Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Şu hamilelik konusunda erkeklerden olan beklentiyi azaltsak toplum olarak daha mutlu kadınlar olacağız. Hamilesiniz diye size sürprizler yapmak zorunda değil hatta üzüleceksiniz ama söyleyim öyle filmlerde olduğu gibi adamlar durmadan çocuğum olcak falan diye havalara uçmuyorlar. İlk temastan sonra bebeğe karşı bir duygusal bağ gelişmeye başlıyor ama yine dişinin hissettiği kadar değil buna emin olun. Bunun dışında da yaptığınız tavırlar hareketler çok saygısızca

Ama zaten o.cok istedi bende ilk öğrendim de şaşırdım stres oldum ve sabah sürpriz bekledim ama o uyuyor öyle görünce çok sinirlendim kalkıp kahvaltı hazırlasın beni öperek uyandırsın diye bekledim ama o uyudu

Eşe elbet sinirlenilir ama sizin dediğiniz gibi aile yanında aşağılamak, laf etmek çok ayrı bir ayıp.
Adamcağız bir de bana müsaade deyip edebiyle kalkmış hicbirsey söylemeden. Benim annem de kesinlikle "sen ne halt ediyorsun" derdi. Gönül kırmanın zaten bir telefisi olduğunu düşünmüyorum, insan "affettim" dese de hep birşeyler kalır içinde.
Ben 2. temenninize katılıyorum, inşallah sağlam bir avukat yardımıyla hanımefendi kendine gelir.

Sizde ciddi bi empati sorunu var psikolojik tedavi alın narsist olabilirsiniz. Eski konunuzda kedinize salon tutup doğum günü yapmak, aileniz sizi tatile götürsün diye 7 yasinda yegeniniz icin otobüsle tek yolculuk etmesini beklemek gibi abuk düsünce tarziniz var.

Heee okay okay, hatırladım, zaten hep tuhaf davranıyordu konu sahibi.
Arsanın kedisinin üzerine yapılmasını isteyen, 7 yaşındaki çocuğu tek başına sehirlerarası otobüse bindirmeye çalışan.
Ya güzel troll ya da zaten eşi de, ailesi de alışkın bu duruma. Problem yok!
Teşekkürler!

böyle insanların hayatlarında etraflarında kendileriyle muhattap olan kaç kişi var hep çok merak ederim ben. bu tavrın sadece kocasına olduğunu sanmıyorum ben karakter meselesi bu hormon falan degil.

Hamile olmadan önce de şiddet ve tırnak içinde çirkefleşme her daim var gibi belli ediyor. Anlatmaya gerek yok. Kendisine zaafı olan kişilere uyguluyordur bunlar dışarda kedi gibi pısarlar bu tür insanlar çünkü karakterlerinden ötürü toplumda yer bulamazlar kendilerine.
Eşim aşık bana diyor bunun gevşekliği var üstünde ama bu kafa ile soluğu mahkemede alırlar kendisine saygısı olan bir erkek siler atar.

Bunu bir konu da yazdın. Eşin senin düşmanın mı? Bu nasıl aşk? Birde kendini kavga dışında ifade etme yeteneğin mi yok? çocuk yapmışlar birde yakmış adam başını.Bu sinirle çocuğa üzüldüm ona sirayet eder çünkü.

Tövbe tövbe bunları bilip normal mi kabul ediyorlar? Çok garip ve ürkütücü.

Ben senin yerinde olsam kocam ve butun sulalesi her birinjn elinde bi tepsi, mehter marsiyla yatak odasina 3 ileri 1 geri girip yatagin etrafinda tavaf etmedikce o kocanin suratina tukurmem. Net soyluyorum bak.
elde mızrak totoda yaprak tam tam dansı diyosun

Tövbe tövbe bunları bilip normal mi kabul ediyorlar? Çok garip ve ürkütücü.
Vallahi Temmuz ayında kedisinin üzerine arsa istemiş, bu zamana kadar eşi ne boşamış ne de ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmış ki hala buraya bu şekilde yazabiliyor.
Ruh ve sinir hastaliklari hastanesi derken dalga geçmiyorum, bana göre böyle davranan bir insanin gerceklikle bağı kopmuş demektir.

Adam gene iyiymiş ben olsam o hamile kadının suratına bile bakmaz o gün boşanma davası açardım

Adam gene iyiymiş ben olsam o hamile kadının suratına bile bakmaz o gün boşanma davası açardım
Cok vicdansizsiniz. Bu yuce gonullu kadin, kaynanasi konusahibinjn kedisinin hela tasina terliksiz basmasina musaade ettiginde bile anlayisla karsilamaya calismis, anne bari bi terlik vereydin ayagina once demis bi kadindir. Boyle yuce gonulludur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…