Esimi cözemiyorum

Vallahi asabım bozuldu. Ablasının evcil hayvanı sanki. Tasmasını takmıs boynuna, ordan oraya ordan oraya... Salın gitsn şunu Allah askına.

İnanın onlar sizi önemsemiyorsa sizde onları önemsemeyin
Bu hayatta böyleleri yaranıyor.
Yazıktır , ne istiyorlar kavga gürültü mü?
Çok yazık böyle ahmak düşünceli insanlara...
Eşinizle ciddi birşekilde konuşun olmadı kendi programınızı yapın.
Belki aklı başına gelir.

Ailem benim yaptigim.yanlışı bile dürüstçe söylüyor yanında esimin.

Ben ailenizin bu yaptığını yanlış buldum.

Eşiniz henüz ayrı bir aile olduğunuzu idrak edememiş.
3. kişileri çok fazla karıştırmışsınız özel hayatınıza.
Eğer hamile kalma planlarınız varsa bence erteleyin.
Eşiniz önce evli olduğunuzu ve ailenin ne demek olduğunu idrak etsin, sonra baba da olur.

Hafta geçmiyor ki esimle ailesi yüzünden kavga ediyoruz.

Artık kavgalardan dolayı ona karşıda isteksizim.
Sürekli eşimi aramalari, eşimi alıp gezmeler. Beni davet etmemeleri yokmuşum gibi davranmaları yıpratıyor beni artik.

Her ne olursa olsun sorunları yansıtmamaya calisirken, esim tüm akşam misafirlikte yüzüme dahi bakmadi. Öyle ağrıma gitti ki. Sebebine gelirsek.

Görümcem eşimi arıyor yarın annemle re geleceklermis.ama komik olan anneme haber vermiyorlar esime söylüyorlar. Bizimde yarın gideceğimizi bildikleri icin.
Dedim ev sahibi annem haberi olmadan olmaz. Neymiş annem çok fazla hazırlık yapiyormus!!! Onun için ona haber vermiyorlarmis. Benim keçileri geldi.kızdım adam yerine koymuyorlar gelmesinler dedim. İnsan arar dedim. Naparsaniz yapın dedim.

Bana abartigimi ve olayı büyüttüğümü söyledi.
Biz yarın akşamda ailemle başka aile ziyaretine gidecektik. Bildiği halde bacısına tamam olur diyo. Kızdım anneme sormadan neden karar veriyorsun.

Bıktım bu ayrimciliktan. Şimdide küsmüş konuşmuyor benimle.
Artık gitgide ailesine olan aşırı bağını ve bana vermediği değeri gördükçe soğuyorum artik. Anlatamiyorum esime. Ben yatak odası objesinden ibaret degilim. : (

Beni davet etmiyorlar sadece esimi. Bu nasıl aile?

Görümcenizin esinize değil size sorması lazım annenize gelmek istiyorlarsa. Bu nasıl hadisizliktir? Kesinlikle geri adım atmayın. Gerekirse annenize de gitmeyin onlar da gidemesinler. Size dış kapının mandalı muamelesi yapılıyor resmen. Esiniz de küserse küssün umursamayın.

Bu arada beni aramadan esimle buluşuyor görümcem ve esime harclik niyetine para veriyor. Pardon ama kocaman adam evli barklı ne diye para veriyo anlayabilmiş degilim...

Üzüldüğüm eşimin hiç söylediklerimi ciddiye almamasi. surat yapması beni suçlu görmesi.
Bana gelmiş Selma (ablasi) bana para verdi harclik. Bide geliyo söylüyo. Neyin kafasını yaşıyorsun...

Üzüldüğüm eşimin hiç söylediklerimi ciddiye almamasi. surat yapması beni suçlu görmesi.
Bana gelmiş Selma (ablasi) bana para verdi harclik. Bide geliyo söylüyo. Neyin kafasını yaşıyorsun...
Çok fazla mı alttan alıyorsunuz acaba? Eşiniz size saygı duymuyor sanırım. Bu gidişe bir dur demeniz lazım. Ben yerinizde olsam onu yok sayarım. Kendime kadar yemek yaparım, kendi çamaşırlarımı yıkarım onunla konuşmam gider diğer odada kitap okurum. Sebebini sorduğunda da bir aile olduğumuzu benim de bu evde bir karar mercii olduğumu en önemlisi de bir birey olduğumu anlamadan seninle muhattap olmayacağım, her şeyde ailene danışmaya evli barklı iş güç sahibi bir adam gibi davranmayıp ablandan harçlık almaya devam edersen sana saygı duymami bekleme derim. Bu adama bir ders şart ağlayıp sızlayarak olmaz bu iş.

Evet sürekli alttan aldım sesimi cikartmadim.
Ya düsünün. Kayinvalidem memlekete köye gidecek. Hepimizin içinde oğlum bitanem senide yanımda götürcem dedi.

Ordan biri teyze ne diyorsun eşi burda evli barklı kişileri ayırmak degilsin. Kayinvalidem ordan anası babası var onun tuzu kuru. Dedi. Ben neye uğradığımı sasirdim. Eşimden ordan şakaya vurarak anne ne sakaxisiniz dedi sirf. Kayinvalidem de köyde o kadar is var kim yapcak. Ben yalnızım dedi. Ben hiç sesimi cikartmadim ama bu kadar lafı işitmek gerçekten ağrıma gidiyir. Esimde sesini cikartmiyor. Gücü sırf bana yetiyor. Böyle yaptığı için gitgide soguyorum. Görümcem 5 aydır evime gelmiyor neymiş emziriyormus.ama başkalarına gidebiliyor. Hep ben gittim kaç kez. Ama artık yeter.

Esiniz size saygı duymazsa ailesi hiç duymaz ki. Aksi olsa anormal olurdu zaten. İşe önce eşinizle başlayın. Sonrasında da eşinizin ailesine cevap verin ezdirmeyin kendinizi. Böyle devam ederseniz çok üzülürsünüz. Hayata bir defa geliyoruz ömür heba etmeye değmez.

Bence eşinin ailesine özellikle gorumcene karşı hep yakın olmaya çalış iyi ol sevecen ol sicakkanli ol samimiyet kur iyice birşeye alındığın zaman belli etme guleryuzlu ol ondan sonra eşin sana tahminimce yakın olacaktir esinle gezmelere ablası senide cagiracaktir bu senin elinde yaparsın. Bu sayede seni benimseyeceklerdir ve eşinde bunu gördükçe sana daha yakın olacaktır. Eğer eşini kazanmak istiyorsan esin için yapmalisin bunları içten içe istersen sevme sevmek zorundada degilsin ama seviyormus gibi davran. Eşini kazanirsin bu sayede. He yok dersende sevmiyorum kazanmakta istemiyorum dersende bosanirsin. Bu soylediklerim haricinde diş göstermen vs ise yaramaz gibime geliyor. Ve her daim dimdik ayakta güçlü kadın gibi davran sürekli sulu göz güçsüz herseye parlayan bagiran cazgir kadınları erkekler sevmez. Guleryuzlu kıpır kıpır sevecen sıcak kanlı yeri gelincede sessiz olmalısın o sana bagirdiginda sus ve onun siniri gectiginde ona sakin bi şekilde söyle vs vs bunun gibi birçok sey ile esini avucunun içine böyle alırsın.

Senin kimsen yokmu canım aynısını yap

Aynisinin farklı versiyonu ve anne turunu yaşadım . benim esimde sürekli sürekli sürekli sürekli annesiyle konuşur Telefon da uzuuuuuuuuuun uzun uzun ... Gizli gizli evine gider . . benle oturup 5 dakka muhabbet etmeyen adam anasiyla her gün 55 dk konuşur . .boşanmanın eşiğinden döndük . çok dil döktü ... Şimdi yine gizli gizli konuşup siliyor kayıtlardan tabi ben buluyorum yani değişmiyor

Valla pek çözüm olmuyor gibi . hatta yüz bulup daha çok yapisiyorlar ...

Boyle yurumez farkindasiniz degil mi.oncelikle cocuk yapmayi erteleyin.
Esinizin saglam bir konusmaya ihtiyaci var..
Gucunuz varsa mucadele edemem artik diyorsaniz bitirin derim.malesef alkol siddet yoksa bosanilmaz diye bi kural yok.buyrun iste.
Cok haklisin.kimse kaldiramaz bu durumu.
Denediniz mi bilmiyorum.baskin olmaya calisin bi sure.emrivaki yapin ne biliyim.mesela imkaniniz varsa surpriz bir tatil ayarlayin gidin basbasa..orda bolca konusun yalniz kalin..uzun uzun dertlesin.
Kendinizi ifade etmeye calisin.esiniz evliligin ne demek oldugunu hissetsin.

Ablasiyla bulusmaya gittiginde sizde gidin.gormek istiyorum.aramizdaki mesafeler bitsin istiyorum diyin.
Sizin kotu niyetli olmadiginizi hissettirin.
Boylelikle ablasinin nasil yanlis yaptigini sezebilir.

Eger denediyseniz hepsini olmadiysa uzun bi sure ayri kalin.
Insallah duzelir..

Valla pek çözüm olmuyor gibi . hatta yüz bulup daha çok yapisiyorlar ...

Benim eşimin annesi her gün defalarca arıyor gel diyor bide oglusumlu falan konusmalar. Ama eşim gitmiyor neden ? Çünkü yanımda mutlu onunla ilgileniyorum mutlu ediyorum ben bi gece bile sensiz uyuyamam diyorum huyunu suyunu iyice cozdugum için onu elimde nasıl tutarım biliyorum ve inan benim eşim çok ama çok zor bi kişiliktir ve cok inatcidir önemli olan eşini iyi cozmen taniman ona göre hareket etmen hassas noktasından vurman vs

Adamın hassas noktası anası . anasını vursam direk çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…