Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Cidden kedinin psikolojisini düşündüğünüz kadar eşinizinkini düşünemiyor musunuz? Hamileliğin arkasına sığınıp böyle saygısızlıklarınıza devam ederseniz bu gidişle yeni başlık "Bir ben, bir bebek, bir de kedi " olacak gibi. Allah eşinizin yardımcısı olsun. Cidden üzüldüm. Çekilir gibi değil. Hayvana bile hakaret edilse içim cız eder ki insan eşine etsin. Bu arada kedi ve bebek kardeş olmaz.

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Akılsız insanlarin boş akillarini dinlemeye devam edersen ne olacağını görürsün. Senin yerinde olsam eşimin en kısa sürede gönlünü alırım. Bir dahada bu kadar ağır saçmalamam.

Hem yüzsüz hem arsizsiniz kusura bakmayın. Adamda iyi sabır varmış ben okurken catladim. Yok kahvaltı hazirlamadi yok hamile eşine kusebilir mi . Acıdım ya yazık bu kadar hakarete bana müsade diyip kalkacak öyle mi ? Kıymet bilinmesi için sizin gibi mi olmak gerekiyor acaba kafamda deli sorular

Ahahahaha kedinize kardeşmi yaptiniz keske kesdiniz biraz buyuseymis ne acelen vardı 2.cocuga bakamaz zorlanırsınız yaa

Arkadaşlar, bence aklınca dalga geçiyor, tansiyonu düşürelim derim

Tüm bu terbiyesizliklere sadece ben müsade isteyeyim deyip gittiyse tebrik etmek lazım oldukça sabırlıymış.Annenizin yanında adama hakaretler edip birde haksız miyım diye soruyorsunuz.Evet haksızsınız.Hamile olmak insanlara saygısızlık yapabilme hakkı vermiyor kimseye.

Haksızsınız

Adamın yerinde olsam sizden çocuk yaptığım için kafamı taşlara vururdum.Telefon konusunda haklı bile olsanız insan eşini başkalarının yanında rencide etmemeli.
Biraz olgunlaşın.Ebeveyn olacaksınız.

Wayyy beee küsmüş hemde hem suçlu hem güçlü.
9 ay bitmez,lousalık hiç bitmez.

9 aylik hamileyim ilk 3 ay mide bulantisi zorladi onun disinda nerdeyse hergun kahvalti hazirladim su an bi sinir basti neden sinir krizi gecirmedim de kahvalti hazirladim kendimi enayi gibi hissediyorum sdfhjfjgkf

Çok haklısın.... Böyle devam et .Hamilesin diye aklına gelen her türlü şımarıklığı yapamazsın. Unutma ki dünyada ilk ve tek hamile değilsin son da olmayacaksın . Eşin yine aile terbiyesi , görgüsü almış bir insanmış ki seni kendi ailenin yanında o hakarete rağmen yerin dibine sokmamış. Birisi bana annemin yanında ki hele ki hem hakaret edecek hem kovacak , mümkün değil bir daha suratına bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…