Eşimi bir kadınla görmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dur bakalım, sonuçta ne çıkacak.

ben şeye takıldım, bunu neden bedavaya yapsınlar? dese ki tamam kocanı araştırıp sana foto video kanıt da veririm ama ücreti şu kadar.

Ayy yeter içim fenalaştı her olaya herşeye bu şekilde yaklaşırsak işimiz çok zor ben yaptığım doğru bşy demiyorum bakın yaptığım yanlış ama sizde içimi daralttiniz bu nedir yahuu

Ayy yeter içim fenalaştı her olaya herşeye bu şekilde yaklaşırsak işimiz çok zor ben yaptığım doğru bşy demiyorum bakın yaptığım yanlış ama sizde içimi daralttiniz bu nedir yahuu
24 yaşındasınız daha. Hayat tecrübeniz yok neredeyse. Allah'ın bana bir işareti diye romantik romantik bakıyorsunuz olaya. Akıl danışmak için konu açıp şu tavırda olmanız da son derece itici.

Hanımefendi biz bunları gördük.

Hanımefendi biz bunları gördük.
İnanın bende çok şey gördüm dedikleriniz ihtimal olabilir ama evrene pozitif enerji gönderelim pozitif olsun gerçekten bunaldım ben zaten bugün spora gittiğimde kıza araştırmayın biz iyiyiz deyip irtibati koparmayi düşünüyorum olan oldu ama sizin kadar da karamsar düşünmek istemiyorum şuan umarım kötü şeyler olmaz hayırlısı olsun

24 yaşındasınız daha. Hayat tecrübeniz yok neredeyse. Allah'ın bana bir işareti diye romantik romantik bakıyorsunuz olaya. Akıl danışmak için konu açıp şu tavırda olmanız da son derece itici.
Tecrübe yaştamıdır gerçekten soruyorum. Bazılarının imtihanı daha doğarken başlar yukarda defalarca kez okudum yorumları ve sizlere hak verdim bunuda defalarca belirttim ama daha fazla da kendimi üzüp karalar bağlamak istemiyorum olan oldu hepinize teşekkür ediyorum ben bugün kıza araştırmayın biz iyiyiz deyip irtibatı koparmayi düşünüyorum sizler fazla eleştirilsel ve karamsar yaklaşıyorsunuz haklı olarak, bu hayat çünkü bunu gerektiriyor.

Moderatörleri etiketleyip yorumlara kapatın o halde. Derdinizi anlatıp akıl danışıyor, hoşunuza gitmeyince ayyy yeter içim daraldı içim şişti bilmem ne...

Bakın anlıyorum çok heyecanlısınız ama siz yeter ki boşanmayın diye ev veren aileniz sanmıyorum aldatıldınız diye size destek versin. Eşiniz kapının önüne koymadıkça hiçbir şey yapmazlar zaten. Önünüz de tehlike, iyi olmuş irtibatı kestiğiniz, bişey yapacak olan yapar, süründürmez böyle, şaak diye önüne koyar. Bu kadın da dayısı da iyi ayak değil

Dur bakalım, sonuçta ne çıkacak.

Aslında yoruldum artık hiç kanıt vs. İşlerine girmek istemiyorum böyle birşey varsada peşine düşmek istemiyorum bana bunu hissettiriyordu zaten bitmiştir ailem destek beklemiyorum şuan bir işe başlayıp ev apart tutmayı düşünüyorum sizin de dediğiniz gibi bunu kanıtlasam yine destek olmucaklar

Yani bu olay da böyle kapanır diyorsunuz.
Bize abartmis diyorsunuz ama sizde pek pollyannasiniz. Esas bu tür kötü olaylar o küçük yerlerde yaşanıyor.
Kocası kendisini başka bir adamın takip ettiğini, foto çektiğini vs anlasa, üstüne bir de karısının o adamı tuttuğunu öğrense sizce bu işin sonu ne olur gerçekten ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Eşiniz boşanmaya mı yanaşmıyor , yasal haklarınızı mı vermiyor ? Tanıştığınız kızın size bu aşamada nasıl bir fayda sağlayacağını düşünüyorsunuz ?

Eşinizi neden takip etmeniz gerekiyor ? Daha önce sormuştum cevap vermemişsiniz. Eşiniz boşanmaya mı yanaşmıyor , yasal haklarınızı mı vermiyor ?

Hangimizin dayısı/ amcası kendi ailesinden dahi olmayan; hiç tanımadığı bir kadın için böyle bir işe kalkışır ? Çok mantıksız.

Kendiniz takip edin. Dayı olayı bana çok saçma geldi. Yeni tanıştığıniz kızın yalan söylediğini düşünüyorum. Kendine heyecan arıyor. Hangi normal insan böyle bir işe kalkışır? Ya da dayı ve yeğen aşırı anormaller.

Boşanmaya yanaşmıyor ve tüm altınlarımı aldı (zoraki)

Eşiniz boşanmaya yanaşmıyor ve altınlarınızı aldı ancak psikoloğa gitmenize itirazı yok ve hatta kendi de gitti bir seans öyle mi ?

Konunuzu neden sildiniz ? Forumdaki konu ve mesajlar silinemez ; konunuz geri geri getirilecek bilginiz olsun.

Anlayamadım yalan mı söylüyorum yani ?

Haklısın, kıyameti koparır, ama senin ve seninle aynı düşünceye sahip olanların atladığı nokta şu ki, biraz önce de söylediğim gibi cahil cesareti diye bir şey var ya, o küçük yerlerde çok fazla. İnsanlar yaptıkları hareketin, ettikleri dedikodunun nelere sebep olacağını düşünmüyor, yuva bozulacakmış, kişiler farklı şeyler düşünecekmiş aklına gelmez. Yeter ki ona dedikodu malzemesi çıksın.

Bakalım, yaşarsak göreceğiz sonuçta neler olacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…