eşin boşuna heyecan yapıyo. doğumda ebe hemşire anestesi uzmanı erkek olabilir onları nasıl ayarlıcak. hele bide araştırma hastanesinde ortam nasıl görsün bi
Aynı durumu hamileyken bende yaşadım ki benim eşim asla ama asla izin vermez bi tipti, bayan doktorla başladım aynı seninki gibi kadın çok ilgisizdi. Bunu da kadınlar bu olayı çok onemsemiyormus gibi geliyor bende dogurdum nolcak diye bakıyorlar gibi geliyor, neyse kadın bana kullanmamam gereken bi ilaç verdi ve nette arastirmasam farketmicektim. O gün eşim okadar sinirlendi ki o çok methedilen erkek Dr gittik ve kendi ağzıyla söyledi iyiki buna gelmişiz diye inşallah sanada bi mucize olur ve eşin seni dilerKızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldumeşim bu konuda çok katı bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim
aaa gerçekten mi. haberim yoktu. sadece özel hastaneler mi yoksa devlet hastaneleri de mi öyle ayarlanabiliyo. merak ettimo da ayarlanıyor canım, artık bazı hastaneler bu tarz istekler geldiği için sanırım sadece kadınlardan oluşan doğum ekibi kuruyorlar, doğumhaneye erkek sinek bile sokmuyorlar.
benim eltim o tarz bir hastanede doğum yaptı ondan dolayı eminim.
yani bu tarz hassasiyeti olan kişiler için de seçenekler var.
olsun da zaten.
aaa gerçekten mi. haberim yoktu. sadece özel hastaneler mi yoksa devlet hastaneleri de mi öyle ayarlanabiliyo. merak ettim
baya iyimiş. ben de hamile kalırsam özel hastanede olmasını isterim. ama sezeryan fiyatı baya yüksek diye duydum. hayırlısıbenim bildiğim devlet hastanelerinde zaten doktorlar dışında doğumhanede pek erkek sağlık personeli kalmadı, buna uymayanlar da vardır belki bilemicem.
devlet hastanesine uzun zamandır gitmiyorum.
ama en son İstanbulda bir hastane bu şekildeydi eminim.
ayarlanıyor dediğim, direk adamların kadroları o şekilde, herkese böyle hizmet veriyor yani.
tatlım doğum işi sadece kan kaynaması değil. ben de hamile kalmadan çok önce erkek doktora gidiyordum ve erkek doktorlar daha iyi diyordum. ama şans eseri kadın doktorda doğum yaptım ve dedim ki kendi kendime erkek olsa normal doğuramazmışım. bu kadar rahat olduğumu düşünen ben, eşimle hiçbir sorun yaşamayan ben ilk çatı muayenesinde o kadar utandım doktordan kadın olmasına rağmen o kadar kastım ki erkek olsaymış mahvolurmuşum.Kızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldumeşim bu konuda çok katı bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?