Eşimi erkek doktor için nasıl ikna edebilirim

eşin boşuna heyecan yapıyo. doğumda ebe hemşire anestesi uzmanı erkek olabilir onları nasıl ayarlıcak. hele bide araştırma hastanesinde ortam nasıl görsün bi

o da ayarlanıyor canım, artık bazı hastaneler bu tarz istekler geldiği için sanırım sadece kadınlardan oluşan doğum ekibi kuruyorlar, doğumhaneye erkek sinek bile sokmuyorlar.
benim eltim o tarz bir hastanede doğum yaptı ondan dolayı eminim.
yani bu tarz hassasiyeti olan kişiler için de seçenekler var.
olsun da zaten.

Kuzenimin hikayesini anlatın bence.
Kuzenim anlatmıştı bana. Kuzenin en yakın arkadaşı da doğuma kadar kadın doktora gidiyor. Ama çocuk ters gelince tüm asistan doktorlar çağırılıyor. Dolayısıyla kadın 20 erkek eşliğinde doğurmuş. İlk anlattığında ne gülmüştüm ama..
Doğumdan sonrada hep senin yüzünden oldu sakınan göze çöp batarmış bundan sonra bana asla ama asla bu tip bir istekle gelmeyeceksin demiş kadın

Bazilarinin sozde aydin fikirlerini hayretle okuyorum ya!
Siz erkek doktor tercih ederken 'hür iradeniz/hakkiniz' ama adam bayan doktor olsun deyince 'yobaz'.. Once bi insanlarin inanclarina bagli fikir ve tercihlerine saygili olalim.. Velev ki kiskancliktan yapiyor; bunun icin de asagilama hakkimiz yok.. Ez,cigne, bildiğini oku demek sadece kiskirtmaktir.. Uzlasip orta yolu bulmalari ve huzurlarinin kaçmaması icin yardimci olmaliyiz diye dusunuyorum.. Sonucta 'kari-koca'bu insanlar; yani aslinda bir 'aile'..

Durmadan taciz tecavüz haberleri okuduğumuz bi ülkede erkek Dr a gitmek bana hiç cazip gelmiyor açıkçası. Hastasına tecavüz eden kadın dogumcu vardı. Üstelik kocası dışarıdayken. Millet kendi çocuğuna torununa halleniyorken sırf yemin etti diye mi bir şey yapmayacak. Mecburiyet farklı birseydir seçim farklı. Doğum başlar girersin hastaneye kadın Dr yok diye dogurmuyorum diyemezsin. Ama hem kadın hem erkek varken gidip de erkek Dr seçmek hiç mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca benim Dr um bayan ve melek gibi birisi. Anne edasıyla yaklaşıyor guleryuzlu... hatta kendisine şehir dışından geliyorlar.

D.G. ifadesinde, "Ameliyatın ardından bir hafta sonra kontrole çağırdı. Annem ile birlikte muayanesine gittim. Beni tek başıma içeri aldı. Elbiselerimin alt kısmını çıkartırıp, muayane masasına oturttu. Önce ultrasonla, ardından parmağı ile kontrol etmeye başladı. Bu durumu garipsedim. Kendisine ’Neden böyle yapıyorsun?’ diye sorduğumda, bana kitleyi patlatmak istediğini söyledi. Ardından da ’Kuruluk var’ deyip, krem sürdü. Daha sonra ’Bu normal değil, sende proplem var. İlişkiye girmen lazım’ deyip, zorla ilişkiye girdi. Bağırmamam için de ağzımı kapatıp, ’Bağırırsan yumurtalıklarından birini alırım, asla çocuk sahibi olamasın’ diye tehdit etti. Şikayetçiyim" dedi.

Daha bir sürü haber çıkıyor Dr hastasına tecavüz etti yazınca. Eşiniz hiç de kötü niyetli değil bence. Dünyanın bin bir türlü hali var tedbir almak istiyor.

Aynı durumu hamileyken bende yaşadım ki benim eşim asla ama asla izin vermez bi tipti, bayan doktorla başladım aynı seninki gibi kadın çok ilgisizdi. Bunu da kadınlar bu olayı çok onemsemiyormus gibi geliyor bende dogurdum nolcak diye bakıyorlar gibi geliyor, neyse kadın bana kullanmamam gereken bi ilaç verdi ve nette arastirmasam farketmicektim. O gün eşim okadar sinirlendi ki o çok methedilen erkek Dr gittik ve kendi ağzıyla söyledi iyiki buna gelmişiz diye inşallah sanada bi mucize olur ve eşin seni diler

aaa gerçekten mi. haberim yoktu. sadece özel hastaneler mi yoksa devlet hastaneleri de mi öyle ayarlanabiliyo. merak ettim

aaa gerçekten mi. haberim yoktu. sadece özel hastaneler mi yoksa devlet hastaneleri de mi öyle ayarlanabiliyo. merak ettim

benim bildiğim devlet hastanelerinde zaten doktorlar dışında doğumhanede pek erkek sağlık personeli kalmadı, buna uymayanlar da vardır belki bilemicem.
devlet hastanesine uzun zamandır gitmiyorum.
ama en son İstanbulda bir hastane bu şekildeydi eminim.

ayarlanıyor dediğim, direk adamların kadroları o şekilde, herkese böyle hizmet veriyor yani.

baya iyimiş. ben de hamile kalırsam özel hastanede olmasını isterim. ama sezeryan fiyatı baya yüksek diye duydum. hayırlısı

tatlım doğum işi sadece kan kaynaması değil. ben de hamile kalmadan çok önce erkek doktora gidiyordum ve erkek doktorlar daha iyi diyordum. ama şans eseri kadın doktorda doğum yaptım ve dedim ki kendi kendime erkek olsa normal doğuramazmışım. bu kadar rahat olduğumu düşünen ben, eşimle hiçbir sorun yaşamayan ben ilk çatı muayenesinde o kadar utandım doktordan kadın olmasına rağmen o kadar kastım ki erkek olsaymış mahvolurmuşum.
bırak kocanı felan da kendini bu konuda yokla derim..

Nasıl günah olabilir böyle bişey yahu erkekler kadın doğum uzmanlığı okuyamasın o zaman hiç! Ya ne biçim zihniyetler var bu dünyada hayret ediyorum... Doğum gibi bir mucizede bile işinin ehli olan yıllarını vermiş bir insanı kıskanıyorlar öyle mi.

Benim eşim de tam tersi erkek diye tutturdu, ben kadın doktora gideceğim diye direttim.
Sağlık konusunda eşinize cinsiyetin bir hiç olduğunu anlatın.
Bağnaz düşüncelerinden kurtulmazsa bu sürecin sancılı geçeceği ve en önemli şeyin sizin rahatlığınız olduğunu hatırlatın.
Dişiliğincen öte size güven veren, her şeyi tek tek sormadan açıklayabilen, sizden fazla sağlığınızı ve bebeğinizi düşünen, para tuzağı kurmayan vicdanlı bir doktora ihtiyacınız var.
Bu kadın olur, erkek olur farketmez ama iyi bir doktor olmalı.

Rossella peki birşey sormak istiyorum..doğum değil de başka bir hastalık falan oldu Allah korusun ama,her branşta her hastanede istediğim zaman kadın doktor olmuyor.eşin ne yapacak o zaman??
benim genel cerrah doktorum erkek,meme absesi oldum,ameliyatımı yaptı,hemoroid ve çatlak oldu ameliyatımı yaptı..kadın doktor da güvenilir biri yok diyelim ne yapcaksın bu durumda?
sorun sadece gebelikle ilgili değil,eşinin düşünce yapısından kaynaklı..önce onu değiştirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…