Esimi aldatmayi göze almistim.

Seviyorsan kocanı , geçmişi eski sevgilini düşünmeyi falan bırak.Doktora gidin ve tedaviye başlayın.Cinsellik olmadan evlilik olmaz.Yok sevmiyorum diyorsan boşan kocana da yazık etme

ya evli barklı bir kadın neden eski sevgilisi huzursuz olsun ister ya. siz utanın kendinizden bildiğin başkalarının huzurunu bozan birisiniz. hiç utanmıyor musunuz ya milleti huzursuz etmeye eşinizi de aldatmaya. şurada 50 küsür sayfa millet size neler demiş siz hala kendi bildiğinizi yapıyorsunuz. kocanız sizi aldatsa kıyametler kopar ama, vay neden aldattın vay sen şöylesin böylesin küfürler edersiniz. siz kendinize hangi sıfatı yakıştırıyorsunuz şu an merak ediyorum. Sadık ve dürüst eş falan mı?

Ay inşallah böyle olur

kocasını seven eksik olduğunu hisseden kadın gidip tedavi olur. siz neden olmuyorsunuz? herşeye mantıklı bir kılıf bulmaya çalışıyorsunuz bunu kılıfı nedir peki??
bir de siz adamın karısına anlatsanız,o da siizn kocanıza anlatacak..bu durumda ne yapmayı düşünüyorsunuz?? kadına söylerken bu durumu da göz önüne aldınız mutlaka???

Bana niye kızıyorsunuz ben sadece ortada olanı söyledim.

Hani iki mesajınızda da "aman yargılamayalım o aslında bir sevgi kelebeği" mesajı gördüm de ondan sizden alıntı yaptım. Yani kendi düşüncemi söylüyorum size kızmıyorum aslında. Mesajı bırakın, aradığında kendi isteyerek açıyor ve muhabbet ediyorsa bile aldatmadır. Kaldı ki bu kadın yatak odasının kapılarını sonuna kadar açıp neyi var neyi yok anlatmış. Cidden çok tuhaf bence.

En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.

Hahaha eğer o benim kocamsa affedeceğim ve bunu senin vajili eski sevgilin yaptı deyip onu da senin kocana gerçekleri anlatmaya göndereceğim
Ne güldüm yaaaa

Hahaha eğer o benim kocamsa affedeceğim ve bunu senin vajili eski sevgilin yaptı deyip onu da senin kocana gerçekleri anlatmaya göndereceğim
Ne güldüm yaaaa
Ne guldum ne guldum, cok komiksiniz evet cok.

Neden, konuşurken telefonun ucuna mendil mi koyacaksınız?
\
Telefonla ariyacagimi kim soyledi, mesaj yoluyla hersey yapiliyor. Ve kimligimi belli etmeme gerek kalmadanda olur bu is.

Ne güldüm yaaaa

bak bu güzeldi :) evet konu sahibi tehlikeli bir tip değil o yüzden buradan biriyse onu huzursuz edebilme ihtimalin 0 (yazıyla sıfır) bile değil

\
Telefonla ariyacagimi kim soyledi, mesaj yoluyla hersey yapiliyor. Ve kimligimi belli etmeme gerek kalmadanda olur bu is.

Hadi sen belirtmedin akıllı kız aferin sana, mesaj gönderen numaranın kime ait olduğu ortaya çıkmaz mı? Ben valla yabancı bi mesaj alsam hele ki bu konuda. Önce savcılığa gider rahatsız edildiğimi söylerim. Şıppadanak bulunur kim olduğun. Onu geçtim savcılık işin içine girince eşin de anlar durumu-Keşke be ne isterim!-. Ayıkla pirincin taşını ondan sonra.

Konu sahibi geç bu işleri yaa.. Ergen muhabbetleri yapıyorsun yok eşini arayacakmış huzuru bozulsunmuş...

Kaç yaşında kocaman kadınsın.. Kendi probleminle uğraş.. Kocamı nasıl mutlu ederim onu düşün.. Çocuk sahibi de mi olmak istemiyorsun alla allaaaa...

Kendi hayatına bakamaz mı bu koca koca insanlar... Onun bunun karısıyla kocasıyla uğraşıp yuva yıkıyorlar...

Dedim ve kaçıyorum ben... Benden bu kadar...

\
cidden inanıyorsunuz bu planın işleyeceğine...
2 kişi arasında yaşanmış olan şey kim tarafında karısına söylenöiş olacak acaba ,cidden komiksiniz..aslında değilsiniz,o akdar hast bir beyniniz var ki,bunlara inanıyorsunuz..

Bi de anlamadım bu konu neden kapanmıyor? Sündü sündü durdu. İnsanlar bakıp bakıp sinir oluyor. 54 sayfa olmuş "Yalan Rüzgarı" gibi hala dön dolaş aynı konu. Kadının derdi ne o bile belli değil.

Ben aldatma olduğuna katılıyorum zaten, sadece ben artık kimseyi yargılamak ayıplamak kınamak istemiyorum çünkü kötü bir şeyi kınasam bile başıma geldi artık yıldım. O yüzden nötr ya da yapıcı yorumlar yapmaya çalışıyorum.
Ben olsam ben de söylemem eski sevgilime vajinismus olduğunu çok saçma, bir kere mahrem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…