eşimi evden kovdum

şimdi avukatlık gibi olmasın ama ema nın dediği bu değil bence.. evlilikte ne kadının ne de erkeğin ev işi yapması lütuf değil.. tıpkı bu konuda ki krep gibi.. yani "ben sana lütfedip yemek hazırlıyorum" moduna girmeyin demek istediğini düşünüyorum.. yoksa yıl 2013 ve ben ev işinden anlamayan/ yapmayan erkek olduğunu düşünemiyorum

Anlaşıldı boşanmalar neden çoğaldığını çalışan kadın azınlıkta istatistikler bunu gösteriyor

konu sahibinin dediği ben sabah 8 akşam 5 çalışıyorum bu yüzden normalde mutfakta döktürmiyorum. özenmiş güzel bişeyler hazırlamak istemiş. ama arkada kocasının karnının doymaya başladığını görünce ben niye uğraşıyorum beklemiyosun bile benim krebimi demiş. lütfettim krep yaptım olayı değil bence

O zaman konu ile ilgili yorum yapacaktı
Ben evimde yemek hazırladığımda
Eşim dolayısıyla babasından gördüğü için kızım
"Eline sağlık" demeden sofradan kalkmazlar
Söylemeyi unutsalar bile sonradan söylerler
Çok ciddiyim
Hayat bu zaten
Ayrıntılarda gizli

olay o değil zaten, en son kavgasının tarihini bile unutacak kadar iyi anlaşılan bir eş "karnını doyurma" lafına tabak kırıyorsa, arada bariz bir boşluk var konu sahibinin doldurmadığı.. kaldı ki "bir yerin yiyorsa at" seviyesine geldiyse olay o saatten sonra çiğ köfte bile yapsa bir esprisi kalmaz.. ister yesin, ister yemesin dese daha iyiydi..

Evet anlayan anladı benım ne demek istedığımı fedakar olamayanlar evliliği yürütemez!

ne kadar güzel, olması gereken bu zaten sevgili Love (kusura bakma nickin çok uzun )

İşin bu kısmına katılıyorum
Sadece o olayla ev terkedilmez, eş kovulmaz
3 senelik bir evlilik sonuçta
Boşluklar vardır eminim
Ama konu sahibi sadece bu olayı anlatmak istemiş olabilir
Ona da bir şey diyemem
Ama bu konu yüzünden bir yuva bu konuma gelmemeli diye düşünüyorum

anlık karşılıklı şalterler atmış
olur öyle bazen bi taraf alttan almayınca da iş böyle krep yüzünden evden gitmeye kadar varıyo
bence barışırlar ama bi süre krebi menüden çıkarmaarında fayda var

gerçi çoğunlukla haketseler de ne bileyim adama üzüldüm ya şimdi karısının yanında evinde olmak varken kimbilir nerede üzüldüm valla ne yalan söyleyim.

Bugünü erkeklerin krep günü ilan ediyorum
Daha bu sabah ben yaptım krep ve eşim çok sevdiği için rica etti(yalvardı gibi bişey aslında)
Ben tavanın başında bi yandan pişiriyorum bi yandan çayla ilgileniyorum,eşim masada bi yandan kreplerin arasına peynir koyuyor bal sürüyor sarıyor,bi yandan kesiyor biçiyor zavallı krepleri,bi yandan şımarıp aaa bu olmamış diyip tıkınıyorr bide gelip zorla ağzıma tıkıyor olmamış dimi hee söyle söyle itiraf et sende beğenmedin diyor alçakk
İçimden içimden gıcık olsamda hiç bişi demedim işi pisliğe vurdum çünkü adam bundan zevk alıyor zaten bi haftasonu var aaamaann bırak şımarsın Elossa dedim

kıyaslamak adına yazmadım,sadece krep işin bahanesi olmuş sizin tartışmanızın,incir çekirdeğini bile doldurmaz bu bahane.
bana göre bayanın yanlışı eşine hemen yemeye başladığı için tepki göstermesi(çünkü sıcak sıcak yiyince daha bi haz alıyor insan)
erkeğin yanlışı ise,böyle bişey yüzünden tabak çanak kıracak kadar kendini kontrol edememesi,bence ya başkasına sinirliydi acısını eşinden çıkardı,ya da bunun bi alt yapısı var patlamış sonunda.

Benim takıldığım nokta ise adamın krepler henüz pişmeden masaya oturup
yemeğe başlaması, eşini beklememesi

konu sahibinin kızdığı nokta "ben hazırlarken sen yiyiyorsun beklesende beraber yesek nolur"gibime geldi, o da neden beklemez acaba keşke bekleseydi:26:

Çok eski değil daha dün oldu
Eşim işi dolayısıyla yoğun bu aralar
Sonuç itibarıyla stresli
Cumartesi lay lay lom gezerken
Bir iki kere bana çattı :)
Duymazdan geldim tabi ki
Hayat bu konularda da müşterek

Son düzenleme:
konu sahibi de ona takılmış zaten.
gerçi benim eşimde pek beklemez kahvaltıda
ama gene de hep önce bitiridiğim için sorun yapmıyorum ben

Son düzenleme:
ikiniz de çocuk gibi davranmışsınız. oysa doğru bir iletişimle iş hiç bu noktaya kadar gelmezdi. size çok güzel bir kitap önerebilirim, yakın ilişkilerde öfke kontrolü üzerine yazılmış çok nitelikli bir kitap.

konu sahibinin kızdığı nokta "ben hazırlarken sen yiyiyorsun beklesende beraber yesek nolur"gibime geldi, o da neden beklemez acaba keşke bekleseydi:26:

Kesinlikle beklemeli
Ama bir kaşık suda fırtına değil mi bu?
Yazık onca yıllık emek
Bence barışırlar, bu konu patlama noktasıydı sanırım
Konuşup aralarını düzeltirler de,
Ama dil yarası....

konu sahibi de ona takılmış zaten.
gerçi benim eşimde pek beklemez kahvaltıda
ama gene de hep önce bitiridiğim için sorun yapmıyorum ben

İşte ortada gariplik var...

Bu adam bunu hep yapıyordur bence.
Bak sen eşinin seni beklemeyeceğini biliyorsun,
doğal olarak tepki göstermiyorsun.

Konu sahibi de 3 yıllık evlilikte ilk defa krep yapıyor değil ya?
Hem eşi istemiş. Demek ki önceden de krep yapılmış.
Bu da demek oluyor ki eş önceden de konu sahibini beklemeden yemeğe başlamıştır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…