ben erkek olsam kebap ziyafeti çekerdim başlarım krebine yaahhh derdim
hayda şimdide canım kebap çekti
Arkadaşlar, güldük falan ama geyiği bir tarafa bırakalım artık. Gece gece boş yere ceza yemeyelim.
Arkadaşlar, güldük falan ama geyiği bir tarafa bırakalım artık. Gece gece boş yere ceza yemeyelim.
bu adamların 3. yılda başlarına vuruyor. geçen sene yaz tatili haram oldu köye annesinin yanına gittik elektrik yok su yok yaylada 15 gün kaldık eşim babasıyla hergün işe gitti. bende 2 evi birden sil süpür heba oldum. son gün hastalandım zaten oruçtu yattım biraz. köyde bişey yoktu evimizegeldik demesin mi sen hiçbir iş yapmadın diye . bütün gce yolculuk yap sabah gel beyefendiye kahvaltı hazırla bide laf etsin açtım ağzımı yumdum gözümü kahvaltı tabaklarını masaya gömüyorum küt kütt . çatal bıçagı masaya fırlattım kalktı geldi elinde süs tabagı mutfak tezgahına bi vurdu tabak yerle yeksan :). hiçte sevmiyodum :) en son defolll diye çığlık attıgımı hatırlıyorum bide aglardım hep o gün aglamadım . girdim odaya açtım radyoyu aldım elime kitabı 10 dk sonra geldi yüzüne bakmadım . anahtarı alıp kapıyı çekip gitti :) ohh 3 gün sefa sürdüm yanında parasıda yoktu . kürkçü dükkanı işletiyoruz gidemezler biyere . kös kös geldi hediyyeler çiçekler geldiği hafta yeni düdüklü tencere, yeni bi yatak, günlük yatak örtüsü sahibi oldum kavga çıksada eksiklerimi tamamlasam diye bakar oldum :) hahaha
kalmazlarki cnm annecikleri onlara hemencık sahip çıkar
işler dahada sarpa sarar
vallahı kadın evını terk edip gitse anneleri böyle sahıplenmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?