- 6 Mayıs 2019
- 939
- 578
- 103
- Konu Sahibi MoonlitSoul
Gelmemi istemiyor değil aksine ben gitmek istemiyorum, soğudum yani oradan. Eski eşi ise zaten sürekli kendisi istiyor durumu da bence çok kötü değil ama acındırıyormuş duyduğum kadarıyla. Ben bilmeden göndermesi görüşmesi çıldırttı beni sanki aralarında bir şey varmış gibi.-Evlilikte eski eş eski sevgiliyle görüşmek kesinlikle doğru değil insanın içine şüphe düşürecek her hareketten kacinilmali
- eşler arasında kesinlikle gizli saklı olmaz maddi varlıklar maaş kesinlikle saklanmaz .
- ailelere her kavga anlatılmaz eğer boşanma aşamasına geldiyseniz ailelere haber verebilirsiniz her şey olmasada da o zaman anlatılabilir ama kesinlikle boşanma aşamasında değilseniz ailelere her tartışmayı açmak büyük hata
- evlilikte taraflar net olmalı isteklerinde yani seviyorum katlanirim enerjisini verirseniz hiç bir degerinjz kalmaz .
- eşinizin iş yerine ziyarete gitmekte kadın erkek hiç sorun yoktur benim eşimin çalışma ortamı tamamen erkek buna rağmen arada sırada gider çayını içerim . Eğer gelmemi istemiyorsa bana açıklama yapmalı.
- nafaka söz konusu değilse kesinlikle kesinlikle göndermesi doğru değil o kadının da kabul etmesi çok çok çirkin
Son düzenleme: