- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Iyi gunler arkadaslar,
Oncelikle lutfen beni yargilamanizi istemiyorum.
Tek amacim size icimi dokmek. Hicbirinizi tanimadigim icin beni yargilamiyacaginizi umdugum icin belki icimi size dokebilecegim. Cunku malesef yazacaklarim en yakinlarima bile anlatamiyacagim seyler. Sizi sIkmadan anlatmaya calisacagim yani uzun tutmamaya calisacagim.
Simdiden anlayisiniz icin tesekkurler.
Ben 2 yil once sevdigim adamla evlendim. Malesef vajinismus illeti benide buldu ve malesef hala birlikte olamadik, denemeyi felanda biraktik acik konusmak gerekirse.
Esim ben ne zaman hazir olursam benle birlikte olacagini soyledi ama belki o rahatliktan gelen birseymidir bilmem denemek bile icimden gelmiyor. Simdi siz diyeceksiniz 'esini sevmiyorsun sen' yok esimi seviyorum ama belkide a-seksuellik var bende ( cinsel iliski isteksizligi) yani o islere hic yanasamiyorum malesef. Neyse zaten konu bu degil.
Birkac ay once eski sevgilim beni mesajla taciz etmeye basladi ( oda evli ) baslarda karsilik vermeme ragmen seytan beni durttu ve cevap yazdim (yazmaz olaydim)
Beni ne kadar cok ozledigini yazdi, esini seviyormus guya ama benle yarim kalan bir hikayesi oldugu icin onu tamamlamak istiyormus. Evet cok sacma geldi bana esini seviyorsan benle isin ne ? Herneyse is sadece MESAJLASMAKTA kaldi cok sukur. O bircok kez bulusmak istedi eski gunleri hatirlamak istedi, her defasinda bir aksilik cikti. Iyikide cikmis. Simdi oda mesaj atmayi birakti 'ikimiz pisman olacagimiz seyler yapmadan evliligimize yonelelim bu isten zararli cikacagiz ' dedi, bence korku sardi onu.
Benimde evliligimde sikintilar oldugu icin hosuma gitti acikcasi onun ilgisi. Ama su an mesajlasmayi kestik.
Bu adam benle niye hala gorusmek bulusmak istedi anlayamiyorum? Kendi cikari icindir illaki. Ama o zaman niye her mesajinda 'karimi seviyorum' dedi. Erkekleri anlamak imkansiz gercekten.
Kendim dengesiz oldugumu kabul ediyorum ama erkekleride anlamak zor.
Ben gercekten cok pismanlik yasiyorum, esimizin yuzune her baktigimda utaniyorum kendimden utaniyorum.
Gercekten dipsiz bir kuyudayim, cikmazlardayim, ne yapicagimi bilmiyorum.
Kendime cok kizginim. Esime karsida cok mahcubum.
O her halime ragmen benden destegini esirgemedi ama benim yaptigima bakarmisiniz..
sevsen eski sevgilinle kocanı aldatmazdın!Sevmesem evlenmezdim.
Kafama koydum, karisina gercek yuzunu gosterecegim !
Buyuk ihtimal karisida zaten buraya uyedir...
Tensel fiziksel olarak değil de mesajlarla.
dur bundan sonrasını da ben yazayım.. he Sherlock allahın bir akıllısı sensin.. adam da senin kocana atacak yazışmaları, sonra kadın "ben kocamı affettim" diyecek.. eh umalım da kocan da seni affetsin yoksa ortada kaldığınla kalacaksın :)
kocasını seven eksik olduğunu hisseden kadın gidip tedavi olur. siz neden olmuyorsunuz? herşeye mantıklı bir kılıf bulmaya çalışıyorsunuz bunu kılıfı nedir peki??Oncelikle tsk ederim yapici yorumunuz icin.
Evet cok sukur mesajlasmaktan ileri gitmedi.
Evet kendimi eksik hissediyorum esime karsi kadinlik yapamadigim icin.
Ama oteki konuda malesef aklimi kemiriyor, olan oldu gecmis gecmiste kaldi ama yinede hazmedemiyorum bazi seyleri.
Bana niye kızıyorsunuz ben sadece ortada olanı söyledim.aman ne kadar farklı.
Bana niye kızıyorsunuz ben sadece ortada olanı söyledim.
En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.
Kadin anlatanin ben oldugumu bilmeyecekki?
Ne guldum ne guldum, cok komiksiniz evet cok.Hahahaeğer o benim kocamsa affedeceğim ve bunu senin vajili eski sevgilin yaptı deyip onu da senin kocana gerçekleri anlatmaya göndereceğim
Ne güldüm yaaaa
\Neden, konuşurken telefonun ucuna mendil mi koyacaksınız?
Hahahaeğer o benim kocamsa affedeceğim ve bunu senin vajili eski sevgilin yaptı deyip onu da senin kocana gerçekleri anlatmaya göndereceğim
Ne güldüm yaaaa
şaka gibi...kdın bilmeyecek de adam da mı anlamayacakKadin anlatanin ben oldugumu bilmeyecekki?
Ne guldum ne guldum, cok komiksiniz evet cok.
\
Telefonla ariyacagimi kim soyledi, mesaj yoluyla hersey yapiliyor. Ve kimligimi belli etmeme gerek kalmadanda olur bu is.
cidden inanıyorsunuz bu planın işleyeceğine...Ne guldum ne guldum, cok komiksiniz evet cok.
\
Telefonla ariyacagimi kim soyledi, mesaj yoluyla hersey yapiliyor. Ve kimligimi belli etmeme gerek kalmadanda olur bu is.
Ben aldatma olduğuna katılıyorum zaten, sadece ben artık kimseyi yargılamak ayıplamak kınamak istemiyorum çünkü kötü bir şeyi kınasam bile başıma geldi artık yıldım. O yüzden nötr ya da yapıcı yorumlar yapmaya çalışıyorum.Hani iki mesajınızda da "aman yargılamayalım o aslında bir sevgi kelebeği" mesajı gördüm de ondan sizden alıntı yaptım. Yani kendi düşüncemi söylüyorum size kızmıyorum aslında. Mesajı bırakın, aradığında kendi isteyerek açıyor ve muhabbet ediyorsa bile aldatmadır. Kaldı ki bu kadın yatak odasının kapılarını sonuna kadar açıp neyi var neyi yok anlatmış. Cidden çok tuhaf bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?