Esimi aldatmayi göze almistim.

Tatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.
Ohhh sefaları olsun aşk tazeliyorlarsa demek ki...

Onlar orada tatilli sevişmeli günler geceler yaşasın sen burda hirsindan ne yapacağını bileme.

Çok üzüldüm.

Konunuz ve sonraki mesajlariniz gercekse bence
bir psikologa gidin cunku problemlisiniz
Cok zayifsiniz , iradesizsiniz , kontrolunuz yok
Ha bir de temel degerleriniz yok
... gelecekte yasayacaginiz vicdan azabi sizin celladiniZ olur altindan kalkamazsiniz

Hayir cok beklediginiz cikislar yapip beddua etmiyecegim size.

Zaten haldan insanlar olsaniz, konumla dalga gecmezdiniz adam gibi yazardiniz.
Bir kadin gozuyle olaya bakardiniz, dusman gozuyle degil.
En komik olanda ne biliyormusunuz, boyle gulup dalga geciyorsunuzda o kisi sizin esiniz olabilir iste. Yani o kadin siz olabilirsiniz o ihtimal buyuk.

Hayir cok beklediginiz cikislar yapip beddua etmiyecegim size.

Zaten haldan insanlar olsaniz, konumla dalga gecmezdiniz adam gibi yazardiniz.
Bir kadin gozuyle olaya bakardiniz, dusman gozuyle degil.

Esimi cok seviyorum ve asik olarak evlendim, eski sevgilim zerre umrumda degil ama nefret ediyorum ondan

Tatilden gelsin sonra onuna ilgilenecegim, su an karisiyila mutlu mesut Bodrumda keyif yapiyorlar.

Hırsa bak ya :)

Adam sizin peşinizden köpek gibi koşsa ilk fırsatta kıollarına atlayacaksınız.

Eşinize yazık, size katmerli yazık.

Keske cevap yazmasaydin numarani deyistirseydin neyse bir pisikologa git dicem ama onunda faydasi olmaz eminim bende cok sıkıntılar cektim kaynanamdan pisikola gittim ilac verdi yuttum fayda etmedin intihar bile ettim ne kadar gunah oysa cahillik iste en sonunda namazima basladim gercekten insanin huzur buldugu yer seccadenin basi namazi kilip dua ettikten sonra uzun sure rabbimle konustum boylelikle atlattim

Neyi nasil yapicagimi bilmiyorum ama kesinlikle yuvama sahip cikacagim !

Ama o adaminda burnundan kesinlikle getirecegim !

Vallahi pes! Bazı kadınların erkeklerden hiç bir farkı yok karakter erozyonu konusunda.

Oncelikle su hirsi kini nefreti at bir tarafa afedersin ama sen adama iyi takmissin ne bu boyle yardim n yardim ediyoz dahada adamdan intikam alma pesindesin uzak dur bacim uzak dur

Neyi nasil yapicagimi bilmiyorum ama kesinlikle yuvama sahip cikacagim !

Ama o adaminda burnundan kesinlikle getirecegim !

keskin sirke küpüne zararmış.

plan yapıyım ama bana bir şey olmasın deyipte kazdığın kuyuya kendin düşme de sen adamın burnundan gelicen o adam da bunu çekicek ha hiç bir şey yapmadan

o adam hadi kısasa kısas derde daha beterini yaparsa o o zaman ne evliliğin kalır ne kocan ne yuvam ha olanda sana olur.

bunlarla kafanı yorma bırak allah alsın intikamını varsa eger zaten bı çıkar bu kadar hırsa bürünme zararı sana olur.

yaptın madem bir hata hatnı bil evine kocana sahip çık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…