- 20 Ağustos 2015
- 145
- 8
- 11
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
şu yazdına bak ve nickine nickin çiçek olmamalı bence olsa olsa anca çomak yakışır sana çomak sokmaktan başka bir şeyin yok...
Hay konuyu takip etmez olaydım... Resmen sen yazdıkça sinir kat sayim bini buluyor. Evet beni zerre kadar ilgilendirmiyor ama senin gibi bi insanla aynı havayı soluduğumu bilmek bile bana tiksinmek için yetiyor!!!
Kim ne derse desin zavallisin sen. İster çok iyi bi işte çalış ister dünyanın en güzeli ol. Seninle yaşayan adamı haketmeyecek kadar zavalli! Adam tatilde seni düşündüm diyecek kadar pişkin, pislik ve sende buna inanacak kadar zavallı!
Hani sen o adamin karısını komik buluyosun ya, ben seni komik bile bulamıyorum. Onların mutlu olması ya da mutlu olma ihtimali bile seni çıldırtıyor. Bu da adamın hoşuna gidiyor. Sen elalemin pez...ne oyuncak olacak kadar düşük bi kadınsın. Emin ol o komik bulduğun kadın senden çok daha fazla saygıyı hakediyor.
İlk konu açtığında hata yapmak insana mahsustur, pişmanlık da bi telafidir diye düşünüyordum ama artık senin düştüğün bu durum çirkinliğinden başka bişey düşündurmuyor bana.
Azıcık aklın kaldiysa o adami düşünmekten geriye kalan, git tedavi olmaya çalış.
Allah zaten senin cezanı vermiş, belanı da arayıp bulmaya çalışma!..
şu yazdına bak ve nickine nickin çiçek olmamalı bence olsa olsa anca çomak yakışır sana çomak sokmaktan başka bir şeyin yok...
kocası duyduğunda kırgınçiçeklerim olacak kırıkkafa
kırık kafa olsa yine iyi valla bir an düşün bu çiçeğin kocası olduğunu allah mafaza
kocası olmayı geçtim, bunun akrabası olmak bile bir imtihan.. düşünsene kafayı eltisine falan taktığını.. evlerden ırak
Eee nolmuş kızlar? Adamın karısına yetiştirmiş mi bu kırgın çiçek şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?