Esimi aldatmayi göze almistim.

yok sorunlum o sıkar 3 beden, buraya yazıp yazıp ağlıyor işte
Ve la havle ya Ulan bir kadın hemcinsine daha tanımadan etmeden nasıl bu kadar düşman kesilir ki ya?
Kadının tek suçu bu sadakatsiz kadının ciğersiz eski sevgilisiyle evlenmek ya Ne acı ya değil mi?
Hayır bu sadakatsizin elinden almamış, bile isteye bir kötülük de etmemiş. Tek olayı, kocasının öpmesi ya
İnsanın kocasının öpmesi kadar doğal bir şey var mı? Ama bu kadının suçu oldu şimdi, kancayı taktı bu sadakatsiz şey.
Kadına yazık valla, hem boynuzlanıyor hem de şu an evliliği bu sadakatsizin dudakları arasında.
Konu sahibi kolay kolay böyle demem ama dilerim ki bu ettiğinin mislini çekersin, ah edersin de geç olur.

Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi Komik durumda karisi.
sen gercekten acinacak aciz bi kadinsin biliosun dimi?? git bu adamla yat tatilden doner donmez hatta mumkunse resim video falan da cek sonra bunu git kadina anlat kadinda senin kocana anlatsin kadin o pisligi senin kocanda seni bosasin. bu pislik adam da bida senin yuzune bakmasin nasi olsa alcagini aldi ya rahatlar sen de rahatlarsin ama en onemlisi pisliinizi bulastirmaya calistiginiz iki masum insan sizden kurtulur cunku gercekten cok kotu niyetli kotu kalpli vicdansiz insanlarsiniz

Sacmalamayin. onunla bulusmak gibi su an derdim yok mesajinada cvp yazmadim zaten.

Komik buluyorum sadece ikisinide.

Bende konu sahibesi zor durumdadir kötü yorumlara maruz kaliyor dedim ama ne cirkin konusmalar yapmissin sen arkadas ya kendi evliligini yürütemiyorsun hatta aldatacak duruma geliyorsun bide diger adamin karisiyla dalga geciyorsun.. senin yanindaki adama ve o adamin yanindaki kadina yazik diger adamla cirf karaktersiniz..

Konu sahibiyle hemen hemen herkes empati kurdu ama kendini bir hayli aşıp işi yüzsüzlüğe vurunca olmadı tabi...

canım benim. sen farkında değilsin heralde. sen o kadına gülüyorsun ya gül gül senin yüzün ancak bu olaylara güler.

sen kocasını aldatan üstüne bide pişkin pişkin konusan pişman olmayan adi bir kadınsın.

sen daha kocanla seks bile yapamamışsın be. o kadın bunları duysa k.çıyla güler. hatta belki kocasına buyur da der senin için nasıl olsa zararsız kadın bile olmayı becerememiş bi kadınsın. senden ne zarar gelecek allahaşkına anca kendi kendine kudurursun.
o kadar problemin varken (kocanla ıkı bucuk yıl beraber olamamak gıbı) mücadele etmiyor tedavı olmuyorsun. üstüne kadınlıktan bahsedıyorsun. sen ne anlarsın kızım o işlerden. o kadın ooohhh o tatılde ne sevişmiş kimbilir kaç kere zevkten dört köşe yalancı da olsa kocası olan adama sarıla sarıla uyumuştur. mutsuz bı çift olsa onlar tatıle gıtmezler kocası götürmez.
"aklım sende" demiş ya sana hani. o da yeter senı mutlu etmeye di mi. bunlarla avun sen. afedersın de sen agzınla kuş tutsan beceremediğin o işi o adamla da yapsan mutlu olamayacaksın kızım.
sen asla mutlu olamayacaksın. o adam dönsün de maillerle mutlu etsın seni. ya da bı gaza gel sana bağlansın dıye buluş ver adama istediğini. becerebılırsen.
sonrasında ya o adam seni alır vazgeçemez senden. ki tam tencere kapak. ya ortada kalırsın işler ayyuka çıkar ya da eşinle devam edersin o adamın doğacak çocugunun yüzüne bakmaya yüzün var mı demicem çünkü anladık yüzsüzsün. o adamla karşılaştıkça k.çıyla güler sana.
o kadını bırak sen yavrum. aç da kendi k.çına gül. her durumda senden daha çok eğleniyor. yalan bıle olsa ne farkeder. mutluluk anı yaşamak. gülüyor mu gülüyor.
ki o kadın senden bin kat namuslu gururlu ve bın kat daha kadın!
sana acıyamıyorum bile.
adam ne eglendi be senle. ya en başa dönüyorum da gülmeden edemıyorum. adamın gözünden baksana. gününü gün etmiş eglenmiş ve sana basmış tekmeyi zamanında. sonra sen evlenmişsin o da evli sana yazıyor. sendeki gurura bak cevap yazıyorsun. sen hem tekmeyı ye hem mesajına cevap ver sonra. yazık. hem adam zaten çözmüş seni. bu kızla evlenilmez sadece eglenılır demiş. devam da edıyor vesselam.
bu arada annen baban yok mu kızım senin. hiç edep adap öğrenmedin mi?
gurursuz edepsiz ve kötü kalpli ve akılsızsın.

Galiba sizinde kuyruk aciniz var Umidddd
Sadece guldum gectim yaziniza.
ay canım benimm. sonunda etkilendin de cevap mı yazdın bana. oleyyy... demek bana da güldün he? : )))))
hiç aldatılmadım ben yavrum aldatılmış da olabılırdim . boşandım en büyük problem eski eşimin peşimi bırakmamasıydı. sanıyorum ki senin beceremedıgın konularda çok iyiydim de benden ıyısını bulamayacagını sandı: ))))
yanı senın gıbı terkedılıp de terkedıldıgım adama sarmadım.

kırgınçiçekler. kime kırgınsın. o adama mı: ))))
kocan seni el üstünde de tutsa yemeklere de götürse gezdırse de mutlu değilsin. çünkü onunla olmak ıstemıyosun. nereye gıtsen zevk alamazsın.
sen agla canım arada yaptıgın gibi. kimseye masal anlatma. gülümsemelerin ancak yarım agız olur. istediğin kadar yalan söyle bize, kendine.
ilahı adalet tecelli eder bir gün. bunlar ıyı günlerin. şimdi yalan bi gülümseme tak yüzüne. düşün sonunu demeyeceğim. senin beynının o işlevi bozulmuş. ancak psikiyatri paklar seni. ama yok sakın gitme. düzel istemem. gör gününü.
ohh. ben de ara ara deşarj olurum sana yazıp. muayen günümdeyim malum gerginim patlamam lazım. seks yapamıyorum ne yazık ki 6 güncük. aaaa sen acaba ondan mı gerginsin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…