- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ben niye boyle sacmaliklar pesindeyim kisaca ozetliyim.
Birkac ay once kendilerini gordum esiyle bir konserde, orda gozumun icine baka baka esine sarildi optu gozlerimin onunde.
Birde beni suzdu konser boyunca dusunun artik.. Orda ona karsi gercekten bir nefret bir intikam duygusu olustu,
Zaten orda beni gordu yillar sonra ilk defa yeniden ve o gordukten sonra beni mesaj atmaya basladi.
Yani karinla napiyorsan yap ama nispet yaparmis gibi gozumun icine baka baka karini opmek nedir ya sonucta eski sevgilisiyim, ayip.
Ben esimle huzurlu mutluyum sorunumuz yok ( vaji disinda)Adam karısını öptü, tatile gittiler
Sen böyle bakakaldın diye mi
Bu intikam duygusu
Yani senin eşin senin huzurun nerede ? Varsa yoksa eski sevgilinin mesajlarına takmışsın
Mutsuz gittigini biliyorum, ailesinide gormeye gitti sehir disindalar onlarda.Anlamıyorsun ki adam huzursuz falan değil... Karısıyla tatilde....
Ha o aşamaya da geçeceksiniz? Tamam canım, sana kolay gelsin takma aşamasında.
Eşinle mutluysan eski sevgilinle niye mesajlaştın, ben vajiyim dedinBen esimle huzurlu mutluyum sorunumuz yok ( vaji disinda)
ama bana bu yapilanlarai hazmedemiyorum.
Sen evli değil misin,
o da evli ..
İkinizde hayatlarınıza devam etmeyi seçmişsiniz ..
Ayrıca adamın nikahlı eşi ? sen ne sıfatla neyine karışabilirsin ki ..
Ben esimle huzurlu mutluyum sorunumuz yok ( vaji disinda)
ama bana bu yapilanlarai hazmedemiyorum.
Nerden biliyosunMutsuz gittigini biliyorum, ailesinide gormeye gitti sehir disindalar onlarda.
Gözümün önünde karısını öptü çok ayıp diyor, şaka gibiBir de sen de artık evli barklı kadınsın o sana BAKIYOR diyelim, sen niye bakıyorsun elin adamının gözünün içine? Karısı değil mi ? Ister sarılır, ister öper. Rahatsızsan bakma!
Evet bana kosup opmesini bekliyordum tovbe tovbe yaa saka gibisiniz.Gözümün önünde karısını öptü çok ayıp diyor, şaka gibi
Ne yapsın yani gelsin seni mi öpsün töbe töbe
Canım sıkıldı hep karımla sevişmekten gel de bir de senin tozunu alayım demiştir adamİsterse dumanla haberleşsinler
Bi adam karım evde yok bana gel diyosa, aşama evereste tırmanmıştır
BesliyosunEvet bana kosup opmesini bekliyordum tovbe tovbe yaa saka gibisiniz.
En azindan nötr olabilirdi, sonucta yasanmisliklar var yani nispet yapar gibi sarilip opmesi bana cok sacma geldi, icimi sizlatti. Hayir ona karsi duygu beslemiyorum.
Sonra 'karımla tatile gidiyorum, dönüşte görüşürüz' demişCanım sıkıldı hep karımla sevişmekten gel de bir de senin tozunu alayım demiştir adam
Şunu anlamak bu kadar mı zor?
Ahahah neyin kıskançlığı ya bu? Evli barklı kadınsın sen bir kendine gel!Sonra 'karımla tatile gidiyorum, dönüşte görüşürüz' demiş
Bunu deyince 'pislik adam' olmuş konu sahibinin gözünde..
Sen adamın her söylediğini doğru sanıyorsunIllaki her detayi anlatmami bekliyorsunuz.
Vaji oldugumu niye anlattim? Cunku beyefendi karisiyla iliski yasamakta sorunlari oldugunu soyledi bana ( niye soyledi sormayin onu bende bilmiyorum, galiba karisida vajiydi) Ondan sonra ben kendi durumumu anlattim, daha dogrusu bosluga denk geldim o anlatinca,
Sen ne durumdasın merak etmiş te olabilirAdam niye durup dururken bana o zaman yazsinki?
Bana sordu sadece boyle sorunlarin olmasi dogalmi kadinlarda diye, esiminde sorunu var diye ?Niye yalan soylesinki cikari ne ?
Adam niye durup dururken bana o zaman yazsinki?
Bana sordu sadece boyle sorunlarin olmasi dogalmi kadinlarda diye, esiminde sorunu var diye ?Niye yalan soylesinki cikari ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?