Esimi aldatmayi göze almistim.

Ay çıldıracağım ! Adam nikahlı Karısını öpüyor size niye ayıp olsun ki, size ne yani bundan ? O sizin gözünüzün içine bakıyorsa, siz evli barklı kadınsınız siz niye ona bakıyorsunuz? Bakmazsanız görmezsiniz de!! Sebebi her ne olursa olsun, bunu yapan her kim olursa olsun, bı ihanettir ve yanlıştır!

Adam karısını öptü, tatile gittiler
Sen böyle bakakaldın diye mi
Bu intikam duygusu

Yani senin eşin senin huzurun nerede ? Varsa yoksa eski sevgilinin mesajlarına takmışsın
Ben esimle huzurlu mutluyum sorunumuz yok ( vaji disinda)
ama bana bu yapilanlarai hazmedemiyorum.

Anlamıyorsun ki adam huzursuz falan değil... Karısıyla tatilde....
Mutsuz gittigini biliyorum, ailesinide gormeye gitti sehir disindalar onlarda.

Sen evli değil misin,
o da evli ..
İkinizde hayatlarınıza devam etmeyi seçmişsiniz ..
Ayrıca adamın nikahlı eşi ? sen ne sıfatla neyine karışabilirsin ki ..

Bir de sen de artık evli barklı kadınsın o sana BAKIYOR diyelim, sen niye bakıyorsun elin adamının gözünün içine? Karısı değil mi ? Ister sarılır, ister öper. Rahatsızsan bakma!

Ben esimle huzurlu mutluyum sorunumuz yok ( vaji disinda)
ama bana bu yapilanlarai hazmedemiyorum.

Maşallah o kadar sorun yok ki eski sevgilinle bik bik mesajlaşıp karısını öpmesini, onunla tatile gitmesini kıskanabiliyorsun. Ama sorun yok. Oki doki

Mutsuz gittigini biliyorum, ailesinide gormeye gitti sehir disindalar onlarda.
Nerden biliyosun
Her ailesini görmeye giden mutsuz mu, özlemiş gitmiştir. Bak onlara bile gelin demiyor özleyip gidiyor
Seni çantada keklik görmüş karım yok eve gel demiş resmen, sen ama mutsuz olsunlar meydan bana kalsın gibi beklemedesin

Bir de sen de artık evli barklı kadınsın o sana BAKIYOR diyelim, sen niye bakıyorsun elin adamının gözünün içine? Karısı değil mi ? Ister sarılır, ister öper. Rahatsızsan bakma!
Gözümün önünde karısını öptü çok ayıp diyor, şaka gibi
Ne yapsın yani gelsin seni mi öpsün töbe töbe

Gözümün önünde karısını öptü çok ayıp diyor, şaka gibi
Ne yapsın yani gelsin seni mi öpsün töbe töbe
Evet bana kosup opmesini bekliyordum tovbe tovbe yaa saka gibisiniz.

En azindan nötr olabilirdi, sonucta yasanmisliklar var yani nispet yapar gibi sarilip opmesi bana cok sacma geldi, icimi sizlatti. Hayir ona karsi duygu beslemiyorum.

Evet bana kosup opmesini bekliyordum tovbe tovbe yaa saka gibisiniz.

En azindan nötr olabilirdi, sonucta yasanmisliklar var yani nispet yapar gibi sarilip opmesi bana cok sacma geldi, icimi sizlatti. Hayir ona karsi duygu beslemiyorum.
Besliyosun
Herkes karısını öper tatile de gider
Ama onların eski sevgilileri krize girmez, sizin ki kıskançlık

Illaki her detayi anlatmami bekliyorsunuz.
Vaji oldugumu niye anlattim? Cunku beyefendi karisiyla iliski yasamakta sorunlari oldugunu soyledi bana ( niye soyledi sormayin onu bende bilmiyorum, galiba karisida vajiydi) Ondan sonra ben kendi durumumu anlattim, daha dogrusu bosluga denk geldim o anlatinca,

Sonra 'karımla tatile gidiyorum, dönüşte görüşürüz' demiş
Bunu deyince 'pislik adam' olmuş konu sahibinin gözünde..
Ahahah neyin kıskançlığı ya bu? Evli barklı kadınsın sen bir kendine gel!
Elin evli herifini karısından kıskanıyor, hasta mısın kızım sen?
Ulan kadına bak be, adama pislik diyor kendine hiç bakmıyor. Lan sanki sen işi pişirmedin o herifle! Ben mi pişirdim?
Adam pislik evet de sen de aşağı kalmıyorsun tespitine göre.
Adam da seni kıskansın o vakit kocandan. Her gece aynı yatağa giriyorsunuz yani sevişmeseniz de Aaa ne münasebet ama değil mi?

Sen adamın her söylediğini doğru sanıyorsun
Adam seni zarflamış sende açmışsın ağzını yummuşsun gözünü, insanlar özelini kız arkadaşlarına anlatamıyor
Ne hikmetse her aldatanın sığındığı bahane olan ' boşluktaydım '
Geçin bunları hala pişman değilsin mail hesabını kapatmıyorsun ne yazacak diye bekliyorsun
Tatil fotolarını merak etmiyorsan mesajlaşmaya devam edeceğiniz için ne engel atıyorsun ne bişey

Adam niye durup dururken bana o zaman yazsinki?
Bana sordu sadece boyle sorunlarin olmasi dogalmi kadinlarda diye, esiminde sorunu var diye ?Niye yalan soylesinki cikari ne ?

Adam niye durup dururken bana o zaman yazsinki?
Bana sordu sadece boyle sorunlarin olmasi dogalmi kadinlarda diye, esiminde sorunu var diye ?Niye yalan soylesinki cikari ne ?
Sen ne durumdasın merak etmiş te olabilir
Gerçekse bile aaa karında da mı var bende şöyleyim denmez, ayıp olan bu ( karısını öpmesi ayıp değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…