Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

İnanmıyoooorooooooommmm. Hamile kadına bu yapılooorrrmoooooooo...
Allah eşinize sabır versin inşallah. Hamilesiniz diye yok sabah kahvaltı beklentileri, yok bizle muhabbet etsin gerilimleri...
Kusura bakmayın da çok ama çok haksızsınız.

Hasta değilsiniz hamilesiniz,üstelik maksimum 2 aylık falandır ,göbeginiz bile çıkmamıştır,eliniz ayağınız,karnınız şişmemiştir. Nedir bu öfke? Durun daha aylarca sürecek hamilelik,herkesi kırıp dökmeyin.
Eşiniz sabırlıymiş yine yazık,kovmuşsunuz bana müsade deyip kibarca kalkmış gitmiş,o da sizin gibi fevri davransa ne olacaktı.

Öf kesin adam mazlum sessiz bir şeydir. Böyle çirkeflere hep iyi adamlar denk geliyor, bu arada ben eşime bunu yapsam beni boşardı, eşimde bana bunu yapsa herkesin icinde kavga eder çıkardım o evden sessiz sessiz cıkmazdım yani

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
sen kedili kız değil misin?
kedisine doğum günü yapmak isteyen falan

adamın yerinde olsam seni orada bırakır bir daha da arayıp sormam
kediniz de getirir bırakırım

Ay sizden kurtulur inşallah! Tek dogurabilen canlı sen değilsin !

Ay inanmıyorum. Ben eşinin yerinde olsam ararım ambulansı o meşhur gömleği giydirip doğru mazhar Osmana

Şaka mısınız tabi ki haksızsınız. Annenizin yanında eşinizi kovmak ve üstüne hakaret etmek nedir hem de yoktan yere, eşiniz adına uzuldum.

Çok küstahsınız sizin gibi biriyle evli kalmak istemezdim eşiniz aşırı sabırlı ve olgun biriymiş ki sesini çıkarmamış Bu şımarıklıkla devam ederseniz eşinizde yanınızda durmaz bence

Tek hamile sizsiniz. Aşırı kırıcı ve kötüsünüz adamın tepesine çıkmışsınız yazık

Terbiyesiz ve hadsiz davranmışsiniz. Ben gebeyim ve dogurana kadar kök sokturucem gibi bir moda girmissiniz . Bir erkek olsam o cumlelerden sonra bence sen ananın evinde kalmaya devam et artık der kapının önüne koyardim . Eşler birbiri ile asla bu şekilde konuşamaz. Ne bir erkek karısına ne bir kadın kocasına . Eşinizin prestijini ailenizin gözü önünde yerle bir etmissiniz.

O değil de anneniz de hic tepki vermemiş. Onlar sizi böyle kabul etmiş ama eş kişisi eder mi bilemem. Mesela çocuk doğdu diyelim iştahsız, hasta ya da huysuz olduğu zamanlar ne yapacaksınız ben onu merak ettim

Ayyyyy bu üye o üye mi? Allah kahretmesin yine o zaman yaşadığım sinir stres geri yüklendi

Çok ayıp etmişsiniz. Eşinizin yerinde olsam ailenizin evine asla bir daha ugramazdim. Sizinde yüzünüze bakmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…