• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi eve almadım

Annem hala der sakın boyun eğmeyin ne aldatmaya ne şiddete. Gerçi ben kızlarımı buna boyun eğecek şekilde yetiştirmedim der. Ben de boyun eğmezdim bir şeylere ama o zamanlar böyle değildi şimdiki aklım olsa bu evliliğin yükünü almazdım bu kadar der
Eskiden zaten boşanmaların az olma sebebi kadınların ekonomik özgürlüğünün olmaması, kendine güvenlerinin olmaması. Tabi şimdi boşanmalar arttı. Erkekler bunu kadınların gözü açıldı, evde otursunlar dıye yorumluyor. Hangi zamanda olursak olalım şiddet ve aldatma tolere edilemez bence.

Anlatamayız değil de anlayamazlar diyelim. 😂
Cidden anlamıyorlar. Geçen bak bi arkadaş babasını doktora götürmüş. Normalde ilaçları 3 aylık yazarmış doktor. Artık her ay ilaç yazıyor. Babası bunu takmış neden böyle falan. Arkadaş 2 3saat babasına bunu anlatmaya çalışmış.Sonuç anlatamamış.

Cidden anlamıyorlar. Geçen bak bi arkadaş babasını doktora götürmüş. Normalde ilaçları 3 aylık yazarmış doktor. Artık her ay ilaç yazıyor. Babası bunu takmış neden böyle falan. Arkadaş 2 3saat babasına bunu anlatmaya çalışmış.Sonuç anlatamamış.
Bu arkadaş 12 yaşında evlenmiş o yüzden çokta şey etmeyin.

Bu arkadaş 12 yaşında evlenmiş o yüzden çokta şey etmeyin.
12 yaşta evlenilmez ona başka bir şey denir ama bu suç teşkil ettiği için ben susayım ya da susmayayım yazdığını ihbar kabul edip cimere mi atayım bilemedim

12 yaşta evlenilmez ona başka bir şey denir ama bu suç teşkil ettiği için ben susayım ya da susmayayım yazdığını ihbar kabul edip cimere mi atayım bilemedim
Valla ben şok oldum ne diyeceğimi bilemiyorum. 12 yaş ve evlenmek aynı cümle içinde bile geçmemeli ama işte...

Çok şaşırdım ve üzüldüm nasıl da sindirilmiş kadınlar var ve hallerinden memnunlar çünkü kabul etmekten memnun kalmaktan başka çareleri yok.. Bunu yaptıranlara mı kızayım halinden memnun kalıp susana mı kızayım

Çok şaşırdım ve üzüldüm nasıl da sindirilmiş kadınlar var ve hallerinden memnunlar çünkü kabul etmekten memnun kalmaktan başka çareleri yok.. Bunu yaptıranlara mı kızayım halinden memnun kalıp susana mı kızayım
Yok öyle bi şey ki
Boşuna kendi durumunuzdan genelleyip durmayın insanları yani
Ha şahsi fikrim sandığınız kadar çok değer veriliyor, eller üstünse taşınıyor filan olsaydınız zaten simit için kocanızı kapıya atmak zorunda kalmazdınız
Ben şunları çektim sen de çek diyen arkadaşların yorumu için söylemiyorum tabi ki ama insan yetişkin oldukça bazı isteklerini erteleyebilen bi varlık
Çoğu insan size beklentinizle tepkinizin birbirine denk olmadığını anlatmaya çalıştı

Siz hala en çok ben değer görüyorum, en çok ben seviliyorum kafaları 🤦‍♀️

Yok öyle bi şey ki
Ha şahsi fikrim sandığınız kadar çok değer veriliyor, eller üstünse taşınıyor filan olsaydınız zaten simit için kocanızı kapıya atmak zorunda kalmazdınız
Ben şunları çektim sen de çek diyen arkadaşların yorumu için söylemiyorum tabi ki ama insan yetişkin oldukça bazı isteklerini erteleyebilen bi varlık
Çoğu insan size beklentinizle tepkinizin birbirine denk olmadığını anlatmaya çalıştı

Gerçekten yorumumdan nasıl böyle bişey çıkardınız? Hayır anlamak istiyorum ama gerçekten anlaşılacak gibi değil..
Kendi durumumla hanımefendinin durumunu genelleme gibi bişey yapmadım hanımefendinin durumuna üzüldüm bunu belirttim ‘ben geç yaşta evlendim sen erken o yüzden böyle’ vs. Bişey demedim ki.
Bakın tekrar tekrar söylüyorum ama niye böyle tepki geliyor anlamıyorum ben el üstünde tutuluyorum çok değer veriliyorum gibi iddialara sığınmıyorum bana sürekli yok prenses vakası falan denildiği için bana bu açıklamayı yaptırmak zorunda bıraktılar eşimi seviyorum eşim de beni seviyor. Hepsi bu.. Acaba kocamı kapının önünde bırakmam ve bundan pişman olduğumu defalarca belirtmeme rağmen daha ne yapmam gerekiyor? Biraz empati mi yapsanız? Ben yaptım ve hatamı kabul ettim.
Allah aşkına en çok ben seviliyorum gibi bişey mi dedim? Kadın belki çok çok da seviliyor ama eşime bişey söylemeye utanıyorum demesi eleştirildi.
Gereksiz yere her şeyde ama her şeyde aynı şeyleri söylüyorsunuz..

Yok öyle bi şey ki

Siz belki böyle yorum yapıp geçiyorsunuz ama gerçekten çok kırıyorsunuz. Bu siteye üye olmayı çok istiyordum kadınlar birbirlerine destek oluyor yardımcı oluyor diye. Bana yardımcı olanlar da oldu ve hatamı kabul ettiğim halde ısıtılıp tekrar tekrar önüme konuyor. EŞİME YAPTIĞIM HAREKET İÇİN PİŞMANIM. Gerçekten pişmanım. Burdaki her ama her kadın değerli sadece kendi değerini göz ardı edip fedakarlık yapanlar oluyor onlar için de yaptığım tüm yorumlara bakarsanız üzüldüm/üzülüyorum yazıyorum. Oh olsun vs. yazmadım. Şu an benle en zıt düşen için bile yemin ederim aynı şeyi isterim. Üzerime geldiklerinde sustukça daha çok geldiler bununla baş etme yöntemi olarak onlar gibi davrandım ama hep benim söylediklerim gündem oldu.

30 yıl evli kalıp aldatma, sözlü ve fiziki şiddete maruz kalıp evliliğimi ayakta tuttum diyenlerden olduğunuz o kadar belli ki. Biz yeni nesil ne aldatamaya ne de şiddete susmayız. aileyi sadece dişi kuş yapmaz hanımefendi. Sizin M.Ö. kalmış evlilik ile ilgili safsatalarınız tedavülden kalkalı çok oldu.
Bağcılar merkez sağa çekin lütfen ehliyet ruhsat😡
Ordinaryüs dinozoryus olarak sözlerinizi esefle kınıyorum, 30 yıllık evliler m.ö ne demek?
Yorum yazan hanımefendi 40 yaşındaymış, 49 yaşındayım 27 yıllık evliyim, tanışmaya kadar gidersek 32 yıldır beraberiz, eski usül değilim çeneme kuvvet maşallah:)

Konu sahibesi tepkilerini abartmış, bunu da kabul etmiş zaten ama evlilikler her şeye susarak yürümez, iletişim şart, aldatmaya, şiddete de susulmaz, ayrıca arada bir kadın da erkek de birbirinin nazını çekmeli, kapı önüne konmak da hoş bir tabir değil, insan kedisini bile kapı önüne koymaz, kaldı ki eşim dediğiniz insanı koyasınız.

Bağcılar merkez sağa çekin lütfen ehliyet ruhsat😡
Ordinaryüs dinozoryus olarak sözlerinizi esefle kınıyorum, 30 yıllık evliler m.ö ne demek?
Yorum yazan hanımefendi 40 yaşındaymış, 49 yaşındayım 27 yıllık evliyim, tanışmaya kadar gidersek 32 yıldır beraberiz, eski usül değilim çeneme kuvvet maşallah:)

Konu sahibesi tepkilerini abartmış, bunu da kabul etmiş zaten ama evlilikler her şeye susarak yürümez, iletişim şart, aldatmaya, şiddete de susulmaz, ayrıca arada bir kadın da erkek de birbirinin nazını çekmeli, kapı önüne konmak da hoş bir tabir değil, insan kedisini bile kapı önüne koymaz, kaldı ki eşim dediğiniz insanı koyasınız.
yanlış yere takılmışsınız malesef. M.Ö. dediğim o ataerkil düşüncede olup erkeği yücelten kadını aşağıda gören ve yuvayı dişi kuş yapar tavrı. Benim annem de 40 yıllık evli ama düşünceleri o kadar harika ki. Evliliğin ne demek olduğunun farkında o da sıkıntılar yaşamış ama o düşünceler içinde hapsolmamış.
Buradaki kişi ise hala eski düzeni devam ettirmeye çalışmakta bizi şımarık olmakla suçlamakta ve böyle devam ederse 2 yıla
boşanırsınız demekte. M.Ö dememin nedeni bu. Yani uzun yıllar evli olmasına değil
Sevgiler

yanlış yere takılmışsınız malesef. M.Ö. dediğim o ataerkil düşüncede olup erkeği yücelten kadını aşağıda gören ve yuvayı dişi kuş yapar tavrı. Benim annem de 40 yıllık evli ama düşünceleri o kadar harika ki. Evliliğin ne demek olduğunun farkında o y-da sıkıntılar yaşamış ama o düşünceler içinde hapsolmamış.
Buradaki kişi ise hala eski düzeni devam ettirmeye çalışmakta bizi şımarık olmakla suçlamakta ve böyle devam ederse 2 yıla
boşanırsınız demekte. M.Ö dememin nedeni bu. Yani uzun yıllar evli olmasına değil
Sevgiler
Koyduğum kızgın yüz ifadesi sonrası yanlış anlaşılacağımı anladığımda çok geçti🤣

İnsan 2 yıl içinde de boşanabilir ayrıca, bunu şımarıklıkla bağdaştıramayız, şiddet aldatma vardır, uyuşturucu kumar bağımlılığı vardır, eviyle eşiyle maddi manevi ilgilenmiyordur boşanırsınız, hatta elle tutulur olmasına gerek yok, eşinizin sizi sevmediğini hissetmeniz mutsuz olmanız dahi boşanmak için yeterli sebeptir.

Çocuk yap düzelir eve bağlanır, her şeye sus, kocaya karşı gelme, naz yapma, itaat et nasihatleri yanlıştır, kadın da erkek de birbirinden üstün canlılar değil, kadın susan erkek yöneten olamaz.

Dediğim gibi konu sahibesi evet tepkileri biraz abartmış ama kapı önüne konursun da denmez, hamilelikte hepimiz zaman zaman duygularımızı abartarak yaşadık, canımız bir şeylerde çekti eşimizden istedik, eşten istemeyeceksem kimden isteyeceğim, hamileyken ben dolap faresi gibiydim buzdolabının önüne oturur ne bulursam sömürürdüm🤣

Koyduğum kızgın yüz ifadesi sonrası yanlış anlaşılacağımı anladığımda çok geçti🤣

İnsan 2 yıl içinde de boşanabilir ayrıca, bunu şımarıklıkla bağdaştıramayız, şiddet aldatma vardır, uyuşturucu kumar bağımlılığı vardır, eviyle eşiyle maddi manevi ilgilenmiyordur boşanırsınız, hatta elle tutulur olmasına gerek yok, eşinizin sizi sevmediğini hissetmeniz mutsuz olmanız dahi boşanmak için yeterli sebeptir.

Çocuk yap düzelir eve bağlanır, her şeye sus, kocaya karşı gelme, naz yapma, itaat et nasihatleri yanlıştır, kadın da erkek de birbirinden üstün canlılar değil, kadın susan erkek yöneten olamaz.

Dediğim gibi konu sahibesi evet tepkileri biraz abartmış ama kapı önüne konursun da denmez, hamilelikte hepimiz zaman zaman duygularımızı abartarak yaşadık, canımız bir şeylerde çekti eşimizden istedik, eşten istemeyeceksem kimden isteyeceğim, hamileyken ben dolap faresi gibiydim buzdolabının önüne oturur ne bulursam sömürürdüm🤣
Çok ciddi takılıyorum bu ara direk ciddi aldım :D

Çok teşekkür ederim ❤️

Siz belki böyle yorum yapıp geçiyorsunuz ama gerçekten çok kırıyorsunuz. Bu siteye üye olmayı çok istiyordum kadınlar birbirlerine destek oluyor yardımcı oluyor diye. Bana yardımcı olanlar da oldu ve hatamı kabul ettiğim halde ısıtılıp tekrar tekrar önüme konuyor. EŞİME YAPTIĞIM HAREKET İÇİN PİŞMANIM. Gerçekten pişmanım. Burdaki her ama her kadın değerli sadece kendi değerini göz ardı edip fedakarlık yapanlar oluyor onlar için de yaptığım tüm yorumlara bakarsanız üzüldüm/üzülüyorum yazıyorum. Oh olsun vs. yazmadım. Şu an benle en zıt düşen için bile yemin ederim aynı şeyi isterim. Üzerime geldiklerinde sustukça daha çok geldiler bununla baş etme yöntemi olarak onlar gibi davrandım ama hep benim söylediklerim gündem oldu.
Burda bazen tek bir cümleye takılıp sayfalarca yorum yapılıyor. Sizin canınızın simit çekmesi eşinizden istemenizde falan hiçbir problem yok. İstediğiniz saat de öyle anormal bir saat değil. Eşiniz burda çok hatalı. Geliyorum deyip gelmemek sonra geç kaldığı halde aramaması ve gece yarısından sonra gelmesi bence hamile eşi olan biri için hatalar silsilesi. Hormonlardan kaynaklı eşinizi o an görmemek için kapıyı açmamanız da prenses tribi falan değil bence sadece bir 'hata'. Ertesi gün barışılmışsa sıkıntı yok zaten.
Olumsuz yorumlara canınızı sıkmayın. Olur böyle şeyler ilk çocukta.

Burda bazen tek bir cümleye takılıp sayfalarca yorum yapılıyor. Sizin canınızın simit çekmesi eşinizden istemenizde falan hiçbir problem yok. İstediğiniz saat de öyle anormal bir saat değil. Eşiniz burda çok hatalı. Geliyorum deyip gelmemek sonra geç kaldığı halde aramaması ve gece yarısından sonra gelmesi bence hamile eşi olan biri için hatalar silsilesi. Hormonlardan kaynaklı eşinizi o an görmemek için kapıyı açmamanız da prenses tribi falan değil bence sadece bir 'hata'. Ertesi gün barışılmışsa sıkıntı yok zaten.
Olumsuz yorumlara canınızı sıkmayın. Olur böyle şeyler ilk çocukta.
Evet eşimle oturup düzgünce de konuşmayınca ne neden oldu hiç anlamadım ve gereksiz yere aşırı tepki verip sinirlendim biraz da abarttım ama çok şükür hallettik.. Sizin gibi güzel yorumlar da geliyor ayrıca gelen mesajlar da oluyor ve içim açılıyor çok teşekkür ediyorum ❤️😍

Çok ciddi takılıyorum bu ara direk ciddi aldım :KK70:
Yazımı okuyunca bende ciddi yazmışım ya🤣Maksat o değildi ama kızgın surat falan direkt girişir gibi olmuş hahahahahaa

tuuggccee3434 tuuggccee3434 sağlıklı bir hamilelik dilerim, hamilelik ve lohusalık döneminde hormonlar ele geçiriyor bizi, olmadık bir şeye patlıyor olmadık şeye ağlarken buluyoruz kendimizi.
Bence eşinizle bu durumu konuşun ki umarım bir daha yaşanmaz ama arada bir ani çıkışlar yaşarsanız sebebini anlayıp kırılıp gücenmesin.

Back
X