Cidden kedinin psikolojisini düşündüğünüz kadar eşinizinkini düşünemiyor musunuz? Hamileliğin arkasına sığınıp böyle saygısızlıklarınıza devam ederseniz bu gidişle yeni başlık "Bir ben, bir bebek, bir de kedi " olacak gibi. Allah eşinizin yardımcısı olsun. Cidden üzüldüm. Çekilir gibi değil. Hayvana bile hakaret edilse içim cız eder ki insan eşine etsin. Bu arada kedi ve bebek kardeş olmaz.Tabiki de var olmaz mii zaten bebek gelince piskolojisi bozulmaz inşallah kıskançlık senderomu yaşayabilir fln yazıyor nette veterinerinede sordum başta zor kabullenebilirmiş kardeşini ama dengeyi bulabiliriz inşallah yoksa antideprasana başlatır belki veteriner bilemiyorum.
Çok saygılı ve kibarsınız gibi beklentileriniz..Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu
Akılsız insanlarin boş akillarini dinlemeye devam edersen ne olacağını görürsün. Senin yerinde olsam eşimin en kısa sürede gönlünü alırım. Bir dahada bu kadar ağır saçmalamam.Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Neee sadhasdhasdhashdasda ay gece gece çok güldüm doğru mu buArsanın kedisinin üzerine yapılmasını isteyen
Hem yüzsüz hem arsizsiniz kusura bakmayın. Adamda iyi sabır varmış ben okurken catladim. Yok kahvaltı hazirlamadi yok hamile eşine kusebilir mi . Acıdım ya yazık bu kadar hakarete bana müsade diyip kalkacak öyle mi ? Kıymet bilinmesi için sizin gibi mi olmak gerekiyor acaba kafamda deli sorularDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
HaksızsınızDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Adamın yerinde olsam sizden çocuk yaptığım için kafamı taşlara vururdum.Telefon konusunda haklı bile olsanız insan eşini başkalarının yanında rencide etmemeli.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Wayyy beee küsmüş hemde hem suçlu hem güçlü.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
bu kadın bir de çocuk büyütecek..Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu
Çok haklısın.... Böyle devam et .Hamilesin diye aklına gelen her türlü şımarıklığı yapamazsın. Unutma ki dünyada ilk ve tek hamile değilsin son da olmayacaksın . Eşin yine aile terbiyesi , görgüsü almış bir insanmış ki seni kendi ailenin yanında o hakarete rağmen yerin dibine sokmamış. Birisi bana annemin yanında ki hele ki hem hakaret edecek hem kovacak , mümkün değil bir daha suratına bakmamDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?