Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Iyi de kardes geliyo diye kediye antidepresan vermesinler ya yazuk hxhchxhx 3 gun once hilton da doomgunu yapcam diyodu, yatlarini katlarini kedinin ustune yapiyodu. Simdi dayiycak ilaci uvey evlat gibi jxjxjxh
Bence de ilac vermesin, haftada bir seans terapiye goturebilir ahshd kedinin anlatacaklarini duymak isterdim

Ben de mirasimi kopeklerime birakmaya calistim ama ulke kanunlari buna hazir degilmis.

Bence de ilac vermesin, haftada bir seans terapiye goturebilir ahshd kedinin anlatacaklarini duymak isterdim

Ben de mirasimi kopeklerime birakmaya calistim ama ulke kanunlari buna hazir degilmis.
Ay aristocats i seyrettin mi? Kadin servetini kedilere birakti diye kedilerin basina gelmeyen kalmamisti. Aklima geldi simdi.

eve gidince baş başa konuşsaydınız keşke konuyu... kahvaltı hazırlamak gibi ince düşünceler ne yazık ki biz söylemeden erkeklerin aklına gelip yaptıkları şeyler değil. rica etmenize rağmen yapmasaydı ayrı bir konu olurdu ama bu şekilde haksızsınız bence ya. bir an önce telafi etmeniz lazım

Allah karnındaki bebeğe şimdiden sabır versin üzüldüm onun adına sen daha 1.günden böyleysen 9ay ne olursun allah bilir. Önce kendin tedavi olmalıydın.

Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu

Ya bu trollu keşke kimse ciddiye alıp cevap yazmasa da def olup gitse siteden Daha önce de çok abartılı derecede saçma konuları vardı. Bir süre ara vermişti ama yine canı sıkılmış belli ki. Linç falan etmeyin şunu aklı sıra eğleniyo sizinle

Ne linci kiz seviyorum ben onu. Cavidan ihtiyacimi karsiliyo

Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu
ben de yazılanları okudum az önce, gerçekten çok kırıcı şeyler yazanlar olmuş. takmayın gerçekten, anonim olunca herkes herkese sallıyor işte... hamileliğin etkisiyle hormonlarınız tepede de olabilir. öyle bir durum olmasa bile bazen boşluğumuza gelir olur böyle durumlar. siz güzelce özür dileyin hallolurrr <3

Ozur mu dilesin yooo dostum yooo artik bu kacinci. Dugunsalonunda kediye dogumgununu cok goren bi adamdan bahsediyoruz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…