- 20 Kasım 2018
- 14.166
- 53.832
- 598
- 35
Bence de ilac vermesin, haftada bir seans terapiye goturebilir ahshd kedinin anlatacaklarini duymak isterdimIyi de kardes geliyo diye kediye antidepresan vermesinler ya yazuk hxhchxhx 3 gun once hilton da doomgunu yapcam diyodu, yatlarini katlarini kedinin ustune yapiyodu. Simdi dayiycak ilaci uvey evlat gibi jxjxjxh
Ay aristocats i seyrettin mi? Kadin servetini kedilere birakti diye kedilerin basina gelmeyen kalmamisti. Aklima geldi simdi.Bence de ilac vermesin, haftada bir seans terapiye goturebilir ahshd kedinin anlatacaklarini duymak isterdim
Ben de mirasimi kopeklerime birakmaya calistim ama ulke kanunlari buna hazir degilmis.
Yok seyretmedim, bakayim bir merak ettim.Ay aristocats i seyrettin mi? Kadin servetini kedilere birakti diye kedilerin basina gelmeyen kalmamisti. Aklima geldi simdi.
Cizgifilm klasiktir mukemmeldirYok seyretmedim, bakayim bir merak ettim.
Bilmiyorum sasirttin beni bi miktarYook ask olsun ben ona kiyabilirmiyim hiç
Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunueve gidince baş başa konuşsaydınız keşke konuyu... kahvaltı hazırlamak gibi ince düşünceler ne yazık ki biz söylemeden erkeklerin aklına gelip yaptıkları şeyler değil. rica etmenize rağmen yapmasaydı ayrı bir konu olurdu ama bu şekilde haksızsınız bence ya. bir an önce telafi etmeniz lazım
Ben kibar yazmadim mi yani. Yuzune tukur dedim cok kibarcaTeşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu
Ne linci kiz seviyorum ben onu. Cavidan ihtiyacimi karsiliyoYa bu trollu keşke kimse ciddiye alıp cevap yazmasa da def olup gitse sitedenDaha önce de çok abartılı derecede saçma konuları vardı. Bir süre ara vermişti ama yine canı sıkılmış belli ki. Linç falan etmeyin şunu aklı sıra eğleniyo sizinle
ben de yazılanları okudum az önce, gerçekten çok kırıcı şeyler yazanlar olmuş. takmayın gerçekten, anonim olunca herkes herkese sallıyor işte... hamileliğin etkisiyle hormonlarınız tepede de olabilir. öyle bir durum olmasa bile bazen boşluğumuza gelir olur böyle durumlar. siz güzelce özür dileyin hallolurrr <3Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu
İlk sayfayı okudum herkes linç etmeye çalışmış. Ancak bu cavidan falan olamaz. Cidden hiç komik değilNe linci kiz seviyorum ben onu. Cavidan ihtiyacimi karsiliyo
Ozur mu dilesin yooo dostum yoooben de yazılanları okudum az önce, gerçekten çok kırıcı şeyler yazanlar olmuş. takmayın gerçekten, anonim olunca herkes herkese sallıyor işte... hamileliğin etkisiyle hormonlarınız tepede de olabilir. öyle bir durum olmasa bile bazen boşluğumuza gelir olur böyle durumlar. siz güzelce özür dileyin hallolurrr <3
Ay Mirta butun troll hevesimi kacirdin suvan. Sanki her gun troll geliiiİlk sayfayı okudum herkes linç etmeye çalışmış. Ancak bu cavidan falan olamaz. Cidden hiç komik değilben trollerle eğlenirim normalde ama bu arkadaş bir gram komik değil ya
Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar kibar ve saygı çerçevesinde yazsa yorumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?