- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.968
- 88
- Konu Sahibi tuuggccee3434
Simit sabahları olur.gece vakti adam nereden simit bulacaktı merak ettlm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bari yine sevaba girmişimAhh içim çok rahatladı gece uyuyamamıştım
Bulunuyor burdaSimit sabahları olur.gece vakti adam nereden simit bulacaktı merak ettlm
AgauahahVallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Vurdu ve gol olduRuh sağlığı bozuk 40 sene evli kalacaklarina boşansınlar zaten.
Anlatamayız değil de anlayamazlar diyelim.Eski insanlara anlatamazsınız...
30 yıl evli kalıp aldatma, sözlü ve fiziki şiddete maruz kalıp evliliğimi ayakta tuttum diyenlerden olduğunuz o kadar belli ki. Biz yeni nesil ne aldatamaya ne de şiddete susmayız. aileyi sadece dişi kuş yapmaz hanımefendi. Sizin M.Ö. kalmış evlilik ile ilgili safsatalarınız tedavülden kalkalı çok oldu.Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Annem hala der sakın boyun eğmeyin ne aldatmaya ne şiddete. Gerçi ben kızlarımı buna boyun eğecek şekilde yetiştirmedim der. Ben de boyun eğmezdim bir şeylere ama o zamanlar böyle değildi şimdiki aklım olsa bu evliliğin yükünü almazdım bu kadar derEski insanlara anlatamazsınız...
Hayattaki tek gayesi bir koca bulup evlenip bununla övünen kimseler bunun korkusunu yaşar. Aman üçletmeyeyim yoksa yiğidim beni kapı önüne koyarsa ne yaparım. Karakterim yok hayatta bir amacım yok bilgim bilincim yok kendi ayaklarım yok....Şu an hersey yolunda gözüküyor kaç kez daha kapı önüne konmaya tahammül edersin bir kadın olarak erkeği geçtim ir koyar 2 koyar 3 tekmeyi yer
Siz bildiğiniz yolda ilerleyin ben bildiğim yolda çok şükür hayatımın 16 yılı çalışarak geçtiHayattaki tek gayesi bir koca bulup evlenip bununla övünen kimseler bunun korkusunu yaşar. Aman üçletmeyeyim yoksa yiğidim beni kapı önüne koyarsa ne yaparım. Karakterim yok hayatta bir amacım yok bilgim bilincim yok kendi ayaklarım yok....
Ben hamileyken gecenin bir yarısı kalkıp limonlu dondurma aradık. Öyle market dondurması da değil üstelik. Ha bir de rüyamda sarı kiraz gördüm bulunduğum ildeki tüm büyük marketleri gezdik bulamadık. Özellikle sarı kiraz olacaktı. Tüh bana hem canım çekiyor hem fabrikasyon olmayacak hem kirazın sarısı olacak. Yok devenin bale pabucu.. Yüzsüzlerin arsızıyım..Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Bence de. Yolunuza devam ederken " yüzsüz" hakaretinizi de alıp gidin.. Bişey istersiniz mazallah gerek olur yanınızda bulunsun.Siz bildiğiniz yolda ilerleyin ben bildiğim yolda çok şükür hayatımın 16 yılı çalışarak geçti
Sıktınız amaBence de. Yolunuza devam ederken " yüzsüz" hakaretinizi de alıp gidin.. Bişey istersiniz mazallah gerek olur yanınızda bulunsun.
Yok artık konuşuyoruz ne güzel..Sıktınız ama
Cevap bulamayınca "sıktınız ama " kolay bir kaçış olmadı mı hanım abla. Siz anlatın çilekeş evliliğinizi ve devam edin yaşayamadığınız mutlu anıların acısını bizden çıkarmayaSıktınız ama
Görmezden gel o zaman.Sıktınız ama
Yıllarca her lafı ye yut sus sürün sürün yıllar sonra tek ödülü bir kadın forumundaki gençlere “ ayy siz 2 yıl sonra boşanıyorsunuz “ diye hava atmak olsun. Berbat evliliklerinizi sürdürmek zorunda olduğunuz için insanları incitmeyin. Evlilik tek kişiyle yapılmıyor , kadın -erkek ? Sorun var ise karşılıklıdır. Devir yanlış ise ilişkiler yozlaşmışsa yine karşılıklıdır. Neden kadınlara yükleniyorsunuz ? 40 yaş da yaşlı değil ebemkarılık yapmak için ise hiç uygun değil.Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Sizin adınıza çok sevindimBen hamileyken gecenin bir yarısı kalkıp limonlu dondurma aradık. Öyle market dondurması da değil üstelik. Ha bir de rüyamda sarı kiraz gördüm bulunduğum ildeki tüm büyük marketleri gezdik bulamadık. Özellikle sarı kiraz olacaktı. Tüh bana hem canım çekiyor hem fabrikasyon olmayacak hem kirazın sarısı olacak. Yok devenin bale pabucu.. Yüzsüzlerin arsızıyım..
Bakacam teşekkürlerbenim de en alakasız zamanlarda canım sıcak simit çeker. hatta market varya a1.. adını yazabilir miyim bilmiyorum ama anlamışsınızdır. meşhur bir markanın simitlerini dörtlü paketlerde satıyor en hesaplısı o. al koy dondurucuya ister fırında ister tost makinasında mis gibi oluyor.