- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
ay canım benimm. sonunda etkilendin de cevap mı yazdın bana. oleyyy... demek bana da güldün he? : )))))
hiç aldatılmadım ben yavrum aldatılmış da olabılırdim . boşandım en büyük problem eski eşimin peşimi bırakmamasıydı. sanıyorum ki senin beceremedıgın konularda çok iyiydim de benden ıyısını bulamayacagını sandı: ))))
yanı senın gıbı terkedılıp de terkedıldıgım adama sarmadım.
kırgınçiçekler. kime kırgınsın. o adama mı: ))))
kocan seni el üstünde de tutsa yemeklere de götürse gezdırse de mutlu değilsin. çünkü onunla olmak ıstemıyosun. nereye gıtsen zevk alamazsın.
sen agla canım arada yaptıgın gibi. kimseye masal anlatma. gülümsemelerin ancak yarım agız olur. istediğin kadar yalan söyle bize, kendine.
ilahı adalet tecelli eder bir gün. bunlar ıyı günlerin. şimdi yalan bi gülümseme tak yüzüne. düşün sonunu demeyeceğim. senin beynının o işlevi bozulmuş. ancak psikiyatri paklar seni. ama yok sakın gitme. düzel istemem. gör gününü.
ohh. ben de ara ara deşarj olurum sana yazıp. muayen günümdeyim malum gerginim patlamam lazım. seks yapamıyorum ne yazık ki 6 güncük. aaaa sen acaba ondan mı gerginsin acaba?
Offf Cute alemsin yaHa buarada o adam senı napsın sen daha sevısemıyorsun
Komik ama bence siz sadece esinize vajinismus ve aseksuelsiniz eski erkek arkadasiniza vajinismus oldugunuzu anlattiginiza gore aranizda cinsellikle ilgili konular gecmis 2 sene cinsellik olmadan yasayan esinizide tebrik etmek lazim.Tedavi icin bisey yapmiyosunuz ama eminim eski sevgilinizle bulussaydiniz onunla cinsel birliktelik yasardiniz siz boyle devam ederseniz siradaki konunuz esim beni aldatiyor olurIyi gunler arkadaslar,
Oncelikle lutfen beni yargilamanizi istemiyorum.
Tek amacim size icimi dokmek. Hicbirinizi tanimadigim icin beni yargilamiyacaginizi umdugum icin belki icimi size dokebilecegim. Cunku malesef yazacaklarim en yakinlarima bile anlatamiyacagim seyler. Sizi sIkmadan anlatmaya calisacagim yani uzun tutmamaya calisacagim.
Simdiden anlayisiniz icin tesekkurler.
Ben 2 yil once sevdigim adamla evlendim. Malesef vajinismus illeti benide buldu ve malesef hala birlikte olamadik, denemeyi felanda biraktik acik konusmak gerekirse.
Esim ben ne zaman hazir olursam benle birlikte olacagini soyledi ama belki o rahatliktan gelen birseymidir bilmem denemek bile icimden gelmiyor. Simdi siz diyeceksiniz 'esini sevmiyorsun sen' yok esimi seviyorum ama belkide a-seksuellik var bende ( cinsel iliski isteksizligi) yani o islere hic yanasamiyorum malesef. Neyse zaten konu bu degil.
Birkac ay once eski sevgilim beni mesajla taciz etmeye basladi ( oda evli ) baslarda karsilik vermeme ragmen seytan beni durttu ve cevap yazdim (yazmaz olaydim)
Beni ne kadar cok ozledigini yazdi, esini seviyormus guya ama benle yarim kalan bir hikayesi oldugu icin onu tamamlamak istiyormus. Evet cok sacma geldi bana esini seviyorsan benle isin ne ? Herneyse is sadece MESAJLASMAKTA kaldi cok sukur. O bircok kez bulusmak istedi eski gunleri hatirlamak istedi, her defasinda bir aksilik cikti. Iyikide cikmis. Simdi oda mesaj atmayi birakti 'ikimiz pisman olacagimiz seyler yapmadan evliligimize yonelelim bu isten zararli cikacagiz ' dedi, bence korku sardi onu.
Benimde evliligimde sikintilar oldugu icin hosuma gitti acikcasi onun ilgisi. Ama su an mesajlasmayi kestik.
Bu adam benle niye hala gorusmek bulusmak istedi anlayamiyorum? Kendi cikari icindir illaki. Ama o zaman niye her mesajinda 'karimi seviyorum' dedi. Erkekleri anlamak imkansiz gercekten.
Kendim dengesiz oldugumu kabul ediyorum ama erkekleride anlamak zor.
Ben gercekten cok pismanlik yasiyorum, esimizin yuzune her baktigimda utaniyorum kendimden utaniyorum.
Gercekten dipsiz bir kuyudayim, cikmazlardayim, ne yapicagimi bilmiyorum.
Kendime cok kizginim. Esime karsida cok mahcubum.
O her halime ragmen benden destegini esirgemedi ama benim yaptigima bakarmisiniz..
ne demek igrenc seks hayatı?Senin igrenc seks hayatini benim konuma dokmek zorunda degilsin. Senin gibi abazalardan allahim herkesi korusun 6 gun bile insan olmayi becerin.
iğrenç mi? : ))) ah yazık.Senin igrenc seks hayatini benim konuma dokmek zorunda degilsin. Senin gibi abazalardan allahim herkesi korusun 6 gun bile insan olmayi becerin.
bu kız abaza mı :) abaza ise ne abazasıiğrenç mi? : ))) ah yazık.
abaza he: )) kızım korkma senınle sevişeceğim demedim.
iğrençin anlamını biliyormuş. bak seeenn: )
bu arada asıl abaza sen ve senin konustugun o adam canım. malum yetınemeyen sizsiniz.
ilgi budalası.
yardım istesen de tiyo vermem gaza getırme beni: )))
sevişmek insana has bi durum aldatmak insan olamayana.
unutma senin varoluş sebebin seks.
işte bu adamı sogutur seksten: )
bu kız abaza mı :) abaza ise ne abazası
değil bekala bu kadın biscolata erkeklerinden bile kaçar
yanı onu yapabılıyorsa ne ala ama ben frijit oldugunu dusunuyorumabaza:http://www.turkcebilgi.com/abaza
7. 8-10 maddelere dıkkat. : )))) elle dıyor. olabilir mi?
Guzelim sen insanlarin seks hayatina igrenc demek yerine kendi olmayan seks hayatina uzulsen daha iyi olur sen burda milletle ugrasirken belki kocan da baska kadinlarla kendini tatmin ediyodur adamida bosuna oyalama bosan bosandiktan sonra hali sahaya gidersiniz birlikte uzulme ..eski sevgilinde karisiyla pizisyondan pozisyona kosarken sen hala elizabeth diycem ama onu bile yapman zorSenin igrenc seks hayatini benim konuma dokmek zorunda degilsin. Senin gibi abazalardan allahim herkesi korusun 6 gun bile insan olmayi becerin.
Sekssiz aldatma peşinde ablası o. Daha masum geliyor gözüneabaza:http://www.turkcebilgi.com/abaza
7. 8-10 maddelere dıkkat. : )))) elle dıyor. olabilir mi?
aynen...Sekssiz aldatma peşinde ablası o. Daha masum geliyor gözüne
Yav bırakın hanımlar, o aldattığı herif de baktı ki bir şey vermiyor bu kadın, kaçar gider. Zaten kendi karısı da sorunluymuş, ne kadar doğru bilemem konu sahibi yazmış. Napsın şu durumda böyle bir kadını?
Liseli mi de yağmur altında el ele tutuşup, öpüşmekle yetinecek? Hiç sanmıyorum yani, bu kadarcık şey için yakalanmayı göze alıp da aldatacak erkek yoktur.
Şimdi olur da açılışı yapar da ben de nemalanırım diye düşünüyordur. Ya da canı sıkılmıştır, kafa buluyor bunla işte. Yoksa sevişme yok bir şey yok, kuru kuruya karısını bırakıp da neden bunla ilişki yaşamak istesin? Sakın aşk demeyin, çnkü aşk bu kadar ayağa düşmedi henüz. Lan ne aşkı, 2'si de evli, biri sevişemediği için başına vurmuş, öteki de bela arıyor kendine işte. Olsa olsa eşlerini sevmiyorlardır ki öyle, hava değişikliği babında takılıyorlar.aynen...
o eski erkek arkadaş, konu sahibinin vajinisnus olduğunu öğrenince tabanvay yapmış...
Ay sen ne yuzsuz arsiz bir kadinsin hala yaziyosun ya zevk aliyosun bundan yada hastasineski sevgilim vajiyi coktan yendigimi dusunuyor.
nerden varmış o düşünceye peki? dışardan bakınca anlaşılıyor mu?eski sevgilim vajiyi coktan yendigimi dusunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?