Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

İnanmayan gitsin baksın bakalm kedilerde kullanıyormuş antideprasan bende o gün öğrendim googlede de yazıyor sizinle daha fazla uğraşmam
Sizin kedinin kullandığına inanırım ben. Keşke dili olsa da anlatsa derdini sıkıntısını. Herkes eşinize acımış ama ben acımadım. Demek ki aşağılanmaktan kovulmaktan hakaret edilmesinden hoşlanıyor. Aksi türlü bir erkek - bir insan kendini buna layık görmez, sizin gibilerle oturup iki laf bile etmez. Keşke okumasaydım da başkası adına utanmasaydım. Karısı kendi ailesinin yanında evden kovuyor mal gibisin diyor, adam da mık demeden basıp gidiyor.

Bayılıyorum böyle hamilelere ne nazım tuzum oldu ne aşermem doğumumun olduğu akşamın sabahında kahvaltı hazırlayıp ev süpürdüm

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Ailecek çekilecek ders değilsiniz

Zaten hamileyim......eşime her türlü hakareti edebilirim, ne söylersem söyleyeyim ses çıkarmamalı, kahvaltılar hazırlayıp getirmeli, zaten prensestim şimdi kraliçe oldum, ona göre ayaklarıma kapanmalı.
Tebrik ederim, gebe kaldığınıza göre yerinizi de sağlama almış oldunuz.
Bundan sonra ne yapsanız hakkınız.
Hep diyorum, şu platformda zaten hamileyim konularına bakınca insanoğlunun binlerce yıldır neslini sürdürebilmiş olmasına hayret ediyorum. Her yeni konu başlığıyla da bu şaşkınlığım daha da artıyor.

Allah ım,evlerden ırak tutuklası birisisin

Bu yorumdan sonra bu konuyu ciddiye almıyorum

yazzdıklarınızı okuyun en mutlu gününüzü neden en mutsuz anıya çevirmek istediniz anlamıyorum , o sizin eşiniz emir kulunuz değil ,

Eşinizin yerinde olsam sizi boşarım. Bu nedir ya? Saygısız ve terbiyesizlik. Yine öpüp başınıza koyun ki birşey dememiş bile. Evlat çok kıymetli evet ancak bu size kocanıza böyle davranma hakkını vermez. Umarım biraz gururludur da burnunuzdan getirir sizi prenses modunuzdan çıkartır. Çocuğunuza da yazık kocanıza da.

Küsmek? Ben olsam sizi boşarım

Ay ben hatırlıyorum o konuyu tüh boşuna yazdım zira ortada ne koca ne kedi bence hiçbirşey yok. Hanımefendi hayaller aleminde

Adam sabırlı sakin diye gemi azıya almış gidiyordunuz. Saygılı sabırlı adama saygılı sabırlı davranılır, köpek muamelesi yapılmaz, o sabrın sonu gelirse yerin dibine sokar sizi, dönüşü de olmaz.

Adam sizinle mutlu mu emin misiniz? Bilezik satıp kediye salonda doğum günü yapmaya kalacak, anasının yanında bana hakaret edecek kapasitede (bir konunuz daha vardı böyle saçma ama hatırlayamadım) insanla mutlu olunacağını pek sanmıyorum. Hiltonda cinsiyet partisi de planlarsınız siz şimdi, bilezikler oraya gider. Sizin tek derdiniz şımarıklık yapmak. Böyle evlilik olmaz. Bi kendinize gelin. 5 yaşında değilsiniz.

Ay ben hatırlıyorum o konuyu tüh boşuna yazdım zira ortada ne koca ne kedi bence hiçbirşey yok. Hanımefendi hayaller aleminde
Vallahi ya sizin dediginiz gibi ya da gercekten varsa aile "ne yapalim bu da böyle" diye idare ediyor.

Bizimle dalga mı geçiyorsunuz yoksa bu yazdıklarınız gerçek mi ?

Yazıp yazıp siliyorum. Bu cesareti nerden buluyorsunuz? İnsan eşine mal der mi? Yazık o çocuğa annedeki üsluba bak.

adam sizin gibi birisinden çocuk yaptığı için pişmandır bence bu ne be evlerden ırak bi tek siz mi hamilesiniz dünyada triplerinizi kendinize saklayın.Kocaya da saygı kalmamış bu devirde valla

Eşiniz bundan sonra sizi affedip yüzünüze bakarsa şükredin.. Ne olursa olsun kimsenin yanında eşinize bu şekilde davranamazsınız, oda size tabiki.. Ki haksızsınız baştan sona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…