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…