eşimi evden kovdum

sonra krep maceralarınızı gelip burda anlatmayın :))

ben şunu merak ediyorum bavulu hazırladın eline verdin eyvallahta bavulun içine krep koydunmu ???:44:

Gece gece onu yaparsam annem de alır tavayı aşağı falan atarsa ne olacak Kalorileri saymıyorum bile
oyyy
sende anne ne valiz ver diycem ama olmuycak
sabahi bekle canim

bu arada krepi dejavu sen yaparken oda bi yandan yeseydi ya
kaç dk lik i$ki zaten

Son düzenleme:
bu cevabınızı eşinize okudunuzmu gece gece korkutmayın adamı yoksa bu gidişle otellerde yer kalmıycak

Kendısının telınden gırdıgım ıcın o sırada tlf calınca sayfa açık kaldığı ıcın başlığı okudu... Ona sonra ben okudum Kım haklı dıye lütfen yorumumu sen yaz dıyede ısrar ettı... Ustunede demezmı bu kk varken artık kadınlara laf söylenemez oldu.... Yoksa sendemı burdan ornek alıyorsun bıraz domınıstımde....

ne krepmiş yahu olsa da yesek hakkaten

konu sahibi, son durum ne? haber var mı eşinden?

Size uydum, krep olmadigi icin ispanakli gozleme yedim.

Konu sahibi iyi kadinlik yapamadin gibi birsey okudum. Bu lafta cok agir. Sanirim arada baska baska laflar da soylenmis. Bir sure ayri kalmaniz en iyisi ama uzatmayin cok. Bir daha da bu kadar buyutmeyin olaylari. Sen kadin olarak alttan almalisin biraz uzgunum ama hayat boyle.

Son düzenleme:
benim eşimde geçen gün bi topik vardı kocam tam bi odun gibi bi başlık
gelmiş arkamdan bakıyomuş başlığı gördü koptu sen ne okuyosun öyle diye

Bızımkını evden kovsam asla otele gıtmez çalıştığı yerde evı var hafta ıcı orda hafta sonu burda kalıyor... Bu sefer hıc gelmez ancak ev arkadaslarından yerı öğrensem oda 220 km... Keske otele gıtse otel hemen mahalleme yakın en azından ona kahvaltıya gıderım degısıklık olsun dıye....

Bence kahvaltı hazırlamıyacaksanız yemek pişirmiyecekseniz evi temizlemiyecekseniz evlenmeyin

ne demekki bu??diğer yorumlarınıza da baktım çoğu çok itici kusura bakmayın..

berbat bir zihniyet ''kadın gibi kadın ol'' falan babaannem gibi!!!!nasıl olunuyormuş ki kadın gibi kadın??

ben de çalışıyorum eşimden önce çıkıp ondan sonra geliyorum..ee ne yani evlenmese mi idim??

kadın gibi kadın değilim zira biz temizliği falan berber yaparız eşimle..

sizin gibi kadınların yetiştirdiği nesilden korkmalı açıkçası..

sözleriniz kadınlık gururuna,kadının kişisel değerine kadın eliyle atılmış bir tokat bence...

konu sahibi arkadaşım....

haklısın ama kovmak ağır olmuş açıkçası bir de valiz hazırlamak falan

biz bazen hafif tartışınca bile eşim hava almaya çıkar

ben onda bile çok merak ederim kuzumu..dünyanın binbir türlü hali var ararım hemen..

ara gelsin bence ama yarın konuşun güzelce halledin bence..

benim eşimde geçen gün bi topik vardı kocam tam bi odun gibi bi başlık
gelmiş arkamdan bakıyomuş başlığı gördü koptu sen ne okuyosun öyle diye

Aradada olsa yakalanıyoz ıste... Benımkıde krep ıcın kocamı evden kovdum.... Kocalar ıyıce korkmaya başladı....

düşünsene adam gidiyo otele açıyo bavulu
folyodan krep çıkıyo

ağlar yıyemez o krepleri

bi fıkra vardı karıkaturde olabılır adam karısını aldatçak gıdıyo otele tam soyuncak bırden başlıyo ağlamaya yanındakı kadında souyo noldu dıye karım kaışndırmasın dıye kazağımın etıketını kesmiş ben bu kadına bunu nası yaparım dıye

biliyorum onu bu kadar düşünceli kadını ben nası aldatıyim die ağlıyodu
konu sahibi gelse de bi anlatsa son durumu
ama heralde geldi eşi yoksa burda olurdu bence

ben erkek olsam kebap ziyafeti çekerdim başlarım krebine yaahhh derdim

hayda şimdide canım kebap çekti

Ben krepı sevmem normalde ama parısın merkezınde çok güzel yapan krepcıler var... Ozellıkle sokolalı benımde canım cektı evdekı o lezzetı yakalamıyorkı...bu saattede gıdememkı bır krep ıcın offf

bugün tabaüo duvara atıp kıran yarın banada atar demişsiniz ya,,bugün kocayı evden valizle kovan yarın ne yapar?? sizin konuyu okuyunca aklıma adile naşit ile münir özkul un turşu suyu yüzünden ayrılmalarını anlatan bir film vardı ya o geldi..incir çekirdeğini doldurmayan şeyler yüzünden iş bu hale geliyorsa akla sığar ciddi sorunlarda tepki nasıl olur..

bu adamların 3. yılda başlarına vuruyor. geçen sene yaz tatili haram oldu köye annesinin yanına gittik elektrik yok su yok yaylada 15 gün kaldık eşim babasıyla hergün işe gitti. bende 2 evi birden sil süpür heba oldum. son gün hastalandım zaten oruçtu yattım biraz. köyde bişey yoktu evimizegeldik demesin mi sen hiçbir iş yapmadın diye . bütün gce yolculuk yap sabah gel beyefendiye kahvaltı hazırla bide laf etsin açtım ağzımı yumdum gözümü kahvaltı tabaklarını masaya gömüyorum küt kütt . çatal bıçagı masaya fırlattım kalktı geldi elinde süs tabagı mutfak tezgahına bi vurdu tabak yerle yeksan :). hiçte sevmiyodum :) en son defolll diye çığlık attıgımı hatırlıyorum bide aglardım hep o gün aglamadım . girdim odaya açtım radyoyu aldım elime kitabı 10 dk sonra geldi yüzüne bakmadım . anahtarı alıp kapıyı çekip gitti :) ohh 3 gün sefa sürdüm yanında parasıda yoktu . kürkçü dükkanı işletiyoruz gidemezler biyere . kös kös geldi hediyyeler çiçekler geldiği hafta yeni düdüklü tencere, yeni bi yatak, günlük yatak örtüsü sahibi oldum kavga çıksada eksiklerimi tamamlasam diye bakar oldum :) hahaha

`