- 3 Şubat 2018
- 25.886
- 111.381
- 598
Prenses demeyelim buna..Troldur degil mi? Şaka yapiyorsunuz degil mi?
Sizi anneleriniz nasil prenses gibi yetistiriyorlar anlamiyorum? Siz bir insanin gururunu bu denli kırmayi nasil hak goruyorsunuz kendinize? Anneniz dönüp size "sen ne halt ediyorsun?" demedi mi?
Insanın hamile karısı böyle davranirsa insan bırakın küsmeyi, hamile karısını boşar bile, ki bence kesinlikle sizden ayrılmali eşiniz. Siz aile kurmayı bilemeyecek kadar bencil bir insansınız.
Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşıksimdiden adam bin pismandir zaten, ama evlendigine. Ek not: annenizin yaninda yaptiginiz büyük terbiyesizlik. Bende bosanmaya kadar gider böyle bir olay. Esiniz iyi sabretmis
Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
Aynen knk öyledir kesinAbartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
Aynen knk öyledir kesin
böyle insanların hayatlarında etraflarında kendileriyle muhattap olan kaç kişi var hep çok merak ederim ben. bu tavrın sadece kocasına olduğunu sanmıyorum ben karakter meselesi bu hormon falan degil.O kadar haklısın ki sanki velihat doğuruyor ne bu kaprisler hiç çekilir gibi değil burdan ben bile çok sinir oldum seçerek yazdım kelimeleri. Adam öyle naif olgun davranıp gitmiş ki tebrik etmek lazım. Şahsen yerinde olsam hamilelik süreci boyunca görüşmem kalsın anasında kafamı dinlerim.
Ama adam haklı olduğu halde özür de diletir o egoyu görüyorum.Ben asla bunun hamilelik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum yırtamaz yani direkt şımarıklık.
Hamile diye gerçekten cümlelerimi hafifletmeye çalıştım, bunun adına ne denirse artık.Prenses demeyelim buna..
Kedim duruyor tabikide ona kardeş yaptim iste birlikte büyürlerKediyi ne yaptın kız,o yetmiyor muydu?
o sizinn şişik egonuzun size verdiği yetki benceAbartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
Kedinize salon tutup, doğumgünü yapacaktınız; yaptınız mı doğumgününü ?Kedim duruyor tabikide ona kardeş yaptim iste birlikte büyürler
Hamile diye gerçekten cümlelerimi hafifletmeye çalıştım, bunun adına ne denirse artık.
"Küçük dağları ben yarattım büyüklerine yardım ettim" modunda büyütülen, aslında şu hayatta hicbirsey olamamış Türk kızı sendromu.
Hormonlardan herhalde hassassınız ama adamın gururunu annenizin yanında kırmanız hoş olmamış. Karı koca arasında unutulur da aileler işin içine girince adam kırılmış ve rencide olmuştur. Kahvaltı hazırlamak zorunda da değil hamile olduğunuz için. Bu süreç onun içinde yeni keşke anlaması için biraz süre verseydiniz. Hamilelik süreci sizin her istediğinizi yapacağı, sizi hep alttan alacağı, sizi hep haklı bulacağı bir süreç değil. Hamile olmanız dokunulmaz yapmıyor sizi, küsebilir tabii. Siz bence olayı çok uzatmadan engeli kaldırın. Bir daha da üçüncü kişiler varken hakaret edip gururunu kırmayın.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Kedinize salon tutup, doğumgünü yapacaktınız; yaptınız mı doğumgününü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?