- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Bu dut başka dut. O dutu kim karşı cinsle yerse ona aşık oluyorBiriyle dut yiyince kocamızı aldatmış mı oluyormuşuz?
Yine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.
Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum
Geçen gün iş yerinde 10 erkek arkadaşla dut yedik eyvah ki ne eyvah. Biri beni durdursunBiriyle dut yiyince kocamızı aldatmış mı oluyormuşuz?
Nasıl bir dutsaDuttuğumu bırakmam demiş adamajssjsjsjsjshhs
Bizim dut geldi aklima ama etiketleyemiom malum yasak shshshshshNasıl bir dutsa
Dutun bukadar kısmeti varsa halamada söyliyimde biriyle dut yesin evlensinNasıl bir dutsa
Ovv grupGeçen gün iş yerinde 10 erkek arkadaşla dut yedik eyvah ki ne eyvah. Biri beni durdursun
Anaa yasak mı gıBizim dut geldi aklima ama etiketleyemiom malum yasak shshshshsh
Bırak ta şefleriyim. Grup lideri de benimOvv grup
Bizde de bekar oğlan çok. Niye Bi dut bahçesine felan gitmezlerseDutun bukadar kısmeti varsa halamada söyliyimde biriyle dut yesin evlensin
kızz acaba evlenmemek için dut yemeğe gitmiyolarmı acabaaBizde de bekar oğlan çok. Niye Bi dut bahçesine felan gitmezlerse
Siz eşinizin kirli iç çamaşırlarına bakan, sonrada evde size ait olmadığını iddia ettiğiniz sütyen bulan üye değil misiniz? Konularınız gerçekten çok garip... Bence psikologdan değil, psikiyatriden randevu alın. Ruh sağılığınız gerçekten iyi görünmüyor.Yine ben evet ancak şu sıralar inanılmaz takıntılı durumdayım benimle dalga geçmicek kişilerden yorum istiyorum.
Daha önceki konularımdan beni biliyorsunuz ve çok saçma buluyorsunuz farkındayım ancak işin içinden çıkamıyorum. Yıllarca eşimin beni aldattığından şüphe duydum, güvensizlik içindeydim elime net birşey geçmedi ancak şimdide kendimden şüphe duymaya başladım
İşyerindeki abi dediğim kişiyle dut yeme konusunu biliyorsunuzdur.çoğu kişi eşini aldattın vs yazmış. Gerçekten aldatmış mı oluyorum? Vicdan azabı duymaya başladım ve ne yapıcağımı bilmiyorum.her gün aynı ortamda. Konuşmamaya çalışıyorum ancak o konuşmaya çakılıyor
Çok sıkıldım
Dalga geçmeden yorum yazarsanız çok sevinirim. Gerçekten şu an içimden çıkamadığım durum içindeyim. Kimseye anlatamıyorum
Bu arada psikolog reandevusu aldım, ancak gidene kadar yinede fikir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?