bence sorun tabak değil başka şeylerde vardır
ne yani hep kadınmı ezilecek hor görülecek fırça yiyip susacak
başka kadının cesaret edemeyeceği bişeyi arkadaş yapmış helal olsun valizini bile eline vermiş
ben o anki yüz halini merak ediyorum
kızlar bana kızmayın ama arkadaşada hak verin biraz
kadınları düşünün dayak bile yiyen oluyo komalık hastanelik vs.
kadın kocasını kovmuş çokmu siz dua edinde dövmemiş :))))))
arkadaşım üzme kendini eşinede fazla yüz verme
eşime diyorumki neden bana karşı az daha romantik değilsin
diyoki alışırsın alışayım nolurki kocam değilmisin
oda bugun tabak kırdı yarın kafanı kırar sonra nolur amannnn
eşimle 3 yıldır evliyiz mutluyduk ta pek kavgada etmezdik .ama bugün bende oda agresifleştik sabah krep istedi benden bende yaparım tabi dedim ben yaparken oturdu karnını doyurmaya başladı. bende azıcık sitemli burda sana krep yapıyorum sen karnını doyuruyorsun ama dedim birden horozlandı "başlatma krepine atarım hepsini camdan aşağı dikildiğinle kalırsın öyle" demez mi kan beynime çıktı şahsen alttan alamadım iyi at görelim dedim dötün yiyorsa at bakalım sonuçlarına da katlanırsın dememle birden kalktı görgüsüz adam bildiğin attı aşağı tabağı da döndü yanımda duvara fırlattı tabak bin parçaya ayrıldı . şok geçirdim o an sinirle valizini hazırlayıp eline verdim. sen kaşındın atamazsın dedi bende atamazsın demedim. sonuçlarına katlanamazsın dedim şimdi madem attın onurunla defol bu evden dedim. valizinide aldı çıktı gitti adamı bildiğin kapıya koydum. biraz üzgünümde ama hak etti cezalandırmalıyım böyle davranışları hiç yoktu şimdi huy eder ne öyle en ayıpladığım şey tabak kıran erkekler yakında kafamada atar. kızlar sizce kötümü yapmışım ne yapabilirdimki..............offf içim sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?