Eşimi aldatmışmı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dut yerken ne hissettiginize bağlı eger abi dediginiz adama karsi birseyler hissedip farklı duygular beslediyseniz bu esinize karsi yapilmis yanlistir ben adina yanlis deyim sen hata de bi baskasi ihanet desin ama ortada hos olmayan bi durum var

Bende bilmiyorum bu dut yeme olayını

Yazılanlardan anladığım kadarıyla konu sadece dut yemek değil. Eşinizle ciddi bir problem var sanırım. Bir kusurunu bulup ondan ayrılmak istiyor gibisiniz. Ama bu ilişkiyi bitiren taraf olmak istemiyorsunuz. Ya da daha önce o abi dediğiniz adama ilginiz olduğu için pişmansınız. Kendinizde eşinizi aldattığınızı düşünüyorsunuz günah çıkarmak için eşinizin çamaşırlarına sardınız. Hadi bişey çıksa da oda beni aldatmış olsa dermiş gibi

Siz eşinizin kirli iç çamaşırlarına bakan, sonrada evde size ait olmadığını iddia ettiğiniz sütyen bulan üye değil misiniz? Konularınız gerçekten çok garip... Bence psikologdan değil, psikiyatriden randevu alın. Ruh sağılığınız gerçekten iyi görünmüyor.

Konu dut yemek değil ki
Dut en önemsiz ayrıntı
Sizin o kişinin ilgisi hoşunuza gitti, onu düşündünüz filan
Bu niyetle su da içseniz oturup bana ters doğrusu
Karşılık alınsa bi düşünecekmişsiniz gibi algıladım ben

İlla biriyle fiziksel aldatma şart değil
Niyeti bozmak da yeter bana göre
Eşinize bi anlatın belki o sadece fiziksel aldatmayı sayıyordur
Ama donuma kadar araştıran kadın ben iş yerinde birinden hoşlandım dese büyüüüük bi aydınlanma yaşardım ben şahsen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…