- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
Insanlar mi tuaf ben mi tuhafım.birisi bana böyle birşey dese ,açıkçası hiç karışmam.hele hele sizi tanımayan dayı, delil için size yardım edecek?neden insanlar dertsiz başına dert alsın da bu ise karışsın.?ilgincDayısı böyle bşy varsa kanıt için yardım ederim demiş
Bana da oyle gibi geldi.Ya bu karşına çıkan kız esas kızın ta kendisi ise
Ya bu karşına çıkan kız esas kızın ta kendisi ise
ya bu kiz o kizsa . evli oldugunu bilip sizi arastrip karsiniza ciktiysa bosanmaniz icin ugrasiyorsaDoğru soyluyorsunuz ben babama bile güvenemiyorum, o yüzden bu konuda guvenmekte zor benim için gerekirse dedektif tutmayı düşünüyorum
benimdw aklima aynisi geldiYa bu karşına çıkan kız esas kızın ta kendisi ise
acaba spordaki kız kocanısızn metresi olmasın . küçük yerde evli adam sevgilisini sanayiye getirecek. sonra başka dükkan sahibi de onu ispiyonlayacak.Burası çok küçük bir şehir ve sanayi ortamında herkes herkesin ne halt yediğini bilebilir diye düşünüyorum çünkü herkes herkesi tanıyor bu şehirde hemen hemen
Psikoloğunuz bu şekilde mi yorumladı gerçekten ? Bir psikolog bu şekilde kişisel görüş belirtip yönlendirme sağlıyorsa psikoloğunuz üzerinde tekrar düşünün derim.Temkinli ol ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum dedi bana
içimdeki ses acaba o kız o mu diyor fesatlık gibi olmasın daBilmiyorm bazen diyorum kızı daha dün tanıdım ilk defa birisinin bu kdar yardım etme isteğini gördüm ama şunu da düşünüyorum kul sıkışmadikça Hızır yetişmez diyede bir söz var belki kızı karşıma Allah çıkardı umarım düşündüğüm gibidir başıma birşey gelmez
Düşünmediğimi nereden biliyorsn siz hiç çaresizlikten yılana sarıldınız mı ?Bana çok saçma geldi. Beş dakika önce tanıştığım kişi için dayımı nasıl araya sokayım ki? Bir de dayımın adına söz vereceğim, dayım sanayide hafiye olarak mı çalışıyor? Kaldı ki hadi o böyle bir şey söyledi, eşinize gidip bunu anlatmayacağı ne malum, doğru söylediği ne malum? Herkesin elinde telefon var fotoğraf çekmek 5 snlik iş niye yapmamış? Siz eşinizin tüm bilgilerini elalemin adamına verirken hiç tedirgin olmadınız mı kötü bir şey yapar diye? Galiba benim gibi insanlar derin düşüne düşüne deliriyorlar bir noktada ama bu derece düşünmemek çok absürt geliyor bana
Meraba bayanlar, direk konuya girmek istiyorum. Sıkıntılı bir evliliğim var en son bir yıl önce annemin evine gitmiştim, daha sonra eşimle terapiye gitcez diye eşimden söz aldım tekrar denemek için dönmüştüm yanlız eşim bir kere gitti ve bidaha gelmedi bende yanlız devam ettim ve o çıkamadığim debresyon batağından terapi yardımıyla çıktım. Ve boşanma kararı aldım çünkü eşimin bana karşı davranışları hal tavırlarını daha net görebiliyorum artık ve eşim sürekli eve çok geç saatlerde geliyor 8 de dükkanı kapatıyorlar, eşim eve saat 11-12 civarı geliyor bu durumu anneme söyledim takip ettirmek istediğimi şüphelendiğimi söyledim annem tabi boşanmamı istemediği için bu konudada bana yardımcı olmadı. Esas konuya gelmek istiyorum. Sporda bir kızla tanıştım konuştuk baya o bana derdini anlattı bende anlamsız bir şekilde kıza anlattım bu derdimi normalde kimseye anlatamam. kız bana dayısının sanayide olduğunu ve bu mevzuyu ona söyleyip araştırttırabilecegini söyledi başta guvenmedim birde kulağına gider dedm. Kesinlikle gitmez ruhu bile duymaz bana güven dedi. bende çaresiz olduğum için eşimin ismini verdim dayısı bir kaç kişiye sormuş birisi ben saat 10 civarı arabada bir kızla gördüm demiş kızı tarif etmiş arabayı tarif etmiş. Kızın dayısı şimdi daha detaylı araştırıp net bir şey öğrenmeye çalışıyor eğer böyle birşey varsa isterse kanıt için yardım ederim demiş. Şimdi haklı olarak daha dün tanıdığın kıza nasıl güvendin diyebilirsiniz gerçekten başka çarem yoktu artik uzun zamandır takip edip soruşturmayi düşünüyordum ama malesef gücüm yetmiyordu ne annem ne babam bana bu konuda yardımcı olmadı. Guvenmekten başka çarem yoktu. Birde kızı sanki karşıma Allah çıkarmış gibi geliyor çünkü çok çaresizdim bu konuda. Şuan beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?