- Konu Sahibi reginaspektor
-
boşanmayı zaten uzun zamandır düşünüyorum da işte çok zor bir karar ,yıllarca belki de ömür boyu yalnız yaşıcam
konular farklı yere gitti
canım unutuyorsun galiba o senin saydıgın sıfatlarda aranan kişilerlede evlenildiiğinde cinsellik oluyor değilmi?
başka seyler olmuyor
demek ki cinsellik işin içinde...
"Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üst...ünden daha iyi olmayacağını?
bide şunu diyim korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
boşanmayı zaten uzun zamandır düşünüyorum da işte çok zor bir karar ,yıllarca belki de ömür boyu yalnız yaşıcam
e tamam ten uyumu önemli ben başka birşey demiyorum ki ama kült değil diyorum yani tabikide önemli ben bunun için çok iyi birirni bıraktım ama erkekler çoğu kişiyi arzulayabilir fizği düzgünse tamamdır erkek için ama kadın için öyle değil kadının istemesi farklı birşey .
neden ömür boyu yalnız yaşayacaksın?
senin sorunun eşine bir seyler hissedememen degılmı
sonra karsına sevebılecegın birinin cıkmaması ne malum...
evet bende aynı şeyleri söylüyorum zaten...
frekanslarımız karıştı anlaşılan...
bire bir aynı şeyleri düşünüyoruz....
onu Allah bilir tabi ama yola dul bi kadın olarak devam edicem bu kelimeden nefret etsem de halk böyle diyor ve boşanmış bayanlara da erkeklerin bakışı malum ancak yaşını almış veya çocuklu erkekler bakıyor onu da ben istemem
Eşinizin cinsel isteklerini karşılamıyorsunuz. Eşiniz bu isteklerini başkalarıyla karşılıyor olabilir. Bu ihtimal olması bile sizi delirtmiyor mu ? eşinizi başkalarıyla düşündüğünüzde kızmıyor musunuz kıskanmıyor musunuz ??
onu Allah bilir tabi ama yola dul bi kadın olarak devam edicem bu kelimeden nefret etsem de halk böyle diyor ve boşanmış bayanlara da erkeklerin bakışı malum ancak yaşını almış veya çocuklu erkekler bakıyor onu da ben istemem
o nerden cıktı anlamadım şimdi hem kendine güvenmiyorsun yeni hayat kurmak için hemde o adama da dayanamıyosun bence kendinle çok fazla celişiyorsun..
eger yanlız kalmaktan korkuyorsan kocan cok eşlilige gecmeden değiş o zaman..
peki böyle düşünerek ve boşanmayarak eşine çok büyük haksızlık etmiyormusun?:44::44:
bu sorun sende kendine güvensizlik de yaratmış anlaşılan, bi bakarsın adliyeden çıkar çıkmaz aşık olursun, keşke diyip geriye bakmakta kötü ya şöyle olursa ya böyle olursa diye bi adım ileriye gitmeye korkmakta kötü
ben eşime çok defa teklif ettim bunu o da bütün yolları deneyelim dedi yani isteseydi boşanmayı asla karşı çıkmazdım hak verirdim
yalnız yaşamaktan korkmuyorum ama bir gün anne olmayı normal bir evliliğim olsun isterim tabiki
Eşinize karşı cinsel istekliliğinize neden olan nişanlılık döneminizdeki sorunlarsa o sorunları aşmanız gerekiyor,bu yönde terapi aldınız mı acaba?Bence siz soğuk bir kadın değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?