- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Oyle bisey diyemez, dese kendi ipini cektigini bilir.
Adam benim yazdigimi bilmeyecekki? Adamin biton pisligi var, o kadinlardan biri yaptiginida dusunebilir.
bide beddua eder eder
sizde benim yaşadıklaımı yaşayın der...
ne çok beddua aldık ne çok
Dr.a gidip tedavinizi olmaya bakin. Erkekler cinselliği ihtiyaç gibi görür ve ister.sizin için bi eksiklik olmayabilir ama esiniz için durum iyice zorlaşmıştır. Eski sevgiliye gelince, Birakin engelleyin gitsin.ikinizde evlisiniz. Kullanacaktı işte sizi, vajinismus olduğunuzu öğrenince,hiç ugrasamam dedi,vazgeçti galiba..
Evet hala boyu posu devrik uye gordum ben
Iki yakasi bir araya gelmeyen cok uye var hala
sorma çocugundan bul kaynanandan bul kocanda seni aldatsın senin de başına gelsin tüüüüüüü sana gibi bir dünya ahlar.
office de bilir kışın bir konu vardı.hepimiz bütün üyelere tek tek ahlar etti.ondan sanırım boynumuzun altında geziyoruz başımızda taşlarla
Klavyenizin arkasinda IQ seviyemi nasil gorebildiniz ve aptal oldugum kanatina vardiniz cok merake ettim?Muhtemelen banlanacağım ama söylemeden duramayacağım artık: Siz hayatımda gördüğüm en aptal kadınsınız. (Hakaret değil durum tespitidir) Böyle olduğunuzu bilin de zeki insanların bile içinden çıkamayacağı oyunlara kalkışmayın.
sorma çocugundan bul kaynanandan bul kocanda seni aldatsın senin de başına gelsin tüüüüüüü sana gibi bir dünya ahlar.
office de bilir kışın bir konu vardı.hepimiz bütün üyelere tek tek ahlar etti.ondan sanırım boynumuzun altında geziyoruz başımızda taşlarla
Klavyenizin arkasinda IQ seviyemi nasil gorebildiniz ve aptal oldugum kanatina vardiniz cok merake ettim?
matmazel biz buradan aldığımız ahları biriktirip ahahahahahah olarak kullanıyoruz dimi
Çok zor olmadı.Klavyenizin arkasinda IQ seviyemi nasil gorebildiniz ve aptal oldugum kanatina vardiniz cok merake ettim?
Benim icn niye uzuluyorsunuz :) yazar gecerim gerisi kendi tercihi..Söylenmiştir elbette daha önce.aklın yolu bir. Ben butun yorumları okumadan yazdım zaten.biz yazdık. Fikir verdik..daha fazlasini yapamayiz..Karar kendisine kalmış..Ahh siz boyle yazinca adiniza uzuldum ne diller dokuldu sayfalarca dediklerinizin fazlasi soylendi anlamiyor konu sahibi. Biz ettik siz etmeyin bak cikamiyoruz da icinden fitik olduk hepberaber.
Noldu gı beddua seviyesine geldi mi konu
En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.
En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?