Esimi aldatmayi göze almistim.

Kadin anlatanin ben oldugumu bilmeyecekki?
Ben sana o kadar yapıcı yorum yapmıştım tutup tedavi olacağına eski sevgilinin karısıyla uğraşıyorsun, neden?
Senin kocan haketmiyor bunları, gerçekten adama üzülüyorum, böyle koca bizim başımıza valla ne diyelim ki, sen saplantı yapmışsın eski sevgilini.
Evli bir kadının derdi başka bir evli erkek ya da herhangi bir erkek olmamalı. Belki de bu yüzden vajinismussun, hatta belki de aslında değilsin ama eski sevgiline bir şeyler hissettiğin için kocana yanaşmak içinden gelmiyor.

Bence siz vajinismus falan degilsiniz. Esinizi hic sevmiyorsunuz. Akliniz eski sevgilinizde kalmis ve onunla yasayamadiklarinizda. Bu yuzden kocaniza karsi kendinizi kapatip kasiyorsunuz. Bir an once ayrilin esinizden. Yazik adama nasil bir kadinla yasadiginin farkinda degil.

Bu arada eski sevgiliniz sizden faydalanmak istemis. Esinden asla vazgecmeyecek. Sizde bir bardak soguk su icin ustune.

Tatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.
kuyruk acısı diye tabir ediliyor bu yaşadığın şey ama
sen bekar değilsin evlisin
madem eşini seviyorsun onu neden aldatıyorsun
sen önce eşine bu yaptıklarını anlat
aldatmaktan sadece seksten ibaret değil
kaç yaşındasın bilmiyorum ama
git iç yıkılana kadar sarhoş ol bişey yap
eğer geçmesse bi hastaneye kapattır kndini
bi süre sonra bu takıntın şiddet eğilimine çevrilecek çünkü
brad pitt falan mı var acaba karşında pk merak ettim

Esimi cok seviyorum ve asik olarak evlendim, eski sevgilim zerre umrumda degil ama nefret ediyorum ondan
bu kadar olur valla..dengesizliğiniz aynı cümlede bile belli oldu yani..
umrunda olmayan insandan nasıl nefret edersin ????
bence siz sebişemediniz diye tüm bunlar..cidden bak insanda negatif elektirk yapar..bi halletseniz o işi görmez gözün başka şeyonun karısı bunun kocası,tatilmiş vss..

valla işine gelene cevap yazıyor bacım
baktımda

yok zaten benimkilere cevap yazmıyor ben öyle kendim çalıp kendim söylüyorum:):)
neden tedavi olmuyor,kocası duyunca ne yapack vs... işine gelmiyor :)
bende tedavi olmak iistemiyor
bu adam ona baya kötü bişey yapmış belli
yoksa evli kadın eşpindende tırsmıyor ayıp yani

bende tedavi olmak iistemiyor
bu adam ona baya kötü bişey yapmış belli
yoksa evli kadın eşpindende tırsmıyor ayıp yani
bence adamla hiç iligisi yok ,kadının takıntısı kaynaklı..yani adam aşağılık olabilir,karısını konu sahibi ile aldatmak istemiş bu belli.vaji olduğunu duyunca anında gitmiş..
konu sahibi alışmış,kocasıyla yatmamasına karşın 2 yıldrı beraber ya,diğer adam da böyle sandı..hayalkırıklığı ondan bence..

böyle bi adam için yuvasını yıkmaya göze almış
haftayada eşi hamileymiş falan diye gelir
kendi yuvasına sajhip çıkamıyor
bide elalemin derdi ile uğraşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…