- 25 Kasım 2013
- 430
- 361
- 103
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
Komik olan sensin sen!!! Resmen özrün kabahatinden büyük ki senin özrün bile yok!!! Nasıl pişkin pişkin bunları yapabiliyorsun? Dahası sana her anlamda destek olan kocana bunları nasıl yapabiliyorsun??? Yahu benim kocam işe gider de gelir parmak uçlarını öperim bize bu ellerle para kazanıyor diye, üzülürüm. Ki o da yemek bulaşık yetiştiğine yardım eder. Siz nasıl bir nankörsünüz ya!!! Sevgi bu mu? Ben kocamın kirpiklerine baktığımda gözlerim dolar, o benim gözlerime baktığında içi gider. Siz nasıl seviyorsanız artık kocanızı bilemedim! Biz daha başka seviyormuşuz demek ki!!!Tum yazilan yorumlari okudum.
Bazilariniz empati kurmaya calismis bazilariniz hakli olarak yerden yere vurmus beni.
Eski sevgilinin vajinismus yuzunden konusmayi kesmesi dogru degil cunku ona herseyin yolunda oldugunu her anlamda yazmistim zaten, o bana sorununu cozdunmu diye sormustu bende 'evet hersey yolunda cozdum' demistim. Yani olay bundan ibaret. Niye buna onlari anlattigimi bilmiyorum, bi anlik bosluguma denk geldi, oda kendi dertlerinden vs bahsedince bende kafami kurcalayan konulardan bahsettim, cunku onun esindede guya isteksizlik varmis baslarda. Yani biz normal 2 dost gibi sohbet ediyorduk ta ki konu 'bulusalim, ozledim seni' diyene kadar, orda ben acikcasi urktum ve geri fites attim. Oda dogal olarak SIKILDI is sadece mesajlasmada kaldigi icin ve bulusmak istemedigim icin. Sonra basladi ben aslinda karimi seviyorum ama sana karsi zaafim var ama sana asik degilim gibi sacma sapan cumlelere.
Esimle aram aslinda cok iyi, cinsellik disinda. Yani surekli kisa tatillere cikiyoruz, surekli beraberiz nerdeyse 7/24. Hersey yolunda evde her isi beraber yapariz, yemegi temizligi bile. Uzerime gercekten cok titrer. Ama dediginiz gibi vicdan azabi icindeyim. Bana yanasmaya kalkinca butun kaslarim resmen SIKISIYOR anlatamam. Kaskati kesiliyorum korkudan, bilmiyorum sebebini.
Bana sormussunuz, esini seviyormusun diye, evet seviyorum. Ama bilmiyorum neden kendimde tedavi olma cesaretini bulamiyorum. Eski sevgilimle, cok kisa ama firtinali bir ask yasamistik belki ondandir ona surekli cevap yazma istegim. Birde eski sevgili disinda cok yakin iki dosttuk, herseyimizi paylasir konusurduk sevgili olmadan once. Oda zaten bana mesajinda yazmisti ' tek sana yazarken kendim olabiliyorum icimi dokebiliyorum, esimle paylasamadigim konulari senle paylasabiliyorum, sen baskasin' gibi seyler yazmisti.
Evet malesef zayif karakterliyim ve ondan butun bunlar basima geliyor.
Dun yine mesaj atmis ' Nasilsin, aklim sende kaldi ' diye ama cvp yazmadim.
Bide adamin facebookunda hep karisiyla mutlu mesut resimleri var, cok komik resmen.
neden komik olsun ki?Tum yazilan yorumlari okudum.
Bazilariniz empati kurmaya calismis bazilariniz hakli olarak yerden yere vurmus beni.
Eski sevgilinin vajinismus yuzunden konusmayi kesmesi dogru degil cunku ona herseyin yolunda oldugunu her anlamda yazmistim zaten, o bana sorununu cozdunmu diye sormustu bende 'evet hersey yolunda cozdum' demistim. Yani olay bundan ibaret. Niye buna onlari anlattigimi bilmiyorum, bi anlik bosluguma denk geldi, oda kendi dertlerinden vs bahsedince bende kafami kurcalayan konulardan bahsettim, cunku onun esindede guya isteksizlik varmis baslarda. Yani biz normal 2 dost gibi sohbet ediyorduk ta ki konu 'bulusalim, ozledim seni' diyene kadar, orda ben acikcasi urktum ve geri fites attim. Oda dogal olarak SIKILDI is sadece mesajlasmada kaldigi icin ve bulusmak istemedigim icin. Sonra basladi ben aslinda karimi seviyorum ama sana karsi zaafim var ama sana asik degilim gibi sacma sapan cumlelere.
Esimle aram aslinda cok iyi, cinsellik disinda. Yani surekli kisa tatillere cikiyoruz, surekli beraberiz nerdeyse 7/24. Hersey yolunda evde her isi beraber yapariz, yemegi temizligi bile. Uzerime gercekten cok titrer. Ama dediginiz gibi vicdan azabi icindeyim. Bana yanasmaya kalkinca butun kaslarim resmen SIKISIYOR anlatamam. Kaskati kesiliyorum korkudan, bilmiyorum sebebini.
Bana sormussunuz, esini seviyormusun diye, evet seviyorum. Ama bilmiyorum neden kendimde tedavi olma cesaretini bulamiyorum. Eski sevgilimle, cok kisa ama firtinali bir ask yasamistik belki ondandir ona surekli cevap yazma istegim. Birde eski sevgili disinda cok yakin iki dosttuk, herseyimizi paylasir konusurduk sevgili olmadan once. Oda zaten bana mesajinda yazmisti ' tek sana yazarken kendim olabiliyorum icimi dokebiliyorum, esimle paylasamadigim konulari senle paylasabiliyorum, sen baskasin' gibi seyler yazmisti.
Bide adamin facebookunda hep karisiyla mutlu mesut resimleri var, cok komik resmen.
Yuh evli bir adama vajinismus olduğunu mu söyledin yazık eşin duysa hem gururu kırılır hem de sana güveniYok aramizda onunla cinsel iliski yasanmadi ( cok sukur )
En kotusude onunla dertlesirken anlattim vajinismus oldugumu.
adamın yaşayacağı psikolojiyi düşünsene.Yuh evli bir adama vajinismus olduğunu mu söyledin yazık eşin duysa hem gururu kırılır hem de sana güveni
Cevabini bende bilmiyorum. Utandim belkide.neden iki yıl boyunca tedavi olmayı seçmediniz?
Bende ona kac kere esimi seviyorum dedim, ama o bunu demesinin ustune bilerek o resimleri koymasi komik oldu sadece.neden komik olsun ki?
sana karımı seviyorum diyor ve sen hala ona yazmaya devam ediyorsun..
görüşmeye dahi yelteniyorsun.
kendine hafif kadın imajı çizmekten vazgeç.
Bosluguma geldi anlattim cok kisa evet.Yuh evli bir adama vajinismus olduğunu mu söyledin yazık eşin duysa hem gururu kırılır hem de sana güveni
İki yıl bir de cinsel birliktelik olmamış adam sabretmiş ben adama üzüldüm dışardan duyulsa suç demeyelim de özürü adam da bulurlar iktidarsız diyeadamın yaşayacağı psikolojiyi düşünsene.
sevip saygı göster,
yanında ol.
çok incitici çok gurur kırıcı.
ne bekliyordun?Cevabini bende bilmiyorum. Utandim belkide.
Bende ona kac kere esimi seviyorum dedim, ama o bunu demesinin ustune bilerek o resimleri koymasi komik oldu sadece.
Bosluguma geldi anlattim cok kisa evet.
Tum yazilan yorumlari okudum.
eski sevgilinizde zerre karakter yokmuş. yazık onun eşine çok üzüldüm. tabi sizinkine de.
madem eşiniz bu kadar iyi biri, her konuda yanınzda size yardımcı; adamın hakettiği hayat bu mu sizce?
sırf siz üzülmeyin diye belki de artık cinsellikten bahsetmiyor adam, sizin yaptığınız da eski sevgilimle şöyle dosttuk, böyle fırtınalı aşk yaşamıştık.
evlendiyseniz ki severek evlendik diyosunuz, eskiye dair herşeyi kapatmanız gerekiyor.
kötü biri olduğunuzu düşünmüyorum, sıkıntılarınızı bir başkasıyla konuşamadığınız için o adamla konuşma gereği duydunuz belki ama lütfen eşinize de hakettiği muameleyi gösterin.
numaranızı değiştirin, sosyal sitelerden size ulaşmasını engelleyin; saçma mesajlarıyla aklınızı kurcalamasına izin vermeyin.
kendiniz için olmasa da sadece eşiniz için tedaviye başlayın lütfen, ben de eski vajinismuslardanım. kk yı takip ederek kendi kendime yendim şükürler olsun. siz de başarabilirsiniz, yeter ki inanın.
Hayir haklisiniz sonuna kadar esim gercekten hak etmiyor bunlari.
Kac kere dedim benden kadin felan olmaz bosa gitsin beni istedigin hayati yasa dedim, birakmadi beni.
Boslukta oldugum icin kimseye anlatamiyordum icimdekileri en yakin arkadaslarim ve annem bile bilmiyor bu durumu.
evliliğiniz boyunca sizde değilde kocanızda bir cinsel problem olsaydı napardınız?Birde en kotusu esim gecen hafta cok kotu kabus gordugunu anlatti ve 3 gun etkisinden cikamadi.
Ruyasinda ben onu aldatiyormusum ve cok uzulmus yikilmis resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?