Esimi cözemiyorum

Evliliğin es olmanın ona göre ne olduğunu ben bile unuttum artik. Sürekli aynı şeyleri söylemekten ziyade anlaşılmamak yordu beni.

Ablasına danisiyor herseyde. Sonra kendi fikriymis gibi bana lanse ediyor. Şaşırdım artik. Bir başka iş teklifi aldi. Gitmiş ablasına sormus. Benim ne dediğimi bile ona anlatmis. Ama bu konuşmaları bana söylemiyor.

Evet bende cep telefonunu kurcalayan yazılmasını okumam doğru degil. Ama onların yaptığının yanında bu hiç kalir. Esime güvenemiyorum artik. Ablası resmen akıl hocalığı yapiyor.

Tövbe tövbe beyninin yerine işgüzar ablasını koymuş, sen telefon karıştırmışsın çok mu.
Sen de onu dışla,ailen ciddiye almasın ilgilenmesin. Ailesinin içine de girme.
Biraz kaybetme korkusu olsun, böyle kendini tüketiyosun sana da yazık değil mi.

Ablası ona yetiyosa onunla yaşasın, sen yan karakter olmak için mi evlendin. Kendine vakit ayır onlarla hiçbir şey yapma bence,hele eşinle hiç ilgilenme.

Kaç kere denedim. Sen aileme özellikle ablama takmissin. Onu kıskanıyorsun diyo. Ben birşey diyorsunuz diyo.

Herkes onu ariyo soruyo. Bizimkilerde tabii. Onun ailesi beni aramayın sormadığın esime söylendiğinde gülüyor. Beni daha çok seviyorlar demek ki diyor. Sanki ahbabiymisim gibi konuşuyor bazen.

Evet kendimi tükenmiş biryerden biryerde savrulmuş gibi hissediyorum. Ailem çok candandir. Sosyaldir. Herkese gelip gidelim vs. Eşinide çok sevip sayarlar el üstünde tutarlar. Ama annem bile bazen kiziyor. Kızım seni çöplükte bulmadık diyo.

Öyleyse bi süre hiç onları düşünmeyin.Kendi hayatınızda yeni şeyler yapın arkadaşlarınızla buluşun yeni yerlere gidin ve eşinize son anda söyleyin...onu dahil etmeyin buna.bu onu rahatsız edecektir...Sizde arkadaşlarımı yada benim çevremi kıskanıyormusun diye sorarsınız o zaman...

En tehlikeli aile tipi bence.Cok sırli olurlar.Uzak durun bence ailesinden ama boyle ailelerde zor biraz cunku hep kendilerine iyi davranilmasini isterler.Esinizi kendilerine cekerler.Bence hic yuz goz olmayin samimi olmayin yani mesafeyi koruyun 2 3 aya bir gorusun

Eşiniz sadece,'' kimlik, ehliyetin yanında bir de, evlenme cüzdanım olsun bari'' mantığıyla evlenmiş sanırım.

Esim işten geliyor bana sarilacagina. Gidiyor telefonunu eline alıp uzaniyor. Bide uzaktan yemek hazır mı diyor.

esinizi ablasi mi buyutmus?aralarindaki yas farki cok mu acaba?
hani esiniz resmen anasi yerine koymus ablasini..
ama bu carpik curpuk aile iliskisi boyle gitmez hic saglikli degil.
bidaha boyle gizli sakli ablasina giderse eline camasirlarini da tutusturun,aksama da orda kal istiyorsan artik hep orda kal diyin.
posta koymazsaniz alttan alarak devam ederseniz hep uzulursunuz.
azcik atar yapin bakalim hala ablaaaam diye aglaniyorsa koyun tekmeyi gitsin ablasina.

Çok sinir bozucu ya, nasıl baş edilir bilmiyorum ama böyle bir durumda herhalde bir karar alacaksam kocamdan gizli alırdım, onu hayatımın merkezine almaz, uzaklaşırdım.Bilmiyorum ya çok zor cidden.

Çok can sıkıcı bi durum eğer şimdi boyleyseniz 2 sene sonraniz tam bir eziyet olur. Bence çocuk yapmadan ayrılın ailesi olarak sizi gören baba olmaya hazır sizinle bişeyler paylaşmaktan keyif alan bir eş bulun.

icim daraldi boyle birinden niye cocuk yapiyorsunuz ki bir de onu mu bu sorunlu aileye sokacaksiniz her seyi gectim en sevmedigim erkek tipi evden laf cikaran yahu siz ailesiniz akli basinda adam olsa her seyi anlatmaz bazi seyler evin icinde kalmali kocaniz evlenmeyi akil etmis ama bunlari akil edemiyor

8 yıllık evlilik hayatım da asla ve katiyen eşimle ne sorun yaşarsak yaşayalım asla bunu ailemize yansıtmadık evde kavgamızı da ettik birbirimizide yedik ama kapıdan biri geldimi oskarlık oyuncular bile yanımızda halt etmiş gibi rol yapmayı becerebildik. Bunun meyvesini şimdi yiyoruz.

Esime açtım ağzımı yumdum gözümü artık kaldiramiyorum. Gelmiş bana ablasiyla bulusacağını söyledi. Bende dedim hep beraber olduğumuz zaman niye degilde, hafta içi ben calistigimda bulusuyorsunuz.

Hicbirsey demedi. Bilmiyorum dedi sadece.

Bu adam seninle niye evlenmis ki o zaman valla o gorumcende az degil ama bu ne ya boyle hayat mi olur

Halime şükrettim şuan en azından benim ki ağzını tutmayı öğrendi hattâ geçen arkadaşlarımla sinemaya gidicektim yılbaşında ve cuma günüydü annemi aradığımda ne diyim seni sorarsa diye bile sordu bende açıklama yapmak zorunda değilsin iyi selamı var de geç dedim.

Eminim bilmiyordur

En gıcık koca tipi cnm kusura bakma hade ablasını sevi annesini seviyo düşkün falan belki ama gizli gizli konuşmak buluşmakta ne demek bide herşeyi anlatacak çok fena. Gizli gizli buluşup konuşacağına evlenmeseymiş.

Gerçekten aşırı rahatsız edici bir durum, eş olmayı, aile kurmanın ne demek olduğunu anlayamamış kocanız. Peki ablasının kocası bu durumdan rahatsız olmuyor mu? Siz tek çocuk musunuz? Kardeşiniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…