- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ben sana o kadar yapıcı yorum yapmıştım tutup tedavi olacağına eski sevgilinin karısıyla uğraşıyorsun, neden?Kadin anlatanin ben oldugumu bilmeyecekki?
yaa bu çok iyiydi der ve kaçarımdedi cilgin kadin...
kuyruk acısı diye tabir ediliyor bu yaşadığın şey amaTatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.
Esimi cok seviyorum ve asik olarak evlendim, eski sevgilim zerre umrumda degil ama nefret ediyorum ondan
valla işine gelene cevap yazıyor bacımbu kadar olur valla..dengesizliğiniz aynı cümlede bile belli oldu yani..
umrunda olmayan insandan nasıl nefret edersin ????
bence siz sebişemediniz diye tüm bunlar..cidden bak insanda negatif elektirk yapar..bi halletseniz o işi görmez gözün başka şeyonun karısı bunun kocası,tatilmiş vss..
Tatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.
yok zaten benimkilere cevap yazmıyor ben öyle kendim çalıp kendim söylüyorum:):)valla işine gelene cevap yazıyor bacım
baktımda
bende tedavi olmak iistemiyoryok zaten benimkilere cevap yazmıyor ben öyle kendim çalıp kendim söylüyorum:):)
neden tedavi olmuyor,kocası duyunca ne yapack vs... işine gelmiyor :)
bence adamla hiç iligisi yok ,kadının takıntısı kaynaklı..yani adam aşağılık olabilir,karısını konu sahibi ile aldatmak istemiş bu belli.vaji olduğunu duyunca anında gitmiş..bende tedavi olmak iistemiyor
bu adam ona baya kötü bişey yapmış belli
yoksa evli kadın eşpindende tırsmıyor ayıp yani
böyle bi adam için yuvasını yıkmaya göze almışbence adamla hiç iligisi yok ,kadının takıntısı kaynaklı..yani adam aşağılık olabilir,karısını konu sahibi ile aldatmak istemiş bu belli.vaji olduğunu duyunca anında gitmiş..
konu sahibi alışmış,kocasıyla yatmamasına karşın 2 yıldrı beraber ya,diğer adam da böyle sandı..hayalkırıklığı ondan bence..
Tatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.
Sevisiyorlar yok sefam olsun derken kırgın çiçeğin yüreğine inicek ve ortalık cadıkkazanına dönecek
İlgilen tabi, yalnız dua et o kadın seni öğrenmesin sonra ilginin tillahını görürsün.Tatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?