Eşimi bir kadınla görmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayısı böyle bşy varsa kanıt için yardım ederim demiş
Insanlar mi tuaf ben mi tuhafım.birisi bana böyle birşey dese ,açıkçası hiç karışmam.hele hele sizi tanımayan dayı, delil için size yardım edecek?neden insanlar dertsiz başına dert alsın da bu ise karışsın.?ilginc

Kızın dayısı denilen kişi size delil için neden yardım etsin? Niye kendini böyle birşeye dahil etsin?
Ortada bir dayı bile yok, sizi birşeylere mecbur bırakacak insanlar bunlar belki?
Nasıl güvendiniz cidden?
Bırakın delil olayını, kızla da kesin irtibatı bir şekilde. Deli deli olmayın.

Kıza eşini hep kötüle
Şöyle kötü böyle pis
Burnunun m.kunu yiyen bi tip vs :d
De hpvli zaten yanaşmıyorum ona vs
Dün akşam geldi birlikte olmak istedi reddettim romantik şeyler söyledi hissetti herhalde ayrılacağımı, bi ilgi bi ilgi falan de bakalım
Bi arkadaş demiş ya ya o kız buysa diye
Sen bunları derken tepkilerinden anlarsın bana yaklaştı dediğinde suratı bozarır eğer o kızsa

Bu zamanda nasıl güveniyorsunuz?
Adam belki katil, sapık, hırsız, bağımlı vs?
Belki sizi kafaya takıp kötü şeyler yapacak. Ben mi çok karamsarım bilmem ama bu dünya artık böyle.
Kim kime bedavadan yardım ediyor öyle hesapsız kitapsız?
Bana çok saçma geldi ben iskillenirim böyle şeylerden.

Bence çok saçma bir işe girmişsiniz. Bi ara okumuştum kadın kocasını aldatıyordu geri vicdan yapınca kocasına birini tutuyordu. Kocam da bir kere aldatsın eşit oluruz diye sonra o ikisi ayrılmıyor kadın ortada kalıyordu daha dün tanıdığınız insana böyle hayatınızı anlatmanız da ayrı bir olay ha diyelim doğru gerçekten de arabada biri vardı yine de tanımadığınız insanlara özelinizi açacak kadar güvenmeniz çok yanlış

Burası çok küçük bir şehir ve sanayi ortamında herkes herkesin ne halt yediğini bilebilir diye düşünüyorum çünkü herkes herkesi tanıyor bu şehirde hemen hemen
acaba spordaki kız kocanısızn metresi olmasın . küçük yerde evli adam sevgilisini sanayiye getirecek. sonra başka dükkan sahibi de onu ispiyonlayacak.

hangi erkeke esnaf arkadaşının kaçamağını ortaya döker.

Ha bu arada benimde çok yakınım sanayide çalışıyor tüm sanayi birbirini tanır en kötü bir selam verir. Bu adama o yüzden güvenmemeliydin ya birden adama senin karın böyle böyle şüpheleniyormuş diye anlatırsa? Sen de sanayi ortamını eminim biliyorsunudur.

Nedense bu kızın kocanızla ilişkisi olduğu karşınıza bilerek çıktığı geldi aklıma
Kızın telefon numarası vardır sizde. Eşinizin telefona yazıp bakın o numara kayıtlı mi diye.

Sanayide herkes herkesi bilir evet büyük şehirlerde de bilir hatta ama kimse kimse için hafiyelik yapmaz,kanıt toplamaz. Yapıyorsa da bilin ki işin içinde başka bir şey vardır. En masumu sizden para isteyeceklerdir. Daha kötülerine hiç girmeyeyim.

Ama şu kesin,sanayide kimse kimsenin kaçamağını ele vermez,tam tersi kapatmaya çalışır.

içimdeki ses acaba o kız o mu diyor fesatlık gibi olmasın da

Arkadaşlar yorumlarınızı okudum hepinize teşekkür ederim ben şimdi kızdan uzak durdum geri adım attım öyle yapmayı düşünüyorum yorumlarınızı okuyunca ama kendim nasıl takip edebilirim az önce netten iki üç dedektife fiyat sordum haftalığına 10bin diyorlar açıkçası benimde o kadar param yok yani bu konu zaten olan bşyeben kıza tamam boşver desem kendim nasıl takip edebilirim?

Bana çok saçma geldi. Beş dakika önce tanıştığım kişi için dayımı nasıl araya sokayım ki? Bir de dayımın adına söz vereceğim, dayım sanayide hafiye olarak mı çalışıyor? Kaldı ki hadi o böyle bir şey söyledi, eşinize gidip bunu anlatmayacağı ne malum, doğru söylediği ne malum? Herkesin elinde telefon var fotoğraf çekmek 5 snlik iş niye yapmamış? Siz eşinizin tüm bilgilerini elalemin adamına verirken hiç tedirgin olmadınız mı kötü bir şey yapar diye? Galiba benim gibi insanlar derin düşüne düşüne deliriyorlar bir noktada ama bu derece düşünmemek çok absürt geliyor bana

Kimsenin işinin her gece 12 ye kadar sürdüğünü düşünmüyorum. Aldatıldığınızı düşünüyorum ben. Kanıtları alıp boşanın.

Düşünmediğimi nereden biliyorsn siz hiç çaresizlikten yılana sarıldınız mı ?

Hayretle okudum
Boşanacakta olsanız nasıl eşinizin bilgilerini tanımadığınız birine verirsiniz
Etrafta her türlü insan var hırlı mı hırsız mı, sapık mı, manyak mı bu kadar tedbirsiz olmanıza anlam veremedim
Sebep ne olursa olsun ailenizle ilgili özel bilgileri tanımadığınız insanlarla paylaşmayın, kimse kimseye durduk yere iyilik yapmaz, normal insanlar başkalarının ailevi işlerine bulaşmaz, lütfen kendinizi koruyun

Büyük şehir de yaşasanız bu kadar denk gelmesini normal karşılamazdım ama küçük yer de olabilir. Sadece şu kısım da aklım biraz karışıyor. Bu kadar küçük yerde eşinizle bu adam muhakkak bir şekilde sohbet etmişlerdir. en basitinden ev yemekleri yenen bir yer oluyor sanayiler de orada bile karşılaşırlar. Bence oradaki insanlar pat diye açık çıkarmazlar hele aldatan erkeği ifşalamayı çoğu adam yapmaz. Dayısını ikna etti desek ya dur hatta foto atalım demesi çok garip geliyor. Fazla hızlı ilerleyip sonuca bağlıyorlar. Türk kültüründe kişiye bu kadar uzak olan neredeyse hiç kimse boşanmayı hızlandırmak istemez. Karı koca arasına girmeyelim tavrı oluşur. Fakat boşanmayı istediğiniz için kaybedeceğiniz bir şey yok. Sadece yardım olduğuna ikna olana kadar temnkinli yaklaşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…