eşimi evden kovdum

Arkadaşlar, güldük falan ama geyiği bir tarafa bırakalım artık. Gece gece boş yere ceza yemeyelim.

Sen yenı planlar kur... Senın kavgalar baya ıse yaramış ahh keske bızımkıde ıse yarasa aha sımdı yaparım.... Bende ıphone 5 bıde hamur yogurma mak ıstıyorum....

Neyseya ceza almaya hıc nıyetım yok gıdıp oğlumun yarın okulda gıyeceklerı kıyafetlerı hazırlım.... Hepınıze ıyı gclr....

serwelciğim kavga işe yaradı ama annesinin yüzünden çıktı ve ben haklıydım oda bunu çok iyi biliyodu o yüzden karlı çıktım . artistlik yaptıgıyla kaldı . normal kavgalarda sakız bile almaz :) annesine artık eskisi kadar düşmüyor baktı beni ezmeye ugraşıyor (ama beceremiyor) . kayınvalidem 15 gün önce bendeydi çok rahatsızdım faranjit olmuştum kadın girdi çıktı oğlunu fitledi . eşim baktım değiişiyor arkalarından ayrılmadım . gidecegi gün mükellef kahvaltı hazırladım midem bulandı mutfagı dagınık bırakıp çıktım , yemek bile yemedim . eşim mutfaktaydı tabakları aldı mutfaga gitti . oğlum bu mutfakta bi günlük iş var derken bastım bunları . anne ya gel birlikte toparlayalım hasta gelinine merhamet et , yada benim işime karışma dedim eşimde biz toplarız aşkımla 10 dkkda dedi. yani anlayacagın şekerim tablet ve araba yaz tatiline kaldı benim :)

Bir krepten neler olmus ama valla ne diyecegimi bilemedim.ama ilk aklima gelen ne yalan söyleyeyim iyi yapmissin oldu.sen niye karnini doyudun askolsun demisssin adam sinirli cevap vermis.sende ona vermissin.valla erkeklerin bizi ezdigine yetere demek istiyorum artik.belkide bende bugünlerde fazla ezildim ondandir.neyse insallah yyinede güzel bir seyle sonuclanir.

ohoooo kavga için çok basit bir neden, ama ben ilk bakışta seni değil eşini haksız gördüm, ne olmuş azcık kadın kaprisi çekiverseymiş canım,alıpta tabağı atmak ta neyin nesiymiş öyle, komşuları olaya neden dahil ediyor ki, senin yerinde olsam , kaprdım kendimi odaya, öfkemi yenene kadar çıkmazdım, sırf bir krep yüzünden adamın valizi toplanır mı ayol :))ben 8 yıllık evliyim 14 yıldır tanışıyoruz eşimle, ne kavgalar ettiik ama hiç valiz toplamadık,bir dayak olur, aldatma olur, içki-kumar olur, o zaman anlarım durumu, ama bunlar çok basit olaylar

Eğer mesele sadece bundan ibaret ise incir çekirdeğini doldurmayacak cinstten gerçektende.

Eşinin diklenmesi çok abes olmuş.

O da senin nazına tatlılıkla cevap verebilirdi.

Valizini alıp gitmesi de sanki gitmeyi bekliyormuş havasında olmuş.

Umarım kısa zamanda hatasını anlar da eve geri döner.

Sacmalamissiniz bence.
Ufacik sebepten evden kovmalar filan gercekten mantiksiz. Her basit tartismada birinizden biri evden mi gider sizde?
Bu gidisle fazla surmez sizin evliliginiz.

eşiniz kesinlikle hatalı ama fitili ateşleyen biraz da siz olmuşsunuz
erkeklere öyle şakadan da olsa meydan okunmamalı, eğer tatlılıkla söylersen her dediğini yapar ama üslubuna dikkat etmezsen beter olur, bu gerçi erkek kadın farketmez herkeste aynıdır..
sanırım ikinizin de sinirli anına denk geldi keşke uzamadan hallolsaydı, çünkü çok ufak şeyler bunlar

kalmazlarki cnm annecikleri onlara hemencık sahip çıkar

işler dahada sarpa sarar

vallahı kadın evını terk edip gitse anneleri böyle sahıplenmıyor

benim oğlum karısına bu tür davranışları yapsa ben kattiyen Ona sahip çıkmam, hatta evime de almam...:20

Sinirine hakim olacak,tabağı duvara fırlatmak ne demek.Bugün duvara yarın Allah korusun
Tartışmalar her zaman olabilir ama bu şiddete eğilim bence.
Umarım bu davranış karşısındaki tavrınız yaptığının yanlış olduğunun farkına varmasını sağlar ve aranızdaki buzlar erir.

konu krep meselesindende cıkmıs olsa ,baska en ufak bişeydende cıkmış olsa bir kadına küfürden sonra en agır hakarettir sen kadınmısın demek.bavulu eline vermen bence iyi olmus,aklı basına gelsin biraz. sen kadınmısın nedemek yaa gece gece sinir oldum bende bu kelimeyi kaldıramazdım.zaten bu sözün sonundada hakaretler arka arkaya sıralanmıstır ikinizdede patlama noktasındada o sinirlle vermişsiniz bavulunu,iyi olmus kadınının kıymetini bilsin.en azından böyle seyleri kaldıramayacagınızı uygulamalı sekilde anlamıs oldu yoksa devamı gelirdi.

Canım ikinizde biranlık sinirle davranmış, inatlaşmışsınız.Keşke böyle olmasaydı.Ama hiç tepki göstermeseniz daha sonraki tartışmalarınızda bu size dezavantaj olarak geri dönerdi.Herşeyi sineye çeker, ben istediğimi yapar, söylerim şeklinde.Annesine gitmişse inşallah ailesi onu uyarmıştır.(Nerede böyle aileler ama)

Umarım herşey yoluna girmiştir.İyi haberlerini bekliyoruz.

Böyle büyük bir patlamanın sebebi sadece sizin serzenişiniz olamaz herhalde.
camdan tavalar atmalar, tabak kırmalar, hakaretler.
Muhtemelen bir birikim söz konusu.
Bazen alttan almak gerekir, bazen de pabuç bırakmamak.
Sorun varsa konuşulmalı, kimse karşısındakinin stres topu değil.
Bana sende karımısın, nasıl karısın diye konuşacak adamın eline bavulunu bende olsam veririm.

Son düzenleme:
Abartmıssınız cok ama esınızınde davranısları hos olmamıs

erkekler bu tür davranışları alışkanlık haline getirebiliyolar..
yok öyle camdan atmalar,ters ters konuşmalar..
varsa bi derdi düzgünce anlatsaymış..
çok iyi yapmışsın..
ayağını denk almayı öğrensin biraz...
kim nasıl konuşursa öyle karşılık alır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…