Eşimi bir kadınla görmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünmediğimi nereden biliyorsn siz hiç çaresizlikten yılana sarıldınız mı ?
Eşiniz gece geç geliyor nereye gidiyor diye şüpheleniyorsanız telefonlara takip programı indirirsiniz hak veririm, telefon geçmişinden konumlara bakarsınız hak veririm, takip edersiniz hak veririm, dedektif tutarsınız yine hak veririm ama bu hak verebileceğim bir şey değil. Anlıyorum sizi ama yaptığınız iş güvenli değil. Kız size kızıp eşinize bunları anlatırsa o zaman görürsünüz çaresizliği de yılanı da.

Ben kendi yaptığımı doğru demiyorum ki. Zaten yukarda yazdım yorumları okuduysaniz kendim nasıl takip edebilirim bana yardım edin diyorum dedektif düşündüm ama haftalığına 10bin TL istiyor şuan dahada artmış da olabilir. Telefon geçmişinden konumlara nasıl bakılıyor sürekli herşeyin silip süpüren birisi nerden bakılıyor?

gmail şifresini bilmen lazım

Dedektif işlerini de bırakın siz baya basiniza bir iş açacağa benziyorsunuz.
Ne yapıyorsanız kendiniz yapın veya ailenizden yardim isteyin.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksiniz

Ya bu karşına çıkan kız esas kızın ta kendisi ise
Ayni şeyi düşündüm.
Belki de eşinizin sevgilisi var ve ona sizden ayrılacağını söyledi ama harekete gecmeyince kız kendi yöntemleriyle işi halletmeye çalıştı. Birden pat diye karşınıza çıkması sizin basiretinizin baglanip her şeyi pat pat anlatmaniz falan. Valla dizi senaryosu gibi.
Sherlock is loading...

Bazı arkadaşlar ne abartmışlar konuyu, sanki kız ile dayısı konu sahibini kötü yola düşürecek ya da organlarını çalacak.

Arkadaşlar, küçük şehirlerde herkes birbirini tanır ve sırf dedikodu yapabilmek için bile etrafa meraklı gözlerle bakarlar, dayının arayıp bulamadığı şey.

Eğer aynı sanayide esnaflarsa, kızın dayısının konu sahibinin kocasını tanıyor olması gayet normal. Aracı kız, dayısının edindiği bilgileri, çekerse fotoğrafları konu sahibine ilettikten sonra bir sorun yok. Konu sahibi o dayı ile görüşmedikten sonra, ekstradan para pul vermeyecek olduktan sonra ne gibi bir zarar görebilir?

Dediniz gibi küçük bir şehir ve büyük şehirlerde yaşayan insanlarn anlayamayacaği birşey var burda herkes çok meraklı herkes herkesin herşeyini bilmek zorunda gibi davranıyor. Çoğu kişi çok eleştirisel yaklaşmış ağzım açık okudum gibi abartanlarda var sabah sabah yorumları okudukça içime bir sıkıntı doğdu aldı başını gidiyor şuan. Yaptığım doğru bşy demiyorum kesinlikle

Ha siz inandınız yani sırf iyilik için ya da iş olsun diye böyle bir şeye girişeceklerine? Bakın bunlar hassas konular ve çok büyük bir motivasyon lazım birinin yuvasına huzuruna oynamak için. Namus meselesi bu, adam adamın karısına ulaşıyor bir şekilde, yardım edeceğini söylüyor. Kan çıkar, anlatabiliyor muyum? Konu sahibinin kocası biliyor karısının onu boşamak istediğini, yarın çıkıp demez mi sen elin adamı ile iş tuttun başıma kadın saldın? Öyle basit değil o işler.

Küçük şehirlerde insanlar gerçekten böyle şeylere çok fazla meraklı, bu arada adam adamın karısına ulaşmıyor. Bir kadın, başka bir kadına yardımcı olmak için dayısından yardım istiyor!

Kendisi de eşi de her türlü zararı görebilir ; küçük şehirlerde tanışıyor olmak olasıdır ancak adamın arabasını, iş yerini vs.. fişlemeye gerek var mı? Biri adama ya da kadına şantaj yapabilir mi ? Adam dayıyla karısının ilişkisi olabileceğini düşünebilir mi ? Küçük yerlere çok güvenmeyin, üçüncü sayfa haberleri hep oralardan çıkıyor, avuç içi kadar köylerde millet birbirini kesip gömüyor, kalmadı artık o küçük yer komşuluğu, allah korusun

adım kadar eminim görüştüğü kız senin dayısına sordurduğun kız. sırf seni ayırtmak için böyle oyun kurmuş bence. kıza açık açık söyle. ben boşanmaya karar verdim artık takip etmeni istemiyorum de geç.

nereden peydah oldu karşına çıktı bu kız? akıllı ol sen de kızı takip et.

Ne iş yerini ne arabasını söyledim sadece isim soyisim verdim herkes herkesi tanıyor zaten burda

Ay ben anlatamıyorum galiba. Tezgah olmadığından nasıl emin olunabilir? Kadının ulaşmış ne fark eder? Adamın hayatına oynuyor mu oynuyor. Kan çıkar mı yine, çıkar. Zaten özellikle küçük yerlerde en iyi ihtimal bir husumetin olmalı ki biri ile, hayatına oynama cesareti bulabilesin.

Kimse böyle belalı işlere sırf dedikodu olsun sırf kötülük olsun diye girişmez, hele küçük yerde ilk atılan taşa bakarlar, kime gidiyorsa herkes oraya atar. Barınamazsın.

Ne iş yerini ne arabasını söyledim sadece isim soyisim verdim herkes herkesi tanıyor zaten burda

Siz bu konuyu dallandırıp budaklandırmayın bence, kıza iyiyiz biz, yuvarlanıp gidiyoruz deyip geçin, bir halt karıştırıyorsa eşiniz elbet size açık verecektir. Kendinizi riske atmayın, bu işler şakaya gelmez, Allah kolay etsin işinizi

Anlatıyorsun, gayet de iyi anlatıyorsun ama beni anlamak istemiyorsun. Kadın da ulaşmamış aslında, konu sahibi özelini biraz fazla açmış.
Haklısın, gayet de kan çıkabilecek bir konu, fakat anlayamadığın nokta şu ki cahil cesareti diye bir şey var ya, o küçük yerlerde çok fazla. İnsanlar yaptıkları hareketin, ettikleri dedikodunun nelere sebep olacağını düşünmüyor, yuva bozulacakmış, kişiler farklı şeyler düşünecekmiş aklına gelmez. Yeter ki ona dedikodu malzemesi çıksın.

Bu dedikodu değil, öyleysine yapılan bir fenalık değil; kasıtlı ve üstünde düşünülmüş, risk alınmış sistematik bir eylem. Belki konu sahibine gözü diktiler, belki dolandırıcılar, belki kocası ile husumetli birileri, belki de kocasının konu sahibini aldattığı kadın o, baktı adam boşamıyor ben el atayım dedi. Hatta belki de bunları üstüne salan bizzat kocası, bu kadın beni boşamadan ben nafakasız parasız pulsuz hatta üstüne para alarak kurtulayım dedi. Basit bir olay değil bu, konu sahibi de saf saf dökülmüş her şeyi, iyi olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…