- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Yani ben o parayı birikim yapıp bir kenara atacaksınız diye alıyorsunuz sanıyordum ve hak veriyordum size ta ki bunu görene kadar...har vurup harman savurdum.
Kucuk bebek olmasi bir kaza diyelim planli olmadigi su tablodan zaten nettir aslinda. Ama cocuklarin mama bez ilac vs acil ihtiyaçlarını aninda karsilar magdur etmez cocuklari.har vurup harman savurdum derken aciklamasini diger yorumlardada yaptim aslinda aldigim kiyafet ihtoyaclarimizdi.ona gore har vurup harman savurdum cunku gereksiz bulur giyime harcanan paraya
Cocuklarim ac degil acikta degil. Sadececkiyafet vs ihtiyaclarini kavgayla aldırırım zorla ama yeme içme beslenmede yedikleri onunde yemedikleri arkasinda o konuda sikinti yoo. Ileride onlara birer evde birakabilecek durimdayiz. Anlatmak istedigim para yokkende bana yok varkende bana yok.Siz verdiği parayı neden har vurup harman savuruyorsunuz? Bu kısmı pek anlamadım. Yoksa, intikam hırsına mı tutuldunuz? Yani, ona sinir olduğunuz için gereksiz yere mi harcadınız paranızı? Eğer öyleyse, sizde çocuklarınızın rızkını gözetmiyorsunuz demektir. Eğer, kendiliğinden aksiyon almıyor, size para vermiyorsa,biraz tepki göstermekte haklısınızda, dozu makul olmalı tabiki.
Ama ben giyime harcanan parayi cok abartilmadigi müddetçe gereksiz bulmuyorum seviyorum cunku alisveris yapmayi. Terapi gibi geliyor.Bütün yorumları okuyamıyorum 8 sayfa olmuş. Siz daha açıklayıcı olacak şekilde konuyu güncelleseniz daha iyi olmaz mı? Yazmışsınız parayı har vurup harman savurdum şimdi diyorsunuz ihtiyaç vardi eşime göre har vurup harman savurmuşum öyle o yüzden öyle dedim.
Giyime harcanan parayı bende gereksiz buluyorum. Çocukları hariç tutarak söylüyorum bunu çünkü çabuk büyüyorlar. Eşinizden resmen zorla para alırken, borç içindeyken, kenarda birikiminiz yokken aldığınız takı toka da, temel ihtiyaç bot, kaban vb dışında aldığınız kıyafetler de bana göre gereksiz ve har vurup harman savurmak. Zaten eşiniz temel ihtiyaçlarınız için de para vermiyorsa durduğunuz kabahat hemen sabah gidip boşanma davası açmanızı tavsiye ederim
Eşiniz en baştan beri böyleymiş. Siz bunu kabul edip üstüne çocuk da doğurmuşsunuz. Hala evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz size önerim bebeğiniz mümkün olan en kısa zamanda işe dönmeniz yoksa evlilik bu şekilde yürümez. . İlişkiniz çok fazla laçkalaşmış. Her gün para kavgası yapılan bir evde sağlıklı çocuk büyütemezsiniz.
Bulunduğunlm yerde kimseye guvenemem cok ama cok kucuk bir yer ayrintiya giremem ama evime gelmezler bulsam birini bile kimse yok gerci ama kendi evlerine goturmek isterler oda bana uymaz bence kimseye uymamali neler goruyoruz%80 hatalisiniz bakıcıya vermek istemiyorum diyip çalışmamak hatadır.
Ama ben giyime harcanan parayi cok abartilmadigi müddetçe gereksiz bulmuyorum seviyorum cunku alisveris yapmayi. Terapi gibi geliyor.
Bunlar bahane eğer imkan varken çalışmamak ve bakiciya vermek ortak karar değilse hatalisiniz.Bulunduğunlm yerde kimseye guvenemem cok ama cok kucuk bir yer ayrintiya giremem ama evime gelmezler bulsam birini bile kimse yok gerci ama kendi evlerine goturmek isterler oda bana uymaz bence kimseye uymamali neler goruyoruz
Evlilik ileriye yönelik yatırım yapmak geleceği planlamak değil midir eşiniz ayrı siz ayrı parayı tutmazsaniz ne olur ilerisi düşünemiyorum ben zor bir hamilelik geçiriyorum skntili geçiyor ona rağmen çalışıyorum eşimde çalışıyor ama kendime en son ne zaman kıyafet aldım hatirlamiyorum eşim para tutmuyo olsa ben sen tutmuyosun bende para yiycem desem nolurdu bilmiyorum iyi gün var kötü gün var çocukların geleceği var düşünceniz bana yanlış geldi eşinizle aranıza soğukluk girer bu şekilde bence eşiniz sizden para kaciriyosa zorunlu kişisel ihtiyaçları dahi almıyorsa o ayrı ama diğer türlü bana ikiniz açısından da zor bir dönem gibi geldiDiyelimki her ay aldigim 1 bucuk lirayı kafama gore harcadim yada harciyorum yada harcayacagim. Yapamazmiyim cidden birikimmi yapmam lazim. Her istedigimi alamazmiyim boylemi dusunuyor herkes
Aldigi maasa gore 1 bucuk hiçbirşey degil inanın. Ihtiyaciniz varsa isteyin demissiniz sorunda orda istiyorum ne gerek var diyor mesela. Kendisi bir kazagi 15 sene giyebilir giyiyorda inanin. Eskimeden alinmaz diyor.. para isteyip vermeyince napiyim nasil alayim baska zorbaliktan baska.
O onun sorumsuzlugu beni ilgilendirmiyor artik.benim ihtiyaçlarımi karsilasin para hesabi yapmasin bana yeter. Ben o anlayid safasini gectim inanin. Yillardir ozveride bulundum simdi iyi bir maasi varken azicik bende düşünmeden yasamak istiyorum ki bunuda yapabiliriz yani.. hayir 500 lirasi yine ona gitti benden odunc istedi nakit benzin parası bemde verdim ama geri vermediBorç içindeyken, eşiniz bu kadar sorumsuzken, küçük de çocuğunuz varken daha ucuz veya parasız bir terapi bulsanız kendinize daha iyi olur. 1500 tlnin tamamını mı alışverişe harcadınız orasını anlamadım?
Yok bizim gelecek sıkıntımız yok sadece uzun sureli gereksiz borclar bizi sikintiya düşürdüEvlilik ileriye yönelik yatırım yapmak geleceği planlamak değil midir eşiniz ayrı siz ayrı parayı tutmazsaniz ne olur ilerisi düşünemiyorum ben zor bir hamilelik geçiriyorum skntili geçiyor ona rağmen çalışıyorum eşimde çalışıyor ama kendime en son ne zaman kıyafet aldım hatirlamiyorum eşim para tutmuyo olsa ben sen tutmuyosun bende para yiycem desem nolurdu bilmiyorum iyi gün var kötü gün var çocukların geleceği var düşünceniz bana yanlış geldi eşinizle aranıza soğukluk girer bu şekilde bence eşiniz sizden para kaciriyosa zorunlu kişisel ihtiyaçları dahi almıyorsa o ayrı ama diğer türlü bana ikiniz açısından da zor bir dönem gibi geldi
Bende merak ediyorum ne olacak diye. Ama o o gun parayi verecekEee cuma gunu vermezse ne olacak bosanacakmisiniz
Bence hayir aynen yasamaya devam ediceksiniz verdigi 200 tlye bile gun gelicek sukur diyeceksiniz
Ya degil elin adami babadan bile 2 gun para isteyince 3.gun bu para nereye gidiyor diye soruyor esini haraca baglamak ne demek ne icin borclarini hirs ettiginiz icinmi iyi giden evliliginize de comak sokuyosunuz yapmayin guzellikle soyleseniz belki adam verecek niye bu ofke
Esinizin maaş kartini alın en iyisi önce borçları ödeyin kenara bir miktar para koyun sonra yatirim olarak. Sonra kalan parayi kendinize ve esinize bölüstürün herkes kendi parasiyla istedigini yapsınBende merak ediyorum ne olacak diye. Ama o o gun parayi verecek
He vermezse bosanirmiyim bende sanmam bilemiyorum da. Evet artik sinirlerim kaldirmiyor bana para yok kelimesine.inatmi bu hirsmi bilmiyorum.ama biri gelir zor durumdayim yardim et dediginde ona para bulup verirde bana ypk derse iste ben buna sınır oluyorum. Ayrica bin defa dedim güzellikle anlamiyorrrr
Anlatamiyorum ne bahanesi. Su kosullarda para verrr demek dahami zevkli sanıyorsunuz ne bahanesi hanimefendi. Yok yok oyle bakiciya verecek bir yerde degilim oyle bir konum yok burdaBunlar bahane eğer imkan varken çalışmamak ve bakiciya vermek ortak karar değilse hatalisiniz.
bence işe dönün çocuğa bakıcı baksın herhalde bin lira kalır sizeBakin karttan kendim cekerim diyorsunuz ben ne kart ne para yuzu görüyorum. Sizin gibi olsam elbette cocuk gibi para verrr diye tutturmam
O onun sorumsuzlugu beni ilgilendirmiyor artik.benim ihtiyaçlarımi karsilasin para hesabi yapmasin bana yeter. Ben o anlayid safasini gectim inanin. Yillardir ozveride bulundum simdi iyi bir maasi varken azicik bende düşünmeden yasamak istiyorum ki bunuda yapabiliriz yani.. hayir 500 lirasi yine ona gitti benden odunc istedi nakit benzin parası bemde verdim ama geri vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?