Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyoreşim de kadın doktor olsun, seni daha iyi anlar demişti o dönem.
ama ben ilk randevumu daha önceden araştırdığım bir erkek doktordan almıştım. sonra o kadar rahat bir iletişim kurduk ki ikimiz de doktorla, eşim değiştirmeyelim diye kendi söyledi hemen.
bence bulduğun doktora randevuyu al, eşin de gelsin, zaten eski doktorlarla frekans uyuşmamış, bu doktorla uyuşursa eşin de bir şey demez.
bir yandan haklılar çünkü kadın kadını daha iyi anlar diye düşünüyorlar, ama işte her zaman öyle olmuyor.
Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyorbi de kıskanç biri biraz benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesiz biri
hımm o zaman caydırman zor gibi, bence kadın doktorları araştırmaya devam et, önyargılı olma, muhakkak bulursun istediğin gibi birini.
eşini ikna edebileceğini düşünmüyorum.
sırf bu sebeple doğumhaneye erkek girmesinin yasak olan yerlerde doğum yaptıranlar var.
çünkü erkek kadın doğumcu olan hastanelerde genelde doğumhanede de erkek hasta bakıcı olabiliyor. doktora tamam dese bile eşin, buna karşı gelecektir, o zaman doktor değiştirmektense sen şimdiden araştırmalara devam et derim ben.
erkek doktorun kadına günah olduğunu nerde yazıyorsa getirsin size ispat etsin ikna etsin. Dinimizde doktor doktordur. Bu kadar. Cinsiyete bakılmayacağını söylüyor. Eşiniz nasıl bu kanıya varmış? Siz değil o sizi ikna etsin.Cnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyorbi de kıskanç biri biraz benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesiz biri
Ayy ben çok safım
Doğumdan sonra güçlü kuvvetli hasta bakıcıların beni nasıl tutup kaldırdığını falan anlattım adamaaa
Hasta bakıcılar da böyle boylu puslu kaslı vs idi böyle anlattım
Neyse nasılsa ikinciyi doğurmayacağım yoksa evde doğurmak zorunda kalırmışım gibi
Bence de, cahilliği alır.İlber ortaylı izlet bence sen ona
iyide dinde bile drler bize namahrem düşmüyo sonuçta yemin var ortadaCnm benim eşim beni anlar diye değil günah diyorbi de kıskanç biri biraz benm gerçekten bayan doktorlarla frekansım tutmuyor ve kuzenim de o doktor da doğum yapmış herkes çok memnun ama benim eşim çok düşüncesiz biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?