- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Neye kızdın karısıyla tatile gidene kadar pislik değildi kendileri..Ben soyledigimin dogru oldugunu savunmuyorum zaten, biliyorum yanlis oldugunu,
Neye kızdın karısıyla tatile gidene kadar pislik değildi kendileri..
Her şekilde pislik olsa cevap yazmazdınHayir benim gozumde her sekilde pislik.
Ilk baslarda mesaj atinca hosuma gitti yalana gerek yok. Icim bir hos oldu, sonucta herkes sever begenilmeyi.
Iltifatlar felan etti, yok cok hos olmussun, yok soylesin boylesin ( her kadinin hosuna giden seyler soyledi)
Sonra ben acildim iste vaji meselesinden.
Sonra is cirkinlesmeye basladi zaten. Ondan sonra bulusalim, goruselim, ozledim muhabbetleri basladi.
SanmamAcaba bizim eşlerimizin eski sevgilileri de bizi mutlu mesut, sarmaş dolaş görünce böyle kuduruyor mudur ?Keyiflendim birden
Aynen öyle 2.kadın dedim buna bozulmak yerine hayır bi kerem bana da 1 haftasını ayıracaktı dedi, şaştımBu konu hala devam ediyor mu ya? Vajinismuslu kadın kocasını aldatacaktı eski sevgilidiyle? En son okuduklarımdan anladığım o adam da evliymiş eşiyle tatile gitmiş diye konu sahibi kıskanmış hatta kendisine ikinci kadınsın diyen bi arkadaşa da beni de tatile götürmeyi teklif etmişti tamammı diye çıkışmış. Kıskanç konu sahibi adamın huzurunu bozmak istiyor şimdi. Bir de konu sahibinin eşiyle sorunu yokmuş, mutluymuş.
Düşük insanlar.
Ben de terkedildim, sevgilim başkasıyla evlendi, geçenlerde duydum çocuğu da olmuş.Sanmam
Hastalıklı ilişkilerde olur bunlar, eski bi saplantı gibi..
Ben de terkedildim, sevgilim başkasıyla evlendi, geçenlerde duydum çocuğu da olmuş.
Kıskandım mı hayır, yolda görsem hiçbir şey hissetmem. O derece rahatım.
O soran bayan istersen fazla abartma, geride kalan eski sevgililer çok memnun olsalar zaten bırakmazlardı.
Ben de terkedildim, sevgilim başkasıyla evlendi, geçenlerde duydum çocuğu da olmuş.
Kıskandım mı hayır, yolda görsem hiçbir şey hissetmem. O derece rahatım.
O soran bayan istersen fazla abartma, geride kalan eski sevgililer çok memnun olsalar zaten bırakmazlardı.
Dalga geçmiyorum, vajinismus için bi tavsiye vereyim; esin yanına yanaştıgi zaman kapat gözünü o adamı düşün. Kesin faydası olur. Bu kıskançlıgin hiç değilse eşinin bari bi işine yarar.
Ha bi de bi adam eşiyle olan cinsel sorununu neden anlatsın ne derdi olabilr ki demişsin... Aldatmaya meyilli her kadın ve erkek konuştuğu kişiye cinsel yönden eşim yeterli değil der. Hani bana yetseydi ben bu işlere kalkisacak biri değilim diye. Adamin niyeti coooook açık. Seni de tavlamak. Heyecan ariyosa demek... Ama şundan emin ol; o adamın özel hayatı tahmin ettiğnden cok daha yeterli... Anlatabildim mi bilmiyorum.
Eğer gerçekten pişmansan email hesabını engelle facebook hesabını engelle. Hala ulaşıyosa yeni hesap açmak bedava.
pardon yani onu dusunerek esinle birlikte olmu demek istedin?
e git ver kurtul kardeşim biz ne edek artık . yapma etme demekten imanımız gevredi kaç gündür .
vjnusmus derdine çare belki o adam .
Kafama koydum, karisina gercek yuzunu gosterecegim !
Buyuk ihtimal karisida zaten buraya uyedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?