Eşimi erkek doktor için nasıl ikna edebilirim

Annemle bende kardesimde bu sekildeyiz valla kuaforde doktorda erkek tercih ediyoruz. Daha ilgililer daha memnun kalıyorsunuz. İnşallah eşiniz ikna olur

8 Haftalık ve hemen doktor mu belirlemen gerek. Duyanda 8 aylık sanıcak yaa
Daha doğumuna çooook var. Hamileliğin boyunca doktor doktor gezip,sevdiğin doktoru belirleyip bi kaç ay gidip doğurabilirsin bence Arada erkek doktor sıkıştırmaya bak eşini bi şekilde ikna edip.
Mesela 4 -5 doktor belirle, kadın erkek karışık, her ay birine gidelim, memnun kaldığımızda devam edelim de eşine. Belki ikna olur bi şekilde. bi dene

Esiniz de siz de birbirinizden farkli gorunmediniz bana. Ikiniz de cinsiyetcisiniz. Siz ille erkek olsun, o ille kadin olsun diyor. Ortada doktor yok. Hani deseniz ki "cok ovulen bir doktor buldum, gittim, cok ilgili, memnun kaldim, ama esim doktor erkek diye devam etmemi istemiyor, ille de kadin dr istiyor", olay bambaska olurdu. Siz erkek olsun da ne olursa olsun, havasinda esiniz de tam tersi iste. Ikiniz de onyargilarinizdan ayrilip, iyi bir doktor arayisina girin, cinsiyet degil. Siz doktor degil, cinsiyet ariyorsunuz cunku. Sacma geldi bana.
Meslek farketmez, isini iyi yapmak cinsiyetle alakali degil.

Baştan sona kocanın tutumu yanlış !! Kadın veya erkek Dr. Diye ayrım yapmak kadar saçma bir mantık yok .. Bir de aşağıdan goruyor savunmaları iyice saçmalık ! Kapalı biriyim,hamileyim ve kadınsal problemim olduğu için daha önceden yumurtalık ve rahim kontrolü için doktor kontrolü altında kaldım 15 gün boyunca ve her gittiğimde alttan muayene etti hic de utanmadm utanacak bisey de yok cekindim sadece ve bunu doktor çok iyi anladı yüzüme bile bakmadı alttan muayene ederken..esimde boynuzlu değil hani ki surekli o doktora gonderdi beni tam tersi agrilar cektigimde adam napsin senin iyiliğin için uğraşıyor dedi telkin etti beni.. Doktorun kadını erkeği olmaz işini iyi yapan ile kötü yapanı olr ! Doğumda da hallenecek doktor yok şu memlekette ! Sadece biz gitmiyoruz muayeneye ya da doğuma,günde kim bilir kaç kişinin vajinasini goruyor bu doktorlar .. Esinizin tutumu çok yanlış sağlık için erkek kadın değil işin ehli seçilir! Not olarak gecmem gerekirse hastalıkta mahremlik yoktur günahı sevabı daha iyi araştırsn derim ! Uzun yazdım kusura bakmayın

Bayan doktor erkek doktor fark etmiyor.
Bende doğumumda hangi doktor iyiyse ona gideceğim.
Çok kıskanıyorsa eşim benimle gelsin.
Bence siz gidin eşinizle beraber fetva hattına sorsun imama sorsun.
Sonuçta doktor bu :/

Allah Allah benım bekarken de doktorum erkekdı ve cok memnundum evlendıkden sonra baska yere gıtdıyım ıcın doktorumu deyısdım amma acılde bır doktor var erkek onun yanına da sık sık gıderım esım de yanımda ne var kı bunda adam bır benımı goruyor sankı hem bu adam doktor. Anlayamıyorum bu adamları ben

Bence fazla abartiyorsun. Kadın doktorların hepsi robot misali aynı frekansta mi.Ceşit çeşit kadın doktor var . Bu kadar hallenecegine iyi araştırma yapıp git kadın doktora. Hani o bu kadar istemiyorsa sen orta yolu bul . Erkek olsun diye diretmekte saçma yani. Doktor bu erkek olsun kadın olsundan cok iyi olsun denmeli. Esin takmış kadına sen takmışsın erkeğe bir tuhafsiniz

erkek doktor mevsuzu nerelere gelmis.
esinizin bu dusuncelerinizden haberi varmi acaba cok emrak ettim.
dini konulara kendini cokca kaptirmis !!
haci hoca akrabalari varmis bide.
sanirim bayaa ayri dunyalarin insaniymissiniz.
bebek olmadan caresine bakin derim.

Bende kadın dr. daha rahat edeceğimi düşündüğüm için hamileliğimin ilk başında tercihim kadın doktordu. Ama bu eşimle alakalı birşey değildi daha kolay kaynasacağımı düşündüğümden di bu düşüncem. Doğuma girdiğim de anestesi uzmanım ve yardımcısı erkekti. Yani her şekilde karşına erkek dr. çıkacaktır. Eşin buna engel olamaz. Ve 17 senedir aynı doktoruma giderim. Beni hiç yanıltmadı şükür. Cinsiyet olarak değil olaya dr. olarak bakmalı.

Kolay bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle.

eşin boşuna heyecan yapıyo. doğumda ebe hemşire anestesi uzmanı erkek olabilir onları nasıl ayarlıcak. hele bide araştırma hastanesinde ortam nasıl görsün bi

doguracak olan benim de hangi doktora gidecegime ben karar veririm de valla ben kendi esimede soyluyorum dr erkegi bide kuaforun erkegi iyidir diye. ayrica afedersin zamanda erkek kadin dogumcuya sormuslar adam gormekten biktim kendi karimin kini gormek istemiyorum demis

Nasil oldu tacize ugramaniz? Yani doktor muayene ederken mi? cok şaşırdım !! cevaplamak istemiyorsaniz cevaplamayin tabi yaranizi deşmek istemem. Allah belasini versin pislik
evt muayene ederken sen sasırdıysan beni düsün bsy yapadım diye de kendimi yedim

Benim esimde senin gibi ama sen bence takıntı yapmışsın, cok mukemmel bayan doktorlarda var bende artık bayana gidiyorum ama gayet memnunum.

Hamilelikte zaten sikinti yoksa alt muayene olmuyo ki. Son ayda yaparsa o da catiya bakiyo bi. 2saniye suruyo zaten. Sezeryana girsen zaten odada 10kisi var. ki onda da tum vucut ciplak yani heryerini goruyolar.

Artık yoruldum bu konuda at gözlüğü var gözünde adeta böyle cahil bi insan ile nasıl evlendim bi de eğitimci olacak inanin çok yoruldum hamilelik ile ilgili hiçbir hevesim kalmadı
İyide erkek doktora günah diye yollamiyo saclarinizi erkek kuaforde kestiriyosunuz o nasıl oluyo ona nasıl razi

Gebelik muayenelerinde doktorun cinsiyeti problem olmaz ki zaten sana bakmiyor gobegine bakmiyoe vajinal bi muayene olmasi gerekirse bile soyunuyorsun hemsire uzerini ortuyor doktoe oyle geliyor ve hic senin o bolgene pek bakmadan yapiyor yapmasi gerekeni yani doktorlar oyle bakmiyorlar ayrica dogumda herkes erkek oluyor ki :) ben bebegim yasamadigi icin kurtaj oldum tepemde 10 tane erkek vardi ben uyutulana kadar

gideceğin doktora eşin neden karışıyor onu anlamadım?
yani evliliğe böyle erkek odaklı baktıkça bizim sorunlarımız çözülmez ben x doktora gidiyorum diyeceksiniz ve konu bitecek. sağlık bu. kocan tıp uzmanı mı nereden bilecek hangi doktor iyi kötü?
kendi saçma kıskançlıklarını günah kisvesiyle savunur olmuş erkekler sanki dinlerine 4 4'lük bağlılarmış gibi..

eşler arasında karşılıklı anlaşmayla belirlenecek konular vardır ancak burada fazla şımartılmış bir erkeğin ben ne dersem odur tavrı var.
bu kadar taviz vermeyin erkeklere sonra neden bu kadar burunları havada diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…