- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Ve la havle yayok sorunlum o sıkar 3 beden, buraya yazıp yazıp ağlıyor işte
sen gercekten acinacak aciz bi kadinsin biliosun dimi?? git bu adamla yat tatilden doner donmez hatta mumkunse resim video falan da cek sonra bunu git kadina anlat kadinda senin kocana anlatsin kadin o pisligi senin kocanda seni bosasin. bu pislik adam da bida senin yuzune bakmasin nasi olsa alcagini aldi ya rahatlar sen de rahatlarsin ama en onemlisi pisliinizi bulastirmaya calistiginiz iki masum insan sizden kurtulur cunku gercekten cok kotu niyetli kotu kalpli vicdansiz insanlarsinizKarisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
Sacmalamayin. onunla bulusmak gibi su an derdim yok mesajinada cvp yazmadim zaten.
Komik buluyorum sadece ikisinide.
elalemin osuruklu adamlarından ne ıstıyorsun kızımKarisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
kocam zaten 0 kmelalemin osuruklu adamlarından ne ıstıyorsun kızım
kocanı degıstırmek ıstıyorsan sıfır km alacaksın benım gibi
tamam ıste degıstır yanı elalemın kullanılmıs adamlarından meddet ummakocam zaten 0 kmbaska kocayi napiyim.
Offf çok güldümHa buarada o adam senı napsın sen daha sevısemıyorsun
Bundan dolayi geri cekmistir kendini. Yarim kalan hikayeyi tamamlamak el ele tutuşup sahilde yürüyüş yapip sonra da pastanede limonata icmek değil biliyorsun degil mi?Yok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.
Bende konu sahibesi zor durumdadir kötü yorumlara maruz kaliyor dedim ama ne cirkin konusmalar yapmissin sen arkadas ya kendi evliligini yürütemiyorsun hatta aldatacak duruma geliyorsun bide diger adamin karisiyla dalga geciyorsun.. senin yanindaki adama ve o adamin yanindaki kadina yazik diger adamla cirf karaktersiniz..
ay canım benimm. sonunda etkilendin de cevap mı yazdın bana. oleyyy... demek bana da güldün he? : )))))
dar görüşlü mü? ahahahahaha: )))) o kadar genişsin ki sen. ama görüş olarak değil. mide olarak!! :)))Intihari siz edin, bir dar goruslu insan azalir en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?