Eşimi kaybettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lutfen biri soylesin insanlar neden bu tur seylerde fake konu aciyor? Aksam aksam okudum cok uzuldum. Anlam veremedim gercekten..

Başınız sağolsun çocuk için şunu demeye geldim, eşinizden hatıra zaten bi çocuğunuz var böyle bi acının içine, siz zaten toparlanmaya çalışırken bi çocuk daha iyi olmayabilir. İnsanlar muhtemelen hatıra vs kıyma vs diyecekler ama bence iyi düşünün, yanlış bişey yapmış olmayacaksınız. Hayat zaten zor, imkanlarınızı enerjinizi tek çocuğunuza harcarsınız.

Umarım çok güzel şeyler sizinle olur, tekrar başınız sağolsun

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah sizi evladınıza bağışlasın herşeyin hayırlısı olsun gelecek için ..

Kalbim paramparça oldu. Rabbim sabırlar versin canım, yüreğini ferahlatsın.

Lutfen biri soylesin insanlar neden bu tur seylerde fake konu aciyor? Aksam aksam okudum cok uzuldum. Anlam veremedim gercekten..
Artık konuyu açan kişinin yaşini , cinsiyetini , psikolojisini bilemiyoruz . İşte bizim gibi hayatında kayıplar yaşayan kişiler okuyor ve kimimiz inanıp çok üzülüyoruz .
Aynı durumdayız ya biz de kayıplar yaşadık ya . Okuyoruz ve üzülüyoruz ama gerçekten ben de anlamıyorum , bir insan çok değişik konularda fake konular açabilir , insanların ilgisini çekebilir .. konu aile olabilir , para olabilir , aldatma olabilir , her şey olabilir
Ama fake konu ölüm olmasın lütfen…

İnanın o kadar çok üzüldüm ki. Allah yardımcınız olsun inşallah

Vallahi ben de çok üzüldüm ama çok dram üzerine dram geldi. Ve 2 hafta allah korusun birinin başına böyle bi şey gelse burası mi aklına gelir?? Profiline baktım sadece bu konu var. Fake gibi. Kayıtlı üye diye görünce biz de inandık

Tmm tmm değilmiş. Konuya da fake mı diye yazılınca konu sahibi gitmiş dilerim fake dir. Eğer fake ise de konu sahibinin aklına acil şifalar dilerim. Çünkü yok yere üzülüyoruz .

Rabbim güç, kuvvet, sabır versin. Başınız sağolsun.

Evet...telefon elimdeyken bu foruma girer dolanir konulari okurum mesela. Aliskanlik haline geldi. Ama ne biliyim yeni uye olunca bu aliskanlik olmadan acaba hangi foruma yazsam diye dusunup gelmek cok ilginc ya. Nereden geldi bu dusunce. Bu da fake olma ihtimali yaratti bende suan.
En cok kafami kurcalayan ise insanlari uzmekte nasil bir zevk yasaniyor acaba aklim almiyo.

Başınız sağ olsun.çok üzüldüm.Allah sabır versin.çocuklarınız için güçlü olun.

Son düzenleme:
Konu fake zaten , ( içimimizde o kadar tatlı arkadaşlar varki hala fake degil falan diyorlardı ) onlar gerçekten ( şöyle söyliyeyim insan kendi gibi bilirmiş işi ) öyle bir laf var tr de o inanlar arkadaşlar işte öyle iyilerki kendileri gibi biliyorlar o yüzden o kişeye arka çıktılar

Ah arkadasim basiniz sagolsun allah size dayanma gucu versin.
Ayni sehirdeysek size destek olmak isterdim cok bir seye ihtiyaciniz olursa ben Çanakkaledeyim arkadasim cok uzuldum.
Buarada konu sahibi neden yok acaba uzgin gorunuyor durumu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…