- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Her meslekte her tür insan vardır hanfendi kimseyi zan altında bırakmayın. Madem ki öyle bir taciz olayı yaşadınız şikayet etseydiniz keşke.bunla ilgili konu acicaktim ama konu varken yorum yapayim en sonki muayenemde dk tacizine ugradım bugüne kadar hic boyle bisy yasamadim hep erkek dk gitmeme ragmen sonradan insanin aklina keske söyle yapsaydım derya bende o anda ne yapıcağımı bilemedim bi kacgun hala inanamadim
Cok haklsn.benm esmde eskden kadn doktor senn derdini daha iyi anlar kendi vucudu nu daha iyi tanir insan derdi.ama cokta tutturmadi bulundugum sehrdeki erkek doktra gttm ozel.ilk hamlelgmde dusuk yaparken tlfnla aradm doktrumu.devlet hastanesne gt yatrsnlar seni dedi.ozel hastaneye bosuna para vermeyeym dye.devletteki acil doktru bayan denk geldi.beni yatrmamak icn elnden geleni yapti.eger yatarsam anestesz kurtaj yapmak zorundaym seni dedi.cok cann yanar dedi.tabi yatmadm.hemen doktrumu aradm o bile inanamadi.sabh bana gel dedi.tavri yaklasimi cok kotuydu.buna benzer cok yasamslgm var bayan doktorla kotu anilarm.Kızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldumeşim bu konuda çok katı bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim
Eşinize bu işin sadece doktor ile kalmayacağını , hasta bakıcı anestezi uzmanının erkek olduğunu hatırlatın . Hatta dikişim yapılırken çocuk doktoru geldi o da erkek . Görmeyen kalmıyor yani . Adamlar yüzlerce kişi görüyorlar işleri o .
Bu meslekte cinsiyet ayrımını anlamıyorum gerçekten. Daha geçen bir cerrahi operasyon geçirdim hem devlet hastanesi hemde bayan doktor. Baya güler yüzlü sorularıma cevap veren bir bayan dı. Daha önce kadın doğumda bir operasyon geçirdim ve aynı şekilde. Size denk gelmiş olabilir mi. Yani ne beklediniz de ne bulamadınız diye merak ettim.Kızlar hamileyim ve doktor tercihi konusunda eşim ile sıkıntı yaşıyorum. Ben oldum olası hep erkek doktor tercih ederim hangi Poliklinik olursa olsun erkek doktorlar bana daha yardımsever daha sıcak kanlı geliyor hep. Kuaföre giderken de hep erkek kuaföre giderim (eşim ile bu konuda da sıkıntım var )
Erkek doktor konusunda çok katı ve ben de bayan bi doktor araştırdım gittim hemde çok popüler bi hastane de ama hiç memnun kalmadım çok ilgisiz geldi kanım ısınmadi. Başka bi bayana gittik o da tutmadi tabi muayenelere eşim de geldiği için görüyor neden memnun kalmadığımı hak veriyor. Şimdi araştırdım ve istediğim gibi bi doktor buldum fakat erkek. Herkes çok methediyor ama eşim ikna olmuyor Nuh diyo peygamber demiyor. Gerçekten iyi bi bayan doktor bulsam gideceğim ama bayanlar hemcinsim olmasına rağmen anlaşamıyorum kızlar illa bi negatiflik oluyor artık yoruldumeşim bu konuda çok katı bi tane bayan doktor buldu onu araştırdım bir tane bile hakkında yorum göremedim kızlar artık yoruldum 8 haftalik oldum bi doktor belirlemem gerek. Yarın normalde muayeneye gideceğim ama bay doktora onay vermediği için bende onun dediği doktoru kabul etmedim küs duruyoruz şu an nasıl bencil düşüncesiz biri ile evliyim diye üzülüyorum bi taraftan da bebeği düşünüyorum artık doktor belirlemem gerek sizce nasıl ikna edebilirim
Bana eşim doktorun kadınmı erkek mi diye bile sormadı:) valla sinir eder beni bu arada çok sinirliyim ona ama. Böyle medeni olduğu için de takdir ettim şimdi. Adam için doktor doktordur. Keza benim için de öyle. Zaten konu kadın doğum ise doktor kadın da olsa erkek te olsa utanıyor insan. Bide utandığım için de utanırım ama napalım onlar profesyonel olabilir de biz değiliz:)Valla eşim kusura bakmasın da muayene olacağım doktoru da ona sorup izin alacak değilim.
Bugün kadın doğuma randevum var doktorum da erkek. Kısmet olursa hamile kalırsam onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Eşim bir şey demiyor ama deseydi cevabım sert olurdu.
Bana eşim doktorun kadınmı erkek mi diye bile sormadı:) valla sinir eder beni bu arada çok sinirliyim ona ama. Böyle medeni olduğu için de takdir ettim şimdi. Adam için doktor doktordur. Keza benim için de öyle. Zaten konu kadın doğum ise doktor kadın da olsa erkek te olsa utanıyor insan. Bide utandığım için de utanırım ama napalım onlar profesyonel olabilir de biz değiliz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?