Esimi her ay haraca bağladım

yani yaptırmıyorsa bir şeyler vardır insan faturalara otomatik ödeme talimatı vermez mi.Ya elinize alacaksınız her şeyi ya da ayrılıp nafaka alacaksınız ne diyeyim bilemedim
Parasina beni ortak etmiyor iste gördüğünüz gibi. Ayrilmakta bir secim ama parami ver deyip soke soke almakta. Ben en son bu secimdeyim kimbilir bununda cilki cikarsa bosanmada bir secim olur jayatimda
İslemesiz şık kelepçe al şöyle kendine kalınca parani biriktir aslada bozdurma Allah korusun bosanirsan elinde bir şeyler olsun
Ben pek anlamam altin islerinden ama tavsiyeniz aklimda dursun ilk alacagim sey olsun o zaman islemesiz bileklik

Çocuklara her ay yeni kiyafet mi alıyorsunuz? Yılbaşında almışsınız, bir ay bile olmamış henüz, bu ay kıyafetleri yok diyorsunuz

en iyisi valla. demek artık yük çekmek istemediğiniz raddeye gelmiş, taşmışsınız. elbette istemek hakkınız. adam zevkine borç yapıyor kadının hiçbir hakkı olmuyor buna da evlilik, sevgi aşk deniyor. yok öyle iş

Tek fark siz kardesini evlendirmissiniz bakin nasil guzel sevap birde. Ama size sormadanda yapmamistir herhaldr dimi ortak karar. Ya bide hic tanimadiginiz adamlarin borclarini ödeseydiniz ve haberiniz olmadan. Kefil olayimmi canim diye danisilmadan. Kredo cekeyimmi yuksek para kazancaz diye sorulmadan. Borc odemeye gelince ortak yapmaya gelince tek basina sizden habersiz.neyse ben ablatamam size yasanilanlari beni kendinizle bir tutmayin he sizinde esiniz beninkisi gibiyse o zaman kafa kafaya verip benzesiyoruz diye aglasalim bence halimize. Bana ne o parayla 1 ay gecinmeye calisanlardan konumuz derdimiz omu. Benim derdim baska anlamiyormusunuz carpitmayin. Ayrica ben size birseyler yapin dedimmi de napayim ben diyorsunuz. Yok esinimi arayalim filan falan ne gereksiz laflar. Ben bu isi beceremiyorum sizde nasil para muhabbetleri donuyor fikir aliyorum sadece

aldığınız parayla isteğe bağlı sigorta yatırabilirsiniz ya da döviz altın yapıp saklayabilirsiniz. savurmayın tüm parayı

millete kefil olabilecek kadae zenginse Bi zahmet karisina da para verebilsin.

ben sizi cok hakli buldum. vardir bununda bir sebebi.

Öyle olmaz ablacım direkt polise gitseydin kocan o senin haraca bağlamak nedir nasıl ilişki bu birlikte birikim yapalım de konuş onu anlarım hadi madem aldın alıyonda koy kenara ikinizde Fuzuli israfçısınız biriniz tutumlu olsa geçinip giderdiniz

Konusma tarziniz hosmu yani simdi biri benden boyle para istese ben zirnik koklatmam ona

Çocuklara her ay yeni kiyafet mi alıyorsunuz? Yılbaşında almışsınız, bir ay bile olmamış henüz, bu ay kıyafetleri yok diyorsunuz
Yilbasi icin kendime bir elbise ve taki cocuklarada bir tulum ayakli patiklerden bir swit bir kazak aldim. Geri kalanida çantamdaydı onada el koydu benzin parasi lazim nakit yok yanimda ben snaa geri vercem diye ama vermedi tabikide. Bu ayda daha alınacak lar vardi kislik . Her ay alnak degilde mesela bu ay pantolon esofman diger ay bot kazak gömlek diger ay ayakkabi yada tam yersi paylastirayim aylara ihtiyaçları dedim ama olmuyir

Konu basligi dikkat ceksin diye yaptim harac muhabbetini becerdimde bence ama konu icerigide harac aslinda baya baya napim baska yol kalmadi

Konu basligi dikkat ceksin diye yaptim harac muhabbetini becerdimde bence ama konu icerigide harac aslinda baya baya napim baska yol kalmadi
Kocanda az değilmiş ayranı yok içmeye falan filan anladın sen onu al ondan devam et ama bu tarz değil boşar kız seni olur yoluna gitmeye bak ortayı bulun erkekler geç olgunlaşıyor sen büyütücen napcan

Böyle bir evliliği çocukla taçlandırmak baya dahiyane olmuş. Şimdi çalışmayıp çocuğunuzu kendiniz yetiştiriyorsunuz ya, mükemmel aile ortamı yaratmışınız tebrik ederim. Eşiniz de her konuda haklı değil ama bi durup napıyorum ya ben deyin kendinize.

Kocanda az değilmiş ayranı yok içmeye falan filan anladın sen onu al ondan devam et ama bu tarz değil boşar kız seni olur yoluna gitmeye bak ortayı bulun erkekler geç olgunlaşıyor sen büyütücen napcan
Aynen o hesap. Valla diger her tarzi denedim olmadi son care artik verceksinnnn demeye basladim sanirim cildiriyorum. Bosarsada bosasin oda bende kurtuluruz benim yapamadigimi o yapsin bari ama yapmaz bilirim yani bensizde duramaz. Hakli bende olsam ben gibi bir salagi birakmam ki

Eee diger tarzlarida denedik yillardir bi bu kaldi napcam. Aman koklatma zirnik bi sizin zirnik var zaten bizim hakkimi degil o zirnik
Sanada koklatmiyomus ki burda konu actin iste.. Guzellikle dene baktin vermiyor sabret borc odemekte kolay is degil insanin 5 kurusta borcu olsa gece uykulari kaciyor ona yardimci olcaginiza bi de har vurup harman savurdum diyosun
Esinin borcu varmis yokmus umrunda degil bence istiyorsunki her dedigim yapilsin sonra herkes basinin caresine baksin dusuncesindesiniz
Evlilik boyle bisey degil herseyden once beraber elini tasin altina koyma, sabir isi
Gecmis olsun umarim mutlu olursunuz..

Bizim para muhabbetimiz ve bu yasanilanlara cocuklar dahil olmuyor efenim onlar uyurken mesela evde olmadiklarinda mesela yani iki kucuk cocugun yaninda carcar etmiyorum herhalde. Esim zaten sessizdir bende sinirlerimi cocuksuz ortamda bosaltiyotum merak etmeyin. Çocuklarıma sunduğum ortam sandiginiz gibo degil ama he cocuk yapma fikri sacmaydi yinede iyiki varlar evlatlarim sukur sebebim ne olursa olsun

Haklisiniz tabikide. Ama iste oyle degil bizimkisi biraz farkli da neyse. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…