eşimi evden kovdum

Ben eşime böyle desem benim eşimde kaldırır bütün sofrayı atar camdan asagı yani..
geri dönmüştür herhalde adam dicek niye gittim ben evden :)

gereksiz yere kavga etmişsiniz bazen kadın susar, bazen erkek...bence hiç uzatma ara kocanı,tabak kırdı diede kapıya konurmu adam,bence biraz alttan al ama çok fazlada taviz verme

bence sorun tabak değil başka şeylerde vardır

ne yani hep kadınmı ezilecek hor görülecek fırça yiyip susacak

başka kadının cesaret edemeyeceği bişeyi arkadaş yapmış helal olsun valizini bile eline vermiş

ben o anki yüz halini merak ediyorum

kızlar bana kızmayın ama arkadaşada hak verin biraz

kadınları düşünün dayak bile yiyen oluyo komalık hastanelik vs.

kadın kocasını kovmuş çokmu siz dua edinde dövmemiş :))))))

arkadaşım üzme kendini eşinede fazla yüz verme

eşime diyorumki neden bana karşı az daha romantik değilsin

diyoki alışırsın alışayım nolurki kocam değilmisin

oda bugun tabak kırdı yarın kafanı kırar sonra nolur amannnn

kavga basit bi sebepten çıkmış ama
bi bakımada iyide olmuş
bu erkeklere ara sıra lazım bu tarz davranışlar
sonra kendilerini hint kumaşı sanıyorlar

Bence doğru yapmışsınız.Cesaretinizden dolayı tebrikler. Kadınlar alttan aldıkça bu erkekler kendilerini bişey sanıyorlar

ben kahvaltı hazırlamak istemediğimde, eşimi börek almaya gönderirim o da beni asla kırmaz, bazen de ben eşime ve kardeşlerime krep yaparım ve onları zorlarım, oturup yesinler sıcakken diye, bende bittikçe götürürüm yaptıklarımı, hiç de hizmetçilik gibi gelmez bana ve onlar yedikçe ben mutlu olurum, arada ağzıma atarlar bir parça kıyamazlar bana da soğutup hep birlikte yiyeceğiz diye ısrar edilmesi gereksiz geliyor bana, o zaman eşimde sabah börek almaya gittiğinde ben senin uşağınmıyım der ve kimse karşısındakine fedakarlık yapmaz,
bir de ben eşime kavga esnasında sinirliyken bir tarafın yiyosa kafamda kır tabağı desem kafamda kırar o tabağı, bizim de egomuz var ama erkeklerin egosunu bütün evli hanımlar bilirler, size kadınlığın nerde dediyse siz de o zaman, ben iyi bir kadın değilsem sende süper bir koca ol çok kazan bana hizmetçi tut aşkım beceremiyorum bu işleri deyip kapatın konuyu bence, çünkü bu konular tartışmaya gelmez sen onu yaptın ben bunu yaptım uzar gider, birde eşinizi evden kovmanız gereksiz geldi biz büyük tartışmalar da yaşadık ama asla kimse valiz hazırlamadı biryere gitmek için, ki eşim benim için valiz hazırlasa kafasına fırlatırım o valizi kadın olduğum halde sen kimi kovuyosun diyerek bu evi birlikte aldık biz çünkü, he ama siz ev benim evim kocam da bu evde sığıntı diyorsanız orasını bilemem ama normal bir evlilikte olmaması gerekir bence, ayrıca iyiki birinin kafasına gelmemiş sıcak krep, kafası yanardı adamın birde mahkemelik olurdunuz

Son düzenleme:
Ben krep yaparken, eşim sıcak yenir bu diye ben yaparım, o yer, ben yaparım, o yer. Sonra karnı doyar ben 3-4 kreple kalırım masada tek başıma

kendini ezdirsin demedik zaten ama bu kadar basit bişeyde kapıdan çıkarıyorlarsa daha zor sınavlarda hiç bişey yapamazlar ,kapıdan çıkacak yada çıkaracaksan bi daha dönmiceksin yada içeri almıcaksın demektir...çık gel çık gel çocuk oyuncağı değil evlililik....

Ne kadar basit bi durummus arkadas sanirsin, herkesin evinde tabaklar havalarda ucusuyor, pencereden tava firlatiliyor hergun.

aslında böyle sinir anında bir tarafın alttan alması gerektiğini düşünürüm hep ama arada erkeklere böyle gözdağı vermek de gerekiyor.bazen o kadar çocukca davranıyorlar kibence bir daha konu sahibinin kocası böyle erkeklik taslamaya cesaret edemez

Konu sahibi arkadaşım, bence de kızmakta son derece haklısın. Olayı bu kadar basite indirgeyip, alttan almak lazım diyenleri de anlayamadım hakikaten. Olay sıcak krep yemek değil ki. Ben yaparken başka şeylerle karnını doyumasan demiş, krepler camdan fırlamış, tabaklar fırlatılmış!!!
Hakikaten normal mi geliyor bu durum size? Bir höt demek lazımmış yani. (Kırıklarını süpürüp, valizini alıp gitmesi bana da yazık dedirtti, demek ki ders alacak kapasitedeymiş, evden göndermeseydin iyiymiş.)

Devacu canım. eşinle barıştın mı?

evet arkadaşlar tek tek yorumlarınızı okudum herbirinize çok teşekkür ediyorum o gün canım çok sıkkındı gerçekten sizinde desteklerinizle o günü rahat atlattım.eşimle barıştık o gece iş yerinde kalmış ertesi gün benden önce evdeydi bana krep yapmış :) bekliyordu.özürde diledi biranlık sinirle oldu dedi.söylediğim tüm hakaretler kavga anında sinirle söylendi hiçbirinde ciddi değildim dedi.sende kadınmısın dedin bu lafın koydu dedim oda sen hiç bir iş yapma yeterki yanımda ol diyip topladı.(bu arada böyle derler her kabgadada önüme gelir).bir daha yapmayacağına söz verdi baya burnu sürtmüş şuan aramız daha iyi iyi bile oldu bazen böyle ateşli kavgalarda lazım çok monotonlaşmıştık.
bu arada sorun sadece krepten olamaz başka meseleler ve anlatılmayan boşluklar var diyen arakadaşlarım için açıklayayım .eşim çok yoğun stresli ve mutsuz bu aralar ben hep alttan alıyordum ama benimde sinirli günüme denk geldi (regl) alttan almadım o nedenle böyle oldu.anlatılmayan boşluklar illa vardır çok detaya inip sizide sıkmak istemedim ana hatları bunlar karşılıklı hakaretler uçuştu havada ama ilk başı anllattığım gibidir ondan emin olun.......
herkese tekrar teşekkürler.................

Barıştığınıza sevindim.
Umarım eşin gerçekten yaptıklarının çok yanlış olduğunun farkına varmıştır ve bir daha asla benzer şeyler tekrarlamaz.

Allah ağız tadınızı bozmasın.

Herkes adamini bilir ona gore davranir. Benimkine boyle bir sey yapsam gurur meselesi yapar. Iyi yapmissin arkadasim.

bunun yüzünden adamı evden kovmuşsunuz. eşim beni kovsa asla eve dönmezdim.
resmen restleşmişsiniz. huzurunuzu kaçırmışsınız. eşiniz suçlu ama sizin tepkiniz çok daha hatalı.

Son düzenleme:
keşke canım neyin var niye böyle gerginsin falan deyip sarılsaydınız öpseydiniz belki çok pişman olurdu ta en başından atarım camdan haaaa dediği için . Bence ayıp etmişsiniz eşe karşı ses yükseltme ters çıkma hele ki evden kovma ben çok doğru bulmuyorum bunları . Olayı eşiniz açısından irdelemiycem çünkü burada sizle muhattabız onun hatalı olduğu noktalarda elbette var tabi ki ama dediğim gibi sizle konuştuğumuzdan ancak sizde hatalı gördüklerimi aktarabilirim . Barışmanıza sevindim hep mutlu olun mutlu kalın inşallah :)

İlk başta ki tavırınızdan dolayı sızı tebrık ederım..
Kadın olmak demek köle demek değildir. demıyorum ki eşinize savaş açın ama kadın da adam da kendını bılmelıdır.
Sınırlarını her iki tarafta ıyı cızmelidir..
Siz bu tavrınızla eşinize bunu cok guzel gostermıssınız oda paşa paşa yaptıgı hatayı telafı etmış..
İlişkiniz benım cok hosuma gıttı özellikle size krep yapması bence cok hoş bır ayrıntı :)
Maşallah Allah yuvanıza huzur ve mutluluk versın daıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…