Esimi aldatmayi göze almistim.

Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi Komik durumda karisi.

Hay konuyu takip etmez olaydım... Resmen sen yazdıkça sinir kat sayim bini buluyor. Evet beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama senin gibi bi insanla aynı havayı soluduğumu bilmek bile bana tiksinmek için yetiyor!!!

Kim ne derse desin zavallisin sen. İster çok iyi bi işte çalış ister dünyanın en güzeli ol. Seninle yaşayan adamı haketmeyecek kadar zavalli! Adam tatilde seni düşündüm diyecek kadar pişkin, pislik ve sende buna inanacak kadar zavallı!

Hani sen o adamin karısını komik buluyosun ya, ben seni komik bile bulamıyorum. Onların mutlu olması ya da mutlu olma ihtimali bile seni çıldırtıyor. Bu da adamın hoşuna gidiyor. Sen elalemin pez...ne oyuncak olacak kadar düşük bi kadınsın. Emin ol o komik bulduğun kadın senden çok daha fazla saygıyı hakediyor.

İlk konu açtığında hata yapmak insana mahsustur, pişmanlık da bi telafidir diye düşünüyordum ama artık senin düştüğün bu durum çirkinliğinden başka bişey düşündurmuyor bana.

Azıcık aklın kaldiysa o adami düşünmekten geriye kalan, git tedavi olmaya çalış.

Allah zaten senin cezanı vermiş, belanı da arayıp bulmaya çalışma!..

Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi Komik durumda karisi.

o komik durumda güya peki senin durumun ne????

bu soruya cevap veririmisin.

o kadın ve senin kocan burda masumlar ve kandırılıyorlar bir şeyden habersiz,mutludur sonuçta eşi yanında ve tatilde olan o

bu kadar kötü kalpli olmak yerine pişman olup susmaya ne dersiniz.günah yahu günah

şu yazdına bak ve nickine nickin çiçek olmamalı bence olsa olsa anca çomak yakışır sana çomak sokmaktan başka bir şeyin yok...

Bir şey yazasım var ama neyse, geldiğim gibi uçurulmak istemiyorum. Basitliğin el kitabını yazıyor konu sahibi...

Bence asıl komik durumda olan sensin ..
Seni hiçbir şekilde önemsemeyen bir adam için çıldırıyorsun..
Seni tek gecelik eğlence olarak gören ve sen de bunu bildiğin halde hala o adam müsvettesi ile görüşmeye devam ediyorsun .. Üstelik evli bir kadınsın ..
Adam karısı ile tatilde, kimbilir eşini mutlu etmek için neler yapıyor , sen de burada kuduruyorsun
kıskançlığından ..
Çok komik ve acınası bir hal ..

olsun sen en güzel "yedeklere" layıksın.. umarım bir ömür de yedek kulübesinde harcanır gidersin.. kabul et bu mesaj daha komik

kaç kaç kaç resmen insanları sınamak için açılmış bir kara delik bu konu.. henüz tam bulaşmamışken kaç

yalnız konu sahibi kendi çalıyor,kendi oynuyor.adam karısıyla miss gibi tatil yapıyor

kocası olmayı geçtim, bunun akrabası olmak bile bir imtihan.. düşünsene kafayı eltisine falan taktığını.. evlerden ırak

allah korusun ya takıntılı insan olmak hastalıktır ki hasta konu sahibi

eşine allah sabırlar versin böyle giderse bi şekilde bu ortaya çıkıcak o zaman kocasını çok arıyacak hemde çok

herkesin mutluğuna gülücegine kendi mutlu olamaya çalışsa ya

bide sorulara cevap vermiyor işine gelmiyor geliyor bir cümle yazıyor bizi gerip gidiyor belkide bizle eğleniyor herşey beklenir bu çicekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…