Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Evet oymuş. Boşa sinirimizi bozmayalım.Bu üye o üye mi. Oy
Ama zaten o.cok istedi bende ilk öğrendim de şaşırdım stres oldum ve sabah sürpriz bekledim ama o uyuyor öyle görünce çok sinirlendim kalkıp kahvaltı hazırlasın beni öperek uyandırsın diye bekledim ama o uyuduŞu hamilelik konusunda erkeklerden olan beklentiyi azaltsak toplum olarak daha mutlu kadınlar olacağız. Hamilesiniz diye size sürprizler yapmak zorunda değil hatta üzüleceksiniz ama söyleyim öyle filmlerde olduğu gibi adamlar durmadan çocuğum olcak falan diye havalara uçmuyorlar. İlk temastan sonra bebeğe karşı bir duygusal bağ gelişmeye başlıyor ama yine dişinin hissettiği kadar değil buna emin olun. Bunun dışında da yaptığınız tavırlar hareketler çok saygısızca
Eşe elbet sinirlenilir ama sizin dediğiniz gibi aile yanında aşağılamak, laf etmek çok ayrı bir ayıp.Ya düsünüyorum da. Esime sinir oldugum zamanlari bile ailemin yaninda asla öyle davranmam terslemem. Yapsam bile annem kulagimi ceker "ben sana böyle mi ögrettim" diye. Hakli sinirlenmek farkli, böyle davranmak farkli. Asla esimin boynunu birnin önünde böyle bükmem, telafisi yok cünkü. Birde haksizmiyim diye. Allahim yarabbim adama sabir versin. Veya iyi bir avukat
Sizde ciddi bi empati sorunu var psikolojik tedavi alın narsist olabilirsiniz. Eski konunuzda kedinize salon tutup doğum günü yapmak, aileniz sizi tatile götürsün diye 7 yasinda yegeniniz icin otobüsle tek yolculuk etmesini beklemek gibi abuk düsünce tarziniz var.Ama zaten o.cok istedi bende ilk öğrendim de şaşırdım stres oldum ve sabah sürpriz bekledim ama o uyuyor öyle görünce çok sinirlendim kalkıp kahvaltı hazırlasın beni öperek uyandırsın diye bekledim ama o uyudu
Ay keşkeCavidan aşkım sen misin?
Kiz bu adam senin bilenzikleri satip kediye dugun salonunda doomgunusu yapmana izin vermemisti dogru degil mi?Kedim duruyor tabikide ona kardeş yaptim iste birlikte büyürler
Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Heee okay okay, hatırladım, zaten hep tuhaf davranıyordu konu sahibi.Merhabalar bilenler bilir ki daha yeni tatil sorununu çözüme ulaştırmıştım ki iki gündürde bu sorunla karşı karşıyayım buraya sorup sormama konusunda kararsız kaldım ki çünkü çoğunuz empati yapmadan yorum yapıyorsunuz ama yinede fikir almak istedim eşimin babası yatırım olsun diye uygun fiyatlı bir arsa bulmuş bu konuyu orda açtı ortak alalım dedi babası eşimin iki tane çalışan kardeşleri var onlar ve biz 45 bin katıcakmis herkes onaylandı bu düşünce bende onayladım fakat dedim ki arsayı benim üzerime yapın o zaman arsa benim hakkım dedim neden diye soruldu ben gelinim çünkü gelin gelirkende doğru düzgün taki takılmadı dedim tabiki arsa benim üzerime olmalı. ortam gerildi fln eşimle eve geldik benim üzerime yapılmıyor sa arsa dedim o zaman ponponun (kedim) üzerine yaparsanız ya da biz ortakliktan çıkarız saçmalama fln diye bağırdı ben öyle bir şey diyemem diyor bende dedim ben yazarım sevmeyi biliyorlar anca kuru kuru daha bir kere bile mama almadılar veteriner masrafını karşılamadilar kuru kuru sevmeyi herkes yapar ben sizce kayinbabama yarın uzun bir mesaj atmalımıyim?
böyle insanların hayatlarında etraflarında kendileriyle muhattap olan kaç kişi var hep çok merak ederim ben. bu tavrın sadece kocasına olduğunu sanmıyorum ben karakter meselesi bu hormon falan degil.
Anladım ben çalışmıyorum şu an evdeyim ama eşim bu şekilde imalar yapsa çalışmamı istese kırılirdim üzülürdüm kendim üzülünce onuda üzerdim baya tabi ağzına ederdim hata o yüzden sizede tavsiye ederim hiç susmayın dediklerine çata cat cevabını verin sonra mum gibi olur zaten merak etmeyin .
Heee okay okay, hatırladım, zaten hep tuhaf davranıyordu konu sahibi.
Arsanın kedisinin üzerine yapılmasını isteyen, 7 yaşındaki çocuğu tek başına sehirlerarası otobüse bindirmeye çalışan.
Ya güzel troll ya da zaten eşi de, ailesi de alışkın bu duruma. Problem yok!
Teşekkürler!
elde mızrak totoda yaprak tam tam dansı diyosunBen senin yerinde olsam kocam ve butun sulalesi her birinjn elinde bi tepsi, mehter marsiyla yatak odasina 3 ileri 1 geri girip yatagin etrafinda tavaf etmedikce o kocanin suratina tukurmem. Net soyluyorum bak.
Vallahi Temmuz ayında kedisinin üzerine arsa istemiş, bu zamana kadar eşi ne boşamış ne de ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmış ki hala buraya bu şekilde yazabiliyor.Tövbe tövbe bunları bilip normal mi kabul ediyorlar? Çok garip ve ürkütücü.
ağır sorunlu yaTövbe tövbe bunları bilip normal mi kabul ediyorlar? Çok garip ve ürkütücü.
Doğru ama bebeğimin bir yaşında yapicam bu planımı artk .Kiz bu adam senin bilenzikleri satip kediye dugun salonunda doomgunusu yapmana izin vermemisti dogru degil mi?
Cok vicdansizsiniz. Bu yuce gonullu kadin, kaynanasi konusahibinjn kedisinin hela tasina terliksiz basmasina musaade ettiginde bile anlayisla karsilamaya calismis, anne bari bi terlik vereydin ayagina once demis bi kadindir. Boyle yuce gonulludur.Adam gene iyiymiş ben olsam o hamile kadının suratına bile bakmaz o gün boşanma davası açardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?