Kızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldum
eşim bu konuda çok katı
bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar
artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an
nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim