Sizi neden kabullenememişler..Bence eşiniz size gereken değeri vermiyor.Aileside bunu fırsat biliyor haliyle...
Kendi aralarında özel buluşmaları olabilir evet ama bu gizli saklılık çok saçma..
Ya disini goster yada katlana gelecekMerhaba arkadaslar. Ben çalışan bir bayanim ve diğer konularından bilirsiniz eşimin ailesiyle çok sorun yasiyorum.
Eşim sürekli ailesini tutar. Ailesi de onu. Haklı veya haksız olsunlar. Arada hep ben çöplük gibi kaldım. Kendimi yırttım yaranamadim. Ne yapsam yaranamadim. Eşimle iyi olayım dedim.
Ancak esim benden gizli sürekli ablasiyla yazisiyor. Ve konuşuyor hemen hemen hergün. Ablasının herseyden haberi oluyor. Ben sonradan ögreniyorum. Artık konusmaktan da yoruldum söylemektende.
Kayinvalidem bir görümcem ikinci sorun
Laf söylenmiyor kimse kimseye. Ailem benim yaptigim.yanlışı bile dürüstçe söylüyor yanında esimin. Ama onun ailesi sürekli onu haklı buluyor onu tutuyor.
Artık yoruldum. Evliligimi yasayamadim.
Benimle hicbirsey yapmak istemiyor. Sürekli ailesiyle birşeyler yapmak istiyor. Birşey olduğunda beni dinlemiyor gidiyor ablasının akıl aliyor.
Geçen pazar hamilelik testim.pozitif cikmisti.esime şimdilik aramızda kalsın dedim. Gitmiş hemen hepsini ablasına anlatmis. Nefret ettim bu durumdan. Doktorum gebe olmadığını söyledi bu seferde tüm yazışmaları silmiş ablasiyla. Beni aramaz sornaz. Evi arayınca da. ... ver der bana. Geriliyorum artik. Sinirlerime hakim olamiyorum. Bıktım eşimin yalanlarindan.tam değişti diyorum hep hayal kirikligi.
Ablası da demiş yarın sabah evdeysen geleyim alayım seni arabayla görüşelim demis. Beni arayip ta Birgün gelin görüşelim demiyorlar. Bir hafta görüşmeden yapamiyorlar. Bu nasıl birsey? Benimle isinden dolayı nerderse iki ay gorusmedi. Ablasına hayırda demiyo. Kaç kere sinemaya gidelim dedim dışarı çıkalım dedim. Canim.istemiyor dedi. Elinden cep telefonu dusmuyor.üzülüyorum artik. Sevinçlerim hep kursağımda kaliyor.
Bana bulusacağını söylemedide. Bu ne gizlilik. Benden habersiz evine gidiyor. Disarda bulusuyor. Beni neden alıp gitmiyor? Neden bana dış kapının dış mandalı gibi davraniyorlar?
Anlayamiyorum, anlam veremiyorum artik...
Keske cocuk yapmasaniz bu adamdan.
Ya disini goster yada katlana gelecek
yazdigim ama disini gostermek daha iyi ve
etkilidir. Tek sorun diş gosterme
bosanmaya kadar gider buna hazirsan avazin cikti kadar bagir derdini soyle ve ne bekledigini haykir...ee yetti be ile baslayabilirsin :)
Cocuk da yapma bu surecte yazik olur bebecige. Ailesinin etekleri altindan cikamayan adamlari hic sevmem.
Size kocalik yapmiyor ki, bu nası bi koca...İstiyorum istemiyorumdur kafam allak bullak. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim isim var gücüm var. Ama neden böyle yapiyor. Demek ki gözünde beni sadece kullaniyor.
Delircem artık onların herseyden haberi olupta benim her şeyi son anda duymamdan. Malum sitelere bile diğer gelinlerinin resimleri boy boy. Benim birtane bile yok. Bu nasıl birseydir. Neden istemiyorum diye soruyor insan kendine.
O kadar üzgünüm ki suanda, karnıma kramplar girdi.
Bosanma davasi acacagini ve ablasina gitmesini istedigini de ekle. Ailenede soyle tum bu olanlari.sen agactan mi ciktin anan baban var onlarin arkasi varsa seninde var. Destek versinler at bu hayvancik kocani ve vailesini basindan..Sus pus olmayi da denedim bağırmayıda. Pek birşey degismedi. Hatta sanki inadına esim daha sık görüşür oldu onlarla. Evde bile kaldığımızda ofluyor pofluyor.
OnlarLayken eve gelmek bilmiyo.
Sesimi çıkarttığım zamanlarda sen kafanda uydurduğum şeylere inanmaya devam et diyo. Yeni Yıl herşey değişecek güzel olucak dedim taki yine mesajları görene kadar.
Çekiciliği yok sanirim.ona karsi.
Eşinle ciddi ciddi konuş lütfen..aile olmak eş olmak bu değil bence.Neden seni bu kadar uzak tutuyor.Tamam ailesi yakın görmeyebilir ama sana değer verdiğini ailesinin bilmesi lazım..Asıl sorun bu.Yokmuşsun gibi davranamaz.Acaba sen aynı şekilde davransan ne yapar?Bende böyle düsünüyorum. Sanki bu durumu kullaniyorlar. Eşim tam bir ana kuzusu. Görümcem beş aylık hamileyke esime söyledi bana bile söylemedi. Esime anlatma dediğim halde söylemesi çok üzücü.
Moralim bozuluyor artik. Ne yapsam ne etsem sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?