Esimi aldatmayi göze almistim.

Hayir benim gozumde her sekilde pislik.

Ilk baslarda mesaj atinca hosuma gitti yalana gerek yok. Icim bir hos oldu, sonucta herkes sever begenilmeyi.
Iltifatlar felan etti, yok cok hos olmussun, yok soylesin boylesin ( her kadinin hosuna giden seyler soyledi)
Sonra ben acildim iste vaji meselesinden.

Sonra is cirkinlesmeye basladi zaten. Ondan sonra bulusalim, goruselim, ozledim muhabbetleri basladi.

Her şekilde pislik olsa cevap yazmazdın
Bir pisliğin iltifatı umrunda olmazdı, her kadın deme genelleme bari
Adam pislikse o pisliğe bu fırsatı veren sensin, niye başkasına değil sana istediği teklifi edebiliyo

Bu konu hala devam ediyor mu ya? Vajinismuslu kadın kocasını aldatacaktı eski sevgilidiyle? En son okuduklarımdan anladığım o adam da evliymiş eşiyle tatile gitmiş diye konu sahibi kıskanmış hatta kendisine ikinci kadınsın diyen bi arkadaşa da beni de tatile götürmeyi teklif etmişti tamammı diye çıkışmış. Kıskanç konu sahibi adamın huzurunu bozmak istiyor şimdi. Bir de konu sahibinin eşiyle sorunu yokmuş, mutluymuş.

Düşük insanlar.

Aynen öyle 2.kadın dedim buna bozulmak yerine hayır bi kerem bana da 1 haftasını ayıracaktı dedi, şaştım

Sanmam
Hastalıklı ilişkilerde olur bunlar, eski bi saplantı gibi..
Ben de terkedildim, sevgilim başkasıyla evlendi, geçenlerde duydum çocuğu da olmuş.
Kıskandım mı hayır, yolda görsem hiçbir şey hissetmem. O derece rahatım.
O soran bayan istersen fazla abartma, geride kalan eski sevgililer çok memnun olsalar zaten bırakmazlardı.

Öncelikle zaten yazdığımda ciddi değildim, tabi ki aklı BAŞINDA hiç kimse böyle şeyler hissetmez ben de bunu biliyorum. Derdim sadece konu sahibine göndermede bulunup biraz gülmekti. Yani sözüm meclisten dışarı ha böyleleri varsa çatlasınlar gerçekten, böyle olmayanlar zaten düzgün insanlardır ki onlara asla lafım yok. Herkes sevdiğiyle, eşiyle mutlu olsun inşallah.

Aynen ya. Benim de başıma geldi. Mesaj bile atmadan arkadaşlariyla haber yollayıp ayrıldı ertesi ay düğünü oldu. Şimdi aynı şehire taşınmışiz onu duydum. Denk geldim hatta kızıyla karisiyla gezerken. Dönüp bakmak bile içimden gelmedi. Kıskançlıktan degilde artık önemli olmadığı için. İnsan hala seviyo olabilr ama farketmemis bunca zaman sonra tekrar konuşunca hissettmis olabilir ama bu derece de saplantı olamaz ki...

Dalga geçmiyorum, vajinismus için bi tavsiye vereyim; esin yanına yanaştıgi zaman kapat gözünü o adamı düşün. Kesin faydası olur. Bu kıskançlıgin hiç değilse eşinin bari bi işine yarar.

Ha bi de bi adam eşiyle olan cinsel sorununu neden anlatsın ne derdi olabilr ki demişsin... Aldatmaya meyilli her kadın ve erkek konuştuğu kişiye cinsel yönden eşim yeterli değil der. Hani bana yetseydi ben bu işlere kalkisacak biri değilim diye. Adamin niyeti coooook açık. Seni de tavlamak. Heyecan ariyosa demek... Ama şundan emin ol; o adamın özel hayatı tahmin ettiğnden cok daha yeterli... Anlatabildim mi bilmiyorum.

Eğer gerçekten pişmansan email hesabını engelle facebook hesabını engelle. Hala ulaşıyosa yeni hesap açmak bedava.

pardon yani onu dusunerek esinle birlikte olmu demek istedin?

pardon yani onu dusunerek esinle birlikte olmu demek istedin?

Aynen aynen. Emin ol şimdi düşündüklerinden daha kötü bişi değil. Hem belli ki eşine değer vermiyosun. Belki onun yerinde başka biri olduğunu düşünürsen hastalığına çare olur (konu başlığında ki eşimi aldatmayı göze almıştim ifadene dayanarak söylüyorum.madem ki zaten göze almışsın hiç değilse reele taşıma hayalde kalsın esin de mutlu olur) tavsiye sadece...

Ayy allahim neler olmus konuda vay serefsiz nasill da nikahli karisini tatile gotrurur aaa olacak sey degil. Ya konu sahibi hadi kabul et sen deli gibi asiksin o adama ve bulusmaya icin gidiyor aslinda. O da gayet farkinda ve kiskirtiyor işte ohh sana da bu lazimdi.

Keske eşini tanisam da herseyi soylesem yazik o adam kurtulsa senin gibi bir insandan. Kac yildir uyeyim suraya ilk kez bu kadar gicik oldum bir konu sahibine ve ilk kez boyle bir uslup kullandim.
Pesss diyorum valla islah olmazsin kardes sen.

e git ver kurtul kardeşim biz ne edek artık . yapma etme demekten imanımız gevredi kaç gündür .
vjnusmus derdine çare belki o adam .

hehh iste aynen bu. Adam resmen konu sahibi uzerinde fantazi kuruyor bir de vaji durumunu anlatmis artik neler planliyorsa adam. Yani ne kadar mahrem bir konu nasil elin adamina anlatir pes ya.

Cunku bana baska pisliklerinide anlatmisti beyefendi ( baska kadinlarla olan) onlarin gozunden anlatacagim karisina, yani ben olarak degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…