Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Prenses demeyelim buna..

simdiden adam bin pismandir zaten, ama evlendigine. Ek not: annenizin yaninda yaptiginiz büyük terbiyesizlik. Bende bosanmaya kadar gider böyle bir olay. Esiniz iyi sabretmis
Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık

Offf sizle bu adam 9 ayi nasil geçirecek cok zorsunuz

Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık

Onu sabri bittiginde görücez. Bizim en sabirli kuzeni de catlatti esi sonunda. Adam ortada cocuk varken de bosadi. Siz hamileligin arkasina saklanabilirsiniz simdilik, ama bu yaptiginiz terbiyesizligi ortadan kaldirmiyor. Herkesin bir gururu var.

Adamda akıl varsa bir daha almaz annenin evinden üstüne boşanma davası açar. Çekilecek dert değilsiniz çünkü bir süre sonra bıkar zaten. Ablam da böyleydi eşi boşandı da kurtuldu.

böyle insanların hayatlarında etraflarında kendileriyle muhattap olan kaç kişi var hep çok merak ederim ben. bu tavrın sadece kocasına olduğunu sanmıyorum ben karakter meselesi bu hormon falan degil.

Ya düsünüyorum da. Esime sinir oldugum zamanlari bile ailemin yaninda asla öyle davranmam terslemem. Yapsam bile annem kulagimi ceker "ben sana böyle mi ögrettim" diye. Hakli sinirlenmek farkli, böyle davranmak farkli. Asla esimin boynunu birnin önünde böyle bükmem, telafisi yok cünkü. Birde haksizmiyim diye. Allahim yarabbim adama sabir versin. Veya iyi bir avukat

Hormonlardan herhalde hassassınız ama adamın gururunu annenizin yanında kırmanız hoş olmamış. Karı koca arasında unutulur da aileler işin içine girince adam kırılmış ve rencide olmuştur. Kahvaltı hazırlamak zorunda da değil hamile olduğunuz için. Bu süreç onun içinde yeni keşke anlaması için biraz süre verseydiniz. Hamilelik süreci sizin her istediğinizi yapacağı, sizi hep alttan alacağı, sizi hep haklı bulacağı bir süreç değil. Hamile olmanız dokunulmaz yapmıyor sizi, küsebilir tabii. Siz bence olayı çok uzatmadan engeli kaldırın. Bir daha da üçüncü kişiler varken hakaret edip gururunu kırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…