Çalışıyorum, hem işte hem evde
Bir yavrum var, her şeyiyle ilgilenirim
Evimde de işimde de çalışmaktan asla gocunmam
Ama sizin gibi düşünen bir eşim olsa bunların hiçbirini yapmam
Hayat müşterektir,
Biz evin geçimine yardımcı olacağız, çocuklarımızı büyüteceğiz
Sorumluluğumuzu bileceğiz
Erkeklerde "değer" bilecek
Sizin gibi düşünen kadınların olduğunu görmek çok üzücü
şimdi avukatlık gibi olmasın ama ema nın dediği bu değil bence.. evlilikte ne kadının ne de erkeğin ev işi yapması lütuf değil.. tıpkı bu konuda ki krep gibi.. yani "ben sana lütfedip yemek hazırlıyorum" moduna girmeyin demek istediğini düşünüyorum.. yoksa yıl 2013 ve ben ev işinden anlamayan/ yapmayan erkek olduğunu düşünemiyorum
şimdi avukatlık gibi olmasın ama ema nın dediği bu değil bence.. evlilikte ne kadının ne de erkeğin ev işi yapması lütuf değil.. tıpkı bu konuda ki krep gibi.. yani "ben sana lütfedip yemek hazırlıyorum" moduna girmeyin demek istediğini düşünüyorum.. yoksa yıl 2013 ve ben ev işinden anlamayan/ yapmayan erkek olduğunu düşünemiyorum
konu sahibinin dediği ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum bu yüzden normalde mutfakta döktürmiyorum. özenmiş güzel bişeyler hazırlamak istemiş. ama arkada kocasının karnının doymaya başladığını görünce ben niye uğraşıyorum beklemiyosun bile benim krebimi demiş. lütfettim krep yaptım olayı değil bence
O zaman konu ile ilgili yorum yapacaktı
Ben evimde yemek hazırladığımda
Eşim dolayısıyla babasından gördüğü için kızım
"Eline sağlık" demeden sofradan kalkmazlar
Söylemeyi unutsalar bile sonradan söylerler
Çok ciddiyim
Hayat bu zaten
Ayrıntılarda gizli
olay o değil zaten, en son kavgasının tarihini bile unutacak kadar iyi anlaşılan bir eş "karnını doyurma" lafına tabak kırıyorsa, arada bariz bir boşluk var konu sahibinin doldurmadığı.. kaldı ki "bir yerin yiyorsa at" seviyesine geldiyse olay o saatten sonra çiğ köfte bile yapsa bir esprisi kalmaz.. ister yesin, ister yemesin dese daha iyiydi..
olay o değil zaten, en son kavgasının tarihini bile unutacak kadar iyi anlaşılan bir eş "karnını doyurma" lafına tabak kırıyorsa, arada bariz bir boşluk var konu sahibinin doldurmadığı.. kaldı ki "bir yerin yiyorsa at" seviyesine geldiyse olay o saatten sonra çiğ köfte bile yapsa bir esprisi kalmaz.. ister yesin, ister yemesin dese daha iyiydi..
gerçi çoğunlukla haketseler de ne bileyim adama üzüldüm ya şimdi karısının yanında evinde olmak varken kimbilir nerede üzüldüm valla ne yalan söyleyim.
Bugünü erkeklerin krep günü ilan ediyorum
Daha bu sabah ben yaptım krep ve eşim çok sevdiği için rica etti(yalvardı gibi bişey aslında)
Ben tavanın başında bi yandan pişiriyorum bi yandan çayla ilgileniyorum,eşim masada bi yandan kreplerin arasına peynir koyuyor bal sürüyor sarıyor,bi yandan kesiyor biçiyor zavallı krepleri,bi yandan şımarıp aaa bu olmamış diyip tıkınıyorr bide gelip zorla ağzıma tıkıyor olmamış dimi hee söyle söyle itiraf et sende beğenmedin diyor alçakk
İçimden içimden gıcık olsamda hiç bişi demedim işi pisliğe vurdum çünkü adam bundan zevk alıyor zaten bi haftasonu var aaamaann bırak şımarsın Elossa dedim
kıyaslamak adına yazmadım,sadece krep işin bahanesi olmuş sizin tartışmanızın,incir çekirdeğini bile doldurmaz bu bahane.
bana göre bayanın yanlışı eşine hemen yemeye başladığı için tepki göstermesi(çünkü sıcak sıcak yiyince daha bi haz alıyor insan)
erkeğin yanlışı ise,böyle bişey yüzünden tabak çanak kıracak kadar kendini kontrol edememesi,bence ya başkasına sinirliydi acısını eşinden çıkardı,ya da bunun bi alt yapısı var patlamış sonunda.
bi de evi süpürüp gitmiş ben de üzüldüm adama aslında
konu sahibi de ona takılmış zaten.Benim takıldığım nokta ise adamın krepler henüz pişmeden masaya oturup
yemeğe başlaması, eşini beklememesi
Benim takıldığım nokta ise adamın krepler henüz pişmeden masaya oturup
yemeğe başlaması, eşini beklememesi
konu sahibinin kızdığı nokta "ben hazırlarken sen yiyiyorsun beklesende beraber yesek nolur"gibime geldi, o da neden beklemez acaba keşke bekleseydi:26:
konu sahibi de ona takılmış zaten.
gerçi benim eşimde pek beklemez kahvaltıda
ama gene de hep önce bitiridiğim için sorun yapmıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?