Kesin bosanacaksaniz dogru yoldasiniz. Yardimin, destegin kimden gelecegi hic belli olmaz, sanslisinizMeraba bayanlar, direk konuya girmek istiyorum. Sıkıntılı bir evliliğim var en son bir yıl önce annemin evine gitmiştim, daha sonra eşimle terapiye gitcez diye eşimden söz aldım tekrar denemek için dönmüştüm yanlız eşim bir kere gitti ve bidaha gelmedi bende yanlız devam ettim ve o çıkamadığim debresyon batağından terapi yardımıyla çıktım. Ve boşanma kararı aldım çünkü eşimin bana karşı davranışları hal tavırlarını daha net görebiliyorum artık ve eşim sürekli eve çok geç saatlerde geliyor 8 de dükkanı kapatıyorlar, eşim eve saat 11-12 civarı geliyor bu durumu anneme söyledim takip ettirmek istediğimi şüphelendiğimi söyledim annem tabi boşanmamı istemediği için bu konudada bana yardımcı olmadı. Esas konuya gelmek istiyorum. Sporda bir kızla tanıştım konuştuk baya o bana derdini anlattı bende anlamsız bir şekilde kıza anlattım bu derdimi normalde kimseye anlatamam. kız bana dayısının sanayide olduğunu ve bu mevzuyu ona söyleyip araştırttırabilecegini söyledi başta guvenmedim birde kulağına gider dedm. Kesinlikle gitmez ruhu bile duymaz bana güven dedi. bende çaresiz olduğum için eşimin ismini verdim dayısı bir kaç kişiye sormuş birisi ben saat 10 civarı arabada bir kızla gördüm demiş kızı tarif etmiş arabayı tarif etmiş. Kızın dayısı şimdi daha detaylı araştırıp net bir şey öğrenmeye çalışıyor eğer böyle birşey varsa isterse kanıt için yardım ederim demiş. Şimdi haklı olarak daha dün tanıdığın kıza nasıl güvendin diyebilirsiniz gerçekten başka çarem yoktu artik uzun zamandır takip edip soruşturmayi düşünüyordum ama malesef gücüm yetmiyordu ne annem ne babam bana bu konuda yardımcı olmadı. Guvenmekten başka çarem yoktu. Birde kızı sanki karşıma Allah çıkarmış gibi geliyor çünkü çok çaresizdim bu konuda. Şuan beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Dayı meselesi çok saçma değil mi ya nasıl bir dayıymis bu kimin ne halt yediğini biliyor. Dikkatli olun bence sizin mağduriyetini görüp başınıza çorap ormesinler
Burası çok küçük bir şehir ve sanayi ortamında herkes herkesin ne halt yediğini bilebilir diye düşünüyorum çünkü herkes herkesi tanıyor bu şehirde hemen hemenDayı meselesi çok saçma değil mi ya nasıl bir dayıymis bu kimin ne halt yediğini biliyor. Dikkatli olun bence sizin mağduriyetinizi kullanıp başınıza çorap ormesinler
İnsallah kızın farklı bir niyeti yoktur. Sizden para istemek gibi mesela. Temkinli olun, tamamen güvenmeyin bence. Kimse bu zamanda tanımadığı bir kadın için hafiyelik yapmaz diye düşünüyorum.Meraba bayanlar, direk konuya girmek istiyorum. Sıkıntılı bir evliliğim var en son bir yıl önce annemin evine gitmiştim, daha sonra eşimle terapiye gitcez diye eşimden söz aldım tekrar denemek için dönmüştüm yanlız eşim bir kere gitti ve bidaha gelmedi bende yanlız devam ettim ve o çıkamadığim debresyon batağından terapi yardımıyla çıktım. Ve boşanma kararı aldım çünkü eşimin bana karşı davranışları hal tavırlarını daha net görebiliyorum artık ve eşim sürekli eve çok geç saatlerde geliyor 8 de dükkanı kapatıyorlar, eşim eve saat 11-12 civarı geliyor bu durumu anneme söyledim takip ettirmek istediğimi şüphelendiğimi söyledim annem tabi boşanmamı istemediği için bu konudada bana yardımcı olmadı. Esas konuya gelmek istiyorum. Sporda bir kızla tanıştım konuştuk baya o bana derdini anlattı bende anlamsız bir şekilde kıza anlattım bu derdimi normalde kimseye anlatamam. kız bana dayısının sanayide olduğunu ve bu mevzuyu ona söyleyip araştırttırabilecegini söyledi başta guvenmedim birde kulağına gider dedm. Kesinlikle gitmez ruhu bile duymaz bana güven dedi. bende çaresiz olduğum için eşimin ismini verdim dayısı bir kaç kişiye sormuş birisi ben saat 10 civarı arabada bir kızla gördüm demiş kızı tarif etmiş arabayı tarif etmiş. Kızın dayısı şimdi daha detaylı araştırıp net bir şey öğrenmeye çalışıyor eğer böyle birşey varsa isterse kanıt için yardım ederim demiş. Şimdi haklı olarak daha dün tanıdığın kıza nasıl güvendin diyebilirsiniz gerçekten başka çarem yoktu artik uzun zamandır takip edip soruşturmayi düşünüyordum ama malesef gücüm yetmiyordu ne annem ne babam bana bu konuda yardımcı olmadı. Guvenmekten başka çarem yoktu. Birde kızı sanki karşıma Allah çıkarmış gibi geliyor çünkü çok çaresizdim bu konuda. Şuan beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Meraba bayanlar, direk konuya girmek istiyorum. Sıkıntılı bir evliliğim var en son bir yıl önce annemin evine gitmiştim, daha sonra eşimle terapiye gitcez diye eşimden söz aldım tekrar denemek için dönmüştüm yanlız eşim bir kere gitti ve bidaha gelmedi bende yanlız devam ettim ve o çıkamadığim debresyon batağından terapi yardımıyla çıktım. Ve boşanma kararı aldım çünkü eşimin bana karşı davranışları hal tavırlarını daha net görebiliyorum artık ve eşim sürekli eve çok geç saatlerde geliyor 8 de dükkanı kapatıyorlar, eşim eve saat 11-12 civarı geliyor bu durumu anneme söyledim takip ettirmek istediğimi şüphelendiğimi söyledim annem tabi boşanmamı istemediği için bu konudada bana yardımcı olmadı. Esas konuya gelmek istiyorum. Sporda bir kızla tanıştım konuştuk baya o bana derdini anlattı bende anlamsız bir şekilde kıza anlattım bu derdimi normalde kimseye anlatamam. kız bana dayısının sanayide olduğunu ve bu mevzuyu ona söyleyip araştırttırabilecegini söyledi başta guvenmedim birde kulağına gider dedm. Kesinlikle gitmez ruhu bile duymaz bana güven dedi. bende çaresiz olduğum için eşimin ismini verdim dayısı bir kaç kişiye sormuş birisi ben saat 10 civarı arabada bir kızla gördüm demiş kızı tarif etmiş arabayı tarif etmiş. Kızın dayısı şimdi daha detaylı araştırıp net bir şey öğrenmeye çalışıyor eğer böyle birşey varsa isterse kanıt için yardım ederim demiş. Şimdi haklı olarak daha dün tanıdığın kıza nasıl güvendin diyebilirsiniz gerçekten başka çarem yoktu artik uzun zamandır takip edip soruşturmayi düşünüyordum ama malesef gücüm yetmiyordu ne annem ne babam bana bu konuda yardımcı olmadı. Guvenmekten başka çarem yoktu. Birde kızı sanki karşıma Allah çıkarmış gibi geliyor çünkü çok çaresizdim bu konuda. Şuan beklemedeyim ama ne yapacağımı bilmiyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum
Sıkıntılı bir evliliğim var en son bir yıl önce annemin evine gitmiştim, daha sonra eşimle terapiye gitcez diye eşimden söz aldım tekrar denemek için dönmüştüm
o çıkamadığim debresyon batağından terapi yardımıyla çıktım. Ve boşanma kararı aldım
Bilmiyorm bazen diyorum kızı daha dün tanıdım ilk defa birisinin bu kdar yardım etme isteğini gördüm ama şunu da düşünüyorum kul sıkışmadikça Hızır yetişmez diyede bir söz var belki kızı karşıma Allah çıkardı umarım düşündüğüm gibidir başıma birşey gelmezKesin bosanacaksaniz dogru yoldasiniz. Yardimin, destegin kimden gelecegi hic belli olmaz, sanslisiniz
Fotosunu ceksinler bi daha kizla arabadaykenBilmiyorm bazen diyorum kızı daha dün tanıdım ilk defa birisinin bu kdar yardım etme isteğini gördüm ama şunu da düşünüyorum kul sıkışmadikça Hızır yetişmez diyede bir söz var belki kızı karşıma Allah çıkardı umarım düşündüğüm gibidir başıma birşey gelmez
Söylediklerinin doğru olup olmadığını elbette bilmiyorum o yüzden şuan bu kadar sakinim aslında sessizim ne yapacağımı bilemiyorum ama dedim ya çok çaresizdim bu konuda guvenmekten başka çarem yoktu ama adamın tarif ettiği araba bizim araba1 yıl önce, "annemin evinden yeniden denemek için dönmüştüm" dediğinize göre daha önce de boşanma düşünceniz varmış. Terapi sonrası aldığınız boşanma kararı hakkında eşinizle konuştunuz mu ?
Şu anda hiç tanımadığınız bir insana eşinizi neden araştırtıyorsunuz ve söylediklerinin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz ?
Dayısı böyle bşy varsa kanıt için yardım ederim demişFotosunu ceksinler bi daha kizla arabadaykencok da guzel olur
Söylediklerinin doğru olup olmadığını elbette bilmiyorum o yüzden şuan bu kadar sakinim aslında sessizim ne yapacağımı bilemiyorum ama dedim ya çok çaresizdim bu konuda guvenmekten başka çarem yoktu ama adamın tarif ettiği araba bizim araba
Ya bu karşına çıkan kız esas kızın ta kendisi iseDayısı böyle bşy varsa kanıt için yardım ederim demiş
Teşekkür ederim bu yorumlarınız içimi çok rahatlattı acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum ama yanlış yapsam bile geri adım atmicaktm çünkü denize düşen yılana sarılır hesabı oldu biraz benimki kimse tanımadığı birine güvenmez bende güvenmem ama işte insanın ailesi bile böyle bir konuda sen kuruntu yapıyorsun deyip baştan savınca insan kimden yardım isteyeceğini şaşırıyor birazBazı aileler malesef "kızım dul kalmasın sonra elalem ne der" derdinde oldukları için bu konularda destek olmuyorlar. Çok üzücü gerçekten bir insan evladına sadece evlenene kadar sahib çıkmamalı, benim annem hep söyler kızım evlenip gittin ama benim sorumluluğum devam edicek der. Yani bir evlat ailesinden destek görmeyecek de ne zaman görecek, bir kızı verirken iyi araştırıp adamın kızlarına laik olup olmadığını düşünüp zar zor kızlarını veren bu anne babalar neden kızları boşanmak istediklerinde veya sorun yaşadıklarında aynı hassasiyeti göstermezler. Bu kız evlenince evlatlıktan mi çıkıyor hayırdır?
Siz doğru adımı atmışsınız umarım tez vakitte mutlu olacağınız bir hayata başlarsınız.
Siz yine de çok fazla güvenmeyin hele de şu zamanda dikkat edin insan en yakınına güvemezkez hiç tanımadığınız birine guvenmeyin derimDayısı böyle bşy varsa kanıt için yardım ederim demiş
Bunu bende düşündüm hatta psikoloğuma söyledim anlattım konuyu sonra ben heralde çok dizi izliyorum deyip güldüm kendime. :) Temkinli ol ama dediğin gibi olduğunu sanmıyorum dedi banaYa bu karşına çıkan kız esas kızın ta kendisi ise
Teşekkür ederim bu yorumlarınız içimi çok rahatlattı acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum ama yanlış yapsam bile geri adım atmicaktm çünkü denize düşen yılana sarılır hesabı oldu biraz benimki kimse tanımadığı birine güvenmez bende güvenmem ama işte insanın ailesi bile böyle bir konuda sen kuruntu yapıyorsun deyip baştan savınca insan kimden yardım isteyeceğini şaşırıyor biraz
Katılıyorum dikkatli olun tekrar .. Allah yardımcınız olsunSiz yine de çok fazla güvenmeyin hele de şu zamanda dikkat edin
Teşekkür ederim şuan zaten güvenemiyorum ama beklemedeyim yinedeKatılıyorum dikkatli olun tekrar .. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?