- 18 Ekim 2018
- 7.998
- 33.119
- 548
- Konu Sahibi Melekbzkrt
Gırgır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunları yapınca olumlu değişim normal çünkü siz kendinizi değiştirmiş oluyorsunuz. Adamda diyor ki vay beee terbiye ettim ben bu kadını. Bu öğretilerin alt mesajı kadın boyun eğendir, yola gelendir. Erkek ise beyni olmayan güdüleriyle yaşayan hayvanımsı bir şey. İki cins içinde bu kabul edilemez aslında. Sevgi saygı karşılıklı olan, adaleti olan bir durum. Özellikle kadınlara onu yap bunu yap diyen metinleri sevmiyorum ama tabii herkesin bir görüşü var saygı duyuyorumilk üç madde hayvan eğitiminde kullanılıyormuş zaten
Valla ben uyguladım ise de yaradı. Aynı şekilde eşimin de bana karşı tavrı olumlu yönde değişti. Tek tarafli değil yani. Baktı ki koca da yine tık yok o zaman yapmayı bırakır. Ama bı denesin. Bu şekilde kocasının kendisine davrandığını yazsa biri burda herkes gıpta eder ama ayni davranış erkeğe gösterilince bi tepki gösteriliyor. Kadın verici olmak zorunda değil derken almadan önce vermek lazım bu hayatın her alanında boyledir
Kadın çıkış arıyor ve verilen onerilrin çoğu kışkırtıcı nitelikte ve bu da işleri daha da kötüye sokmaktan baska ise yaramaz maalesef
Değer ver değer gör bütün mesele bu aslında
İster yapar ister yapmaz kendi bilir![]()
Ressssmen dekoder gibi kadin yaKonu başlıklarınızı içeriği özetleyecek şekilde yazar, konu içeriğinizde de tam olarak neden bahsettiğinizi açıklarsanız, üyeler konunuza daha çok vakıf olur ona göre yorum yazarlar.
Eşiniz annesine çok bağlı, her şeyini ona anlatıyor ama size soğuk davranıyor ve hiçbir şeyini anlatmıyor, siz de bu duruma üzülüyor ve ne yapabilirim diye soruyorsunuz değil mi?
Sizde aynı şeyleri ona yapın mesela bakın nasılda üzerinize titriyorAnnesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falan
Türkçe’den Türkçe’ye tercümeKonu başlıklarınızı içeriği özetleyecek şekilde yazar, konu içeriğinizde de tam olarak neden bahsettiğinizi açıklarsanız, üyeler konunuza daha çok vakıf olur ona göre yorum yazarlar.
Eşiniz annesine çok bağlı, her şeyini ona anlatıyor ama size soğuk davranıyor ve hiçbir şeyini anlatmıyor, siz de bu duruma üzülüyor ve ne yapabilirim diye soruyorsunuz değil mi?
bunları kaç gün yapcazCanten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı
İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin
1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)
2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin
3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama
Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için
Akıl verir gibi konuşma çaktırmadan akıl ver
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Sikayet etme iyi davranışlarıni yücelt
Anlattıklarına hemen karşı cikma önce dinle. Her söylediğine karşı çıkma
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Kadın kadın gibi olmali erkek erkek gibi olmali
Olmayanı değil olanı gör
Erkeksi tarafını dışarıda kullan evde kullanma
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Küsme. Neden küstügümü bilmedi die bir daha küsme.
Soylenme
Ne yapsa begenmemezlik etme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme
Sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah bunlar size yardımcı olur
Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı
İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin
1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)
2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin
3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama
Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Olmayanı değil olanı gör
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Soylenme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme
Osizin elinizde olan birsey değil heleki böyle bi çabanız olursa ve eşiniz hissederse ters tepebilir..oluruna bırakın herseyi gönlü varsa zaten bi uğraş vermenize gerek kalmazEşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
2. Çocuk fikri var maalesef farklı bir konusu daha var. Bu yaşta ne cesaret dimi? İnsan şaşırıyor.Kızlar yorunlarınız bebi kopardı attı ya çok tatlısınız.Arkadaşımızın yaşı epey küçük ya, 19 yaşında anne olduğunu belirtmiş, ki bence anne olmak için çok küçük bir yaş. O yüzden halatla, kelepçeyle gibi yorumlar çok içimden gelse de gülmekle yetineceğim. Belli ki evlilik yolunda bir standarttan ilerlememiş, önce tanışılır, bağ kurulur, bağ büyütülür, yuva kurulur, yuva büyütülür gibi... Tek tavsiyem daha annesiyle bağını koparamamış bir adamı, herhangi bir yöntemle kendine bağlamamaya çalışman kardeşim. Göbek bağı kendiliğinden düşer, ne kadar müdahale o kadar risktir hatta acıdır. Hayat herkessiz olur, kulağa zor yüreğe ağır gelse bile olur. Senden bir tane daha yok, kendinin kıymetini bil, kimseyi kendine bağlamak için uğraşma böyle şeyler içten gelir. Süt kuzusu çocuğuna tutun, mümkünse annesinden kopamayan adamdan bir çocuk daha yapma. Yine de illa da bağlayacam dersen, dayanamam valla halat derim bende.
![]()
Bende ilk o konudan üyeyi görüp, profiline bakıp bu konuya geldim.2. Çocuk fikri var maalesef farklı bir konusu daha var. Bu yaşta ne cesaret dimi? İnsan şaşırıyor.
Bi tanesi bile tutmadı.Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı
Olmayanı değil olanı gör
Gereksiz ayrinti anlatma
Soylenme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme
Ne güzel yazmışsınız gerçekten, insan birazda umutlanmak istiyorBende ilk o konudan üyeyi görüp, profiline bakıp bu konuya geldim.Gerçekten büyük cesaret ama ne büyük konuşmak isterim be de yargılamak isterim. Hepimizin hayat şartları, büyüdüğü koşullar, eğitim durumu eşit değil maalesef. Eline mesleğini alma imkanı asla olmayan kızlarımız var hâlâ, konusu geçecek olsa canıyla sınanacak kadar katı ailede olanlar var. Keşke olmasa. O yüzden bu arkadaşa da bir şey diyemiyorum, ama tabii eğer ufacık bir parıltı bile varsa okuyup mesleğini kazanmasını ve hâlâ istiyorsa o zaman tekrar anne olmasını isterim.
Çok naziksiniz, teşekkür ederim.Ne güzel yazmışsınız gerçekten, insan birazda umutlanmak istiyor. Keşke okuyup meslek sahibi olup hayatı biraz gördükten sonra eş, çocuk fikrine karar verse.
Kelepce?Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
ben ironi yapıyorsunuz sanmıştım ama ciddiymişCanten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı
Olmayanı değil olanı gör
Gereksiz ayrinti anlatma
Soylenme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme