- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ben ilk sayfaya yorum yapıp gitmiştim 20 ağustosta konu olmuş 40 sayfa.konu sahibinin derdi ne ne istiyor?
Konu sahibi istiyor ki, adam karımı sevmiyorum aslında seni hiç unutamadım desin. Karıma sevgi göstermiyorum onu itip kakıyorum, bak tatile bile götürmüyorum desin. Vajinismussun aslında sorun sende değil kocanda gel ispatlayayım istersen desin. Sonra adam karısını boşasın konu sahibi de sevgilisiyle bir ömür mutlu yaşasın.
Ama ne olacak, adam konu sahibinin kendisine olan zafiyetinden yararlanıp parmağında oynatacak. Muhtemelen bazı amaçlarına da ulaşacak. Sonra konu sahibi bazı şeylerin farkına varınca hırsla adama zarar vermek için karısına herşeyi anlatacak. Adam da boş durur mu? Aynı şeyleri konu sahibinin kocasına anlatacak. Aldatılan kadın muhtemelen kocasını affedecek ama konu sahibinin kocası yüklü bir tazminat kazanacak.
sen adamın evlı oldugunu bıle bıle konustunHayir hakli degilsiniz malesef.
Oyle bir amacim kesinlikle yok, sadece huzursuz olsun istiyorum.
Yoksa ne onunla birlikte olmak, nede su an gecici seyler onunla yasamak pesinde degilim kesinlikle.
Ilk basta aklimi celer gibi olmustu ama gozum erken acildi. Eski gunlerin hatrina sohbet ettim, ve anlatmamam gereken seyleri paylastim sohbet koyulasinca onun icinde pismanligim var zaten.
Yoksa o karisindan bosansin bende onunla birlikte oluyum gibi bir dusuncem kesinlikle olamaz.
Hayir hakli degilsiniz malesef.
Yoksa ne onunla birlikte olmak, nede su an gecici seyler onunla yasamak pesinde degilim kesinlikle.
Ilk basta aklimi celer gibi olmustu ama gozum erken acildi. Eski gunlerin hatrina sohbet ettim, ve anlatmamam gereken seyleri paylastim sohbet koyulasinca onun icinde pismanligim var zaten.
Yoksa o karisindan bosansin bende onunla birlikte oluyum gibi bir dusuncem kesinlikle olamaz.
Oncelikle tsk ederim yapici yorumunuz icin.Sizi yargılamak kimseye düşmez.
Hatalar bizim için, hangimiz hatalar yapmıyoruz ki?
Kim bilir burada yaptığı büyük hataları anlatmayan kaç yüz tane üye vardır, saymakla bitmez belki de.
Mesajlaşmaktan öte gitmemişsiniz, buluşmamışsınız, el ele değmemiş.
Bence bunun için şükredin ve mutlaka tövbe edin, onunla konuşmayı mutlaka kesin.
Hemen bir tedaviye başlayıp eşinizle karı koca olun şu an Allah katında karı koca değilsiniz, siz de farkındasınızdır.
Eşiniz sizi seviyor ve sabırlı, ama bunu haketmiyor.
Karısıyla sevişemeyecekse niye evlendi ki, en doğal hakkı cinsellik, evliliğin en önemli unsurlarından biri hatta çoğu.
Hayir hakli degilsiniz malesef.
Madem amacınız bu değil Neden bu enerjiyi kendi evliliğinizi düzeltmek yerine başkalarına harciyorsunuzHayir hakli degilsiniz malesef.
Sevmesem evlenmezdim.ya konu sahibi sen kocani seviyor musun?
Sevmesem evlenmezdim.
Tensel fiziksel olarak değil de mesajlarla.Aldatmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?