Esimi aldatmayi göze almistim.

Ben ilk sayfaya yorum yapıp gitmiştim 20 ağustosta konu olmuş 40 sayfa.konu sahibinin derdi ne ne istiyor?

Konu sahibi istiyor ki, adam karımı sevmiyorum aslında seni hiç unutamadım desin. Karıma sevgi göstermiyorum onu itip kakıyorum, bak tatile bile götürmüyorum desin. Vajinismussun aslında sorun sende değil kocanda gel ispatlayayım istersen desin. Sonra adam karısını boşasın konu sahibi de sevgilisiyle bir ömür mutlu yaşasın.

Ama ne olacak, adam konu sahibinin kendisine olan zafiyetinden yararlanıp parmağında oynatacak. Muhtemelen bazı amaçlarına da ulaşacak. Sonra konu sahibi bazı şeylerin farkına varınca hırsla adama zarar vermek için karısına herşeyi anlatacak. Adam da boş durur mu? Aynı şeyleri konu sahibinin kocasına anlatacak. Aldatılan kadın muhtemelen kocasını affedecek ama konu sahibinin kocası yüklü bir tazminat kazanacak.

Hayir hakli degilsiniz malesef.
Oyle bir amacim kesinlikle yok, sadece huzursuz olsun istiyorum.
Yoksa ne onunla birlikte olmak, nede su an gecici seyler onunla yasamak pesinde degilim kesinlikle.
Ilk basta aklimi celer gibi olmustu ama gozum erken acildi. Eski gunlerin hatrina sohbet ettim, ve anlatmamam gereken seyleri paylastim sohbet koyulasinca onun icinde pismanligim var zaten.

Yoksa o karisindan bosansin bende onunla birlikte oluyum gibi bir dusuncem kesinlikle olamaz.

sen adamın evlı oldugunu bıle bıle konustun
o 1 haksızsa sen 2 haksızsın
tamam sen karısına ulas anlat
bızde kocana ulasalım anlatalım
onun karısıda o adamda senın kocana ulassın anlatsın
en dogrusu bence bu

eee huzursuz olunca ne olucak eline ne gecicek bırak alla sen

başkasının huzursuzluğu için uğraşıp kafa yorucagına kendi iç huzuruna bak kendine bak

bu kadar kötü olma bence yaptığın seyden pişmanlığın varsa onun vicdanını yaşa kendin huzura er..erebiliyorsan tabi ki

Vajinismus bir hastalık ve 2 yıl ciddi bir süreç eşin iyi dayanmış durmuş bence tedavisi var git ol bence adama yazık

he he çok huzursuz olacak.. karısına gidip eskiden şutladığım biri aklı sıra intikam alıyor, kocasına anlatırım ayağını kaydırırım dese karısına bakalım kim "huzursuz" olur o zaman.. buraya konu açarsın eski sevgilim her şeyi kocama anlatmakla tehdit ediyor diye..

6 ay yasadıgım vajınısmus bana 6 yıl gıbı geldı
hergun doktor tedavı derdıne dustum
eşim nasılsa evlıyız enı sonu olcak kasma yıpratma kendını zamana bırak dedıkce ben daha cok kendı derdıme dustum
olması gerektıgı gıbı !

kımseyle konusmak, esımı aldatmak, vajınısmusun arkasına sıgınıp kocama gercek evlılıgı yasatmaktan vazgecmek
ustune bıde esıme haksızlık yapmak hııııccc aklıma gelmedı
bunu ancak kotu ınsanlar dusunur cunku

bıde o adamın karısı sızlerden bırıde olabılır dıyor konu sahıbı
cıldırdım
bukadar ınce dusunuyorsun madem evlıyken ve evlı adamla ne ısın var senın !
iğrenc ya

Sizi yargılamak kimseye düşmez.
Hatalar bizim için, hangimiz hatalar yapmıyoruz ki?
Kim bilir burada yaptığı büyük hataları anlatmayan kaç yüz tane üye vardır, saymakla bitmez belki de.
Mesajlaşmaktan öte gitmemişsiniz, buluşmamışsınız, el ele değmemiş.
Bence bunun için şükredin ve mutlaka tövbe edin, onunla konuşmayı mutlaka kesin.
Hemen bir tedaviye başlayıp eşinizle karı koca olun şu an Allah katında karı koca değilsiniz, siz de farkındasınızdır.
Eşiniz sizi seviyor ve sabırlı, ama bunu haketmiyor.
Karısıyla sevişemeyecekse niye evlendi ki, en doğal hakkı cinsellik, evliliğin en önemli unsurlarından biri hatta çoğu.

Oncelikle tsk ederim yapici yorumunuz icin.

Evet cok sukur mesajlasmaktan ileri gitmedi.
Evet kendimi eksik hissediyorum esime karsi kadinlik yapamadigim icin.

Ama oteki konuda malesef aklimi kemiriyor, olan oldu gecmis gecmiste kaldi ama yinede hazmedemiyorum bazi seyleri.

Şahsen umursamadığım insanlarla hiç uğraşmıyorum, üşeniyorum. Ama ciddi ciddi umurumda olan insanların dikkatini çekmek için uğraşırım Allah için... Sadece ben değil, herkes böyledir. Siz bu kişiyi fena takmışsınız. Gözünüz açılmıştır belki ama ona karşı daha derin duygular beslemeye başlamışsınız. Bence aşık bile olabilirsiniz. Yoksa elin adamı karısıyla tatile gitti diye kim kıskançlık krizine girer ki?

Madem amacınız bu değil Neden bu enerjiyi kendi evliliğinizi düzeltmek yerine başkalarına harciyorsunuz
İntikam alsaniz ne olacak gerçekten bunu düşündünüz mu

Ayrıca belki de vajinismus değilsiniz kocanizi sevmediginiz icin öyle olduğunu düşünüyorum Doktora bile gitmemissiniz Teşhisi kim koydu siz de bunu bildiginiz için doktora gitmiyorsunuz bence

Oha diyorum yuh diyorum. Sen hem eşinle denemeye bile kalkma sonra elin adamıyla fingirdes. Adama yazık gitsin beklemesin seni.

Adam seni kusura bakma da şeyyyy yapmak için çağırmış. Sen de vajinismus olduğunu söyleyince burdan bana iş çıkmaz deyip evliligimize yuvamiza dönelim ayakları yapmış. Şrfszzzzzzz gerçi neyse ya Allah eşinizin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah.

kocanı seviyosun da nasıl? kardeş gıbı mı?baba gıbı mi? arkadaş? o sevgıler de güçlüdür unutma. alışkanlık olmuş.
sen kocanı sana huzur verdıgı için sevmışsın. bu adamı da dürtülerin heyecan isteğin hoşlantın için.
eger bu aldatma değil ise her şeyi kocanın bilip sni yadırgamaması izin vermesi lazım. sen hayatınızı yatagınızı başka adama anlattp kocanı rezil etmişsin. yatsan ne olur yatmasan ne? kocan her şeyi bilse seni affeder mi?
intıkam alacakmış hanfendi. istemıyo kardeşim seni. ayrılmış zamanında. senle evlenmemiş o kadınla evlenmek istemiş. şimdi sen onun huzurunu ancak böle kendini alçaltarak bozarsın. adam zaten bu konuda profesyonel. tek hatası sen değilsin. sen ona bır zarar verırken kendine on zarar verıyosun. ne intikamı bırak allahaşkına. mesajlarına cevap veremeden duramıyorum içim kımıl kımıl oluyo desene sen şuna. tatıle gıttı dıye öfkelendin. ondan ıntıkam alasın gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…