- 12 Ağustos 2019
- 220
- 257
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Insallah duzenli verirse bilezik düşünüyorum bende bileklik filan altin turu seylerİyi yapıyorsun söke söke al ama biriktir o kadarda savurma harcadım de git kendine bilezik al mesela güvenilmez adama
İslemesiz şık kelepçe al şöyle kendine kalınca parani biriktir aslada bozdurma Allah korusun bosanirsan elinde bir şeyler olsunInsallah duzenli verirse bilezik düşünüyorum bende bileklik filan altin turu seyler
Parasina beni ortak etmiyor iste gördüğünüz gibi. Ayrilmakta bir secim ama parami ver deyip soke soke almakta. Ben en son bu secimdeyim kimbilir bununda cilki cikarsa bosanmada bir secim olur jayatimdayani yaptırmıyorsa bir şeyler vardır insan faturalara otomatik ödeme talimatı vermez mi.Ya elinize alacaksınız her şeyi ya da ayrılıp nafaka alacaksınız ne diyeyim bilemedim
Ben pek anlamam altin islerinden ama tavsiyeniz aklimda dursun ilk alacagim sey olsun o zaman islemesiz bileklikİslemesiz şık kelepçe al şöyle kendine kalınca parani biriktir aslada bozdurma Allah korusun bosanirsan elinde bir şeyler olsun
Çocuklara her ay yeni kiyafet mi alıyorsunuz? Yılbaşında almışsınız, bir ay bile olmamış henüz, bu ay kıyafetleri yok diyorsunuzYilbasiydi. Cocuklara ve kendime kiyafet aldim ihtiyacımız vardi. Har vurup hrman savurdugumda bu. Ha bide taki toka aldim uyduruk seyler. Simdi cocuklarimin bu ay hic kıyafetleri yok buyuyorlar esimin bikac eksigi var montu filan yok benim aykakabim yok ona harcayacaktim
Tek fark siz kardesini evlendirmissiniz bakin nasil guzel sevap birde. Ama size sormadanda yapmamistir herhaldr dimi ortak karar. Ya bide hic tanimadiginiz adamlarin borclarini ödeseydiniz ve haberiniz olmadan. Kefil olayimmi canim diye danisilmadan. Kredo cekeyimmi yuksek para kazancaz diye sorulmadan. Borc odemeye gelince ortak yapmaya gelince tek basina sizden habersiz.neyse ben ablatamam size yasanilanlari beni kendinizle bir tutmayin he sizinde esiniz beninkisi gibiyse o zaman kafa kafaya verip benzesiyoruz diye aglasalim bence halimize. Bana ne o parayla 1 ay gecinmeye calisanlardan konumuz derdimiz omu. Benim derdim baska anlamiyormusunuz carpitmayin. Ayrica ben size birseyler yapin dedimmi de napayim ben diyorsunuz. Yok esinimi arayalim filan falan ne gereksiz laflar. Ben bu isi beceremiyorum sizde nasil para muhabbetleri donuyor fikir aliyorum sadeceAa ne tesadüf düğünümüzü de kendimiz yaptık hatta neredeyse kardeşini de biz evlendirdik. Bakın hanımefendi olumsuz şeyler yaşamış olabilirsiniz haklı olabilirsiniz ama üslubunuz kötü. Sizin eşinizden alıp har vurup harman savurduğunuz parayla 1 ay geçinmeye çalışanlar var. Gelmişsiniz burda bakalım verecek mi yazmışsınız ne diyelim yani eşinizi tek tek arayıp parayı öde diye ültimatom mu verelim.
Bende merak ediyorum ne olacak diye. Ama o o gun parayi verecek
He vermezse bosanirmiyim bende sanmam bilemiyorum da. Evet artik sinirlerim kaldirmiyor bana para yok kelimesine.inatmi bu hirsmi bilmiyorum.ama biri gelir zor durumdayim yardim et dediginde ona para bulup verirde bana ypk derse iste ben buna sınır oluyorum. Ayrica bin defa dedim güzellikle anlamiyorrrr
Konusma tarziniz hosmu yani simdi biri benden boyle para istese ben zirnik koklatmam onaDedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim.
Yilbasi icin kendime bir elbise ve taki cocuklarada bir tulum ayakli patiklerden bir swit bir kazak aldim. Geri kalanida çantamdaydı onada el koydu benzin parasi lazim nakit yok yanimda ben snaa geri vercem diye ama vermedi tabikide. Bu ayda daha alınacak lar vardi kislik . Her ay alnak degilde mesela bu ay pantolon esofman diger ay bot kazak gömlek diger ay ayakkabi yada tam yersi paylastirayim aylara ihtiyaçları dedim ama olmuyirÇocuklara her ay yeni kiyafet mi alıyorsunuz? Yılbaşında almışsınız, bir ay bile olmamış henüz, bu ay kıyafetleri yok diyorsunuz
Konu basligi dikkat ceksin diye yaptim harac muhabbetini becerdimde benceÖyle olmaz ablacım direkt polise gitseydinkocan o senin haraca bağlamak nedir nasıl ilişki bu birlikte birikim yapalım de konuş onu anlarım hadi madem aldın alıyonda koy kenara ikinizde Fuzuli israfçısınız biriniz tutumlu olsa geçinip giderdiniz
Eee diger tarzlarida denedik yillardir bi bu kaldi napcam. Aman koklatma zirnik bi sizin zirnik var zaten bizim hakkimi degil o zirnikKonusma tarziniz hosmu yani simdi biri benden boyle para istese ben zirnik koklatmam ona
Kocanda az değilmiş ayranı yok içmeye falan filan anladın sen onuKonu basligi dikkat ceksin diye yaptim harac muhabbetini becerdimde benceama konu icerigide harac aslinda baya baya napim baska yol kalmadi
Aynen o hesap. Valla diger her tarzi denedim olmadi son care artik verceksinnnn demeye basladim sanirim cildiriyorum. Bosarsada bosasin oda bende kurtuluruz benim yapamadigimi o yapsin bariKocanda az değilmiş ayranı yok içmeye falan filan anladın sen onual ondan devam et ama bu tarz değil boşar kız seni olur yoluna gitmeye bak ortayı bulun erkekler geç olgunlaşıyor sen büyütücen napcan
Sanada koklatmiyomus ki burda konu actin iste.. Guzellikle dene baktin vermiyor sabret borc odemekte kolay is degil insanin 5 kurusta borcu olsa gece uykulari kaciyor ona yardimci olcaginiza bi de har vurup harman savurdum diyosunEee diger tarzlarida denedik yillardir bi bu kaldi napcam. Aman koklatma zirnik bi sizin zirnik var zaten bizim hakkimi degil o zirnik
Bizim para muhabbetimiz ve bu yasanilanlara cocuklar dahil olmuyor efenim onlar uyurken mesela evde olmadiklarinda mesela yani iki kucuk cocugun yaninda carcar etmiyorum herhalde. Esim zaten sessizdir bende sinirlerimi cocuksuz ortamda bosaltiyotum merak etmeyin. Çocuklarıma sunduğum ortam sandiginiz gibo degil ama he cocuk yapma fikri sacmaydi yinede iyiki varlar evlatlarim sukur sebebim ne olursa olsunBöyle bir evliliği çocukla taçlandırmak baya dahiyane olmuş. Şimdi çalışmayıp çocuğunuzu kendiniz yetiştiriyorsunuz ya, mükemmel aile ortamı yaratmışınız tebrik ederim. Eşiniz de her konuda haklı değil ama bi durup napıyorum ya ben deyin kendinize.
Haklisiniz tabikide. Ama iste oyle degil bizimkisi biraz farkli da neyse. TeşekkürlerSanada koklatmiyomus ki burda konu actin iste.. Guzellikle dene baktin vermiyor sabret borc odemekte kolay is degil insanin 5 kurusta borcu olsa gece uykulari kaciyor ona yardimci olcaginiza bi de har vurup harman savurdum diyosun
Esinin borcu varmis yokmus umrunda degil bence istiyorsunki her dedigim yapilsin sonra herkes basinin caresine baksin dusuncesindesiniz
Evlilik boyle bisey degil herseyden once beraber elini tasin altina koyma, sabir isi
Gecmis olsun umarim mutlu olursunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?