Esimi aldatmayi göze almistim.

Senin igrenc seks hayatini benim konuma dokmek zorunda degilsin. Senin gibi abazalardan allahim herkesi korusun 6 gun bile insan olmayi becerin.

Ha buarada o adam senı napsın sen daha sevısemıyorsun
Offf Cute alemsin ya
Vajinismus hassas bir meseledir evet, ama konu sahibi de eşeğin kulağına su kaçırmış yani. adam anlayışlı, zorlamamış, boşamamış daha ne ya? Tamam her eş böyle olmalı ama biliyorsunuz burada bu hastalık nedeniyle kocasıyla boşanma aşamasına gelenler oldu, kimisi zorla şey oldu falan yani, buldu bir de bunuyor şimdi bu kadın.

Komik ama bence siz sadece esinize vajinismus ve aseksuelsiniz eski erkek arkadasiniza vajinismus oldugunuzu anlattiginiza gore aranizda cinsellikle ilgili konular gecmis 2 sene cinsellik olmadan yasayan esinizide tebrik etmek lazim.Tedavi icin bisey yapmiyosunuz ama eminim eski sevgilinizle bulussaydiniz onunla cinsel birliktelik yasardiniz siz boyle devam ederseniz siradaki konunuz esim beni aldatiyor olur

Senin igrenc seks hayatini benim konuma dokmek zorunda degilsin. Senin gibi abazalardan allahim herkesi korusun 6 gun bile insan olmayi becerin.
ne demek igrenc seks hayatı?
seks iğrenc birşeymi
bak ne dicem sen bu kocanı boşa
o adamıda başkasıylada yapamazsın kızım kimse senin kara kaşına kara gözüne boş kadınlığına eyvallah cekmez.

tedaviyide reddediyorsun çok güzel olsan ne olacak içinde bişey olmadıktan sonra
o yüzden kocana yat kalk şükür namazı kıl diyorum

iğrenç mi? : ))) ah yazık.
abaza he: )) kızım korkma senınle sevişeceğim demedim.
iğrençin anlamını biliyormuş. bak seeenn: )
bu arada asıl abaza sen ve senin konustugun o adam canım. malum yetınemeyen sizsiniz.
ilgi budalası.
yardım istesen de tiyo vermem gaza getırme beni: )))
sevişmek insana has bi durum aldatmak insan olamayana.
unutma senin varoluş sebebin seks.
işte bu adamı sogutur seksten: )

bu kız abaza mı :) abaza ise ne abazası
değil pekala bu kadın biscolata erkeklerinden bile kaçar
tüyo varsa bize ver bize

Guzelim sen insanlarin seks hayatina igrenc demek yerine kendi olmayan seks hayatina uzulsen daha iyi olur sen burda milletle ugrasirken belki kocan da baska kadinlarla kendini tatmin ediyodur adamida bosuna oyalama bosan bosandiktan sonra hali sahaya gidersiniz birlikte uzulme ..eski sevgilinde karisiyla pizisyondan pozisyona kosarken sen hala elizabeth diycem ama onu bile yapman zor

abaza:http://www.turkcebilgi.com/abaza
7. 8-10 maddelere dıkkat. : )))) elle dıyor. olabilir mi?
Sekssiz aldatma peşinde ablası o. Daha masum geliyor gözüne
Yav bırakın hanımlar, o aldattığı herif de baktı ki bir şey vermiyor bu kadın, kaçar gider. Zaten kendi karısı da sorunluymuş, ne kadar doğru bilemem konu sahibi yazmış. Napsın şu durumda böyle bir kadını?
Liseli mi de yağmur altında el ele tutuşup, öpüşmekle yetinecek? Hiç sanmıyorum yani, bu kadarcık şey için yakalanmayı göze alıp da aldatacak erkek yoktur.

aynen...
o eski erkek arkadaş, konu sahibinin vajinisnus olduğunu öğrenince tabanvay yapmış...

aynen...
o eski erkek arkadaş, konu sahibinin vajinisnus olduğunu öğrenince tabanvay yapmış...
Şimdi olur da açılışı yapar da ben de nemalanırım diye düşünüyordur. Ya da canı sıkılmıştır, kafa buluyor bunla işte. Yoksa sevişme yok bir şey yok, kuru kuruya karısını bırakıp da neden bunla ilişki yaşamak istesin? Sakın aşk demeyin, çnkü aşk bu kadar ayağa düşmedi henüz. Lan ne aşkı, 2'si de evli, biri sevişemediği için başına vurmuş, öteki de bela arıyor kendine işte. Olsa olsa eşlerini sevmiyorlardır ki öyle, hava değişikliği babında takılıyorlar.

Sen hala vajiyi yenmedin mi?
Eski sevgilinle uğraşacağına kocanla elele verin de şu meretten kurtulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…