• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kendime bağlamak için ne yapmalıyım?

Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı

İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin

1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)

2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin

3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama

Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için

Akıl verir gibi konuşma çaktırmadan akıl ver
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Sikayet etme iyi davranışlarıni yücelt
Anlattıklarına hemen karşı cikma önce dinle. Her söylediğine karşı çıkma
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Kadın kadın gibi olmali erkek erkek gibi olmali
Olmayanı değil olanı gör
Erkeksi tarafını dışarıda kullan evde kullanma
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Küsme. Neden küstügümü bilmedi die bir daha küsme.
Soylenme
Ne yapsa begenmemezlik etme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme

Sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah bunlar size yardımcı olur
Gercekten adamin pipisini yuceltecek baska bir sey kaldi mi acaba?

Oturup konusurak çözebilirsiniz bunda bağlayacak bir şey yok ki mesela neden annesine anlatıyor da size anlatmıyor belki de zamanında anlattı ama ters tepki aldı istediği tepkiyi alamadı bu yüzden olabilir sürekli mesaj atıp daraltıyorsanız ya da cevap vermek istemeyeceği şeyler yazdığınız için olabilir ve bu sebeplerden dolayı soğuk yapıyor olabilir uygun bir dile eşinize “ neden benle paylaşmıyor da annenle paylaşıyorsun” diye sorabilirsiniz ya da neden mesajlarıma cevap vermiyorsun gibi gibi

Ne güzel yazmışsınız gerçekten, insan birazda umutlanmak istiyor 🌸. Keşke okuyup meslek sahibi olup hayatı biraz gördükten sonra eş, çocuk fikrine karar verse.
🥹bazen kendi kararlarını kendin veremeyebiliyorsun hayatmza karşyan Cok insan oluyor akrabalar İki Yuzlu İnsanlar bana kalsa bende okumak isterdim Kendi Ayaklarm Uzerinde ama ksmet degilmis Her İşte Vardr Bir Hayır 🙃

Wi-Fi modemi mi ay bu koca nasıl bağlayacaksın 😃
Neyse şaka bir yana konuyu tam anlatmadığın için anlamadık neden bağlı değil? Bağlılık dediğin ilgi mi sadakat mi ?
İlgisiz ise hep mi böyleydi sonradan mı böyle oldu? Sadakatsizse zaten vur k.çına tekmeyi.
Ama bunların dışında şunu söyleyebilirim kaçan kovalanır. Adamlara bulunmaz hint kumaşı muamelesi yaparsanız onlarda kendini bi şey zanneder. Bi kere ilgiye muhtaç olma kendime gereken ilgiyi kendin ver özgüvenli ol. Sen kendine bi düzen hayat kur o sana dahil olmaya çalışsın

Eşinizle iletişiminizide burada ki gibi kurmaya çalışıyorsanız adam ne yazdığınızı anlamadığı için görüldü atıyordur. Öncelikle nasıl iletişim kurulur olayını çözmeniz lazım.

🥹bazen kendi kararlarını kendin veremeyebiliyorsun hayatmza karşyan Cok insan oluyor akrabalar İki Yuzlu İnsanlar bana kalsa bende okumak isterdim Kendi Ayaklarm Uzerinde ama ksmet degilmis Her İşte Vardr Bir Hayır 🙃
Okumanın yaşı yok akrabalara bakıp bakıp okuyamazsin bakmıcaksin
İstersen şimdi de yapabilirsin
Yaşın da daha genç yolun da çok uzun
Böle şeylere bağlanma konusuna takmayin
Gitsim adam anasıyla olsun
Burda tek cocukla boşanıp çok güzel iş başaran kadınlar var
Bu adam için kendime bağlatayim diye gençlgine heba etme.

Üstüne düşmeyin. Msj atmayın aramayın. Annesine anlatmaya devam etsin. Sizde o yokmuş gibi davranın bakalım tepkisi ne olacak ? Size bağlı olmayan adamı ayağına zincir takip odaya kapatacak değilsin. Zinciri kırar camdan yine gider.

Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Tatlı dil, cilve ve neşe. Biraz da kendine bakarsan bu dörtlüye tutulmayacak erkek çok azdır bence. Çevremde de hep bunu gördüm, bkz hürrem. Sarayın en çirkefi olabilir ama kocasının yanında minnoş, cilveli neşeli bir kadın…

Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı

İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin

1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)

2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin

3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama

Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için

Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Olmayanı değil olanı gör
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Soylenme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme

Bütün bunca lütuf, o kişi erkek diye yapılıyor sadece öyle mi? Erkek olmak ne büyük nimet.
Bu hikayedeki kişi de erkek.
O yatağa üstü başıyla giren kişi gibi.
Daha nicesi gibi.🤦

Tatlı dil, cilve ve neşe. Biraz da kendine bakarsan bu dörtlüye tutulmayacak erkek çok azdır bence. Çevremde de hep bunu gördüm, bkz hürrem. Sarayın en çirkefi olabilir ama kocasının yanında minnoş, cilveli neşeli bir kadın…
Kız onun kocası padişahtı. Hatta ilk zaman kocası bile değildi. Çıtayı bu kadar yükseltmesek mi?

Olmayanı değil olanı gör
Gereksiz ayrinti anlatma
Soylenme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme

hocam dişil enerjiyi yükseltmek için tuzlu su yöntemi işe yarar mı?

Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ama çok üzerine düşmeyin. O mesajlara görüldü atıyorsa siz de atın. Çok klişe ama kaçan kovalaniyor.

Bir erkeği havasla bile elinde tutamazsın eğer kendi özgür iradesi istemiyorsa. Bu tür karanlık işlere girsen dahi adam bir süre sonra özüne döner. Ayrıca eşinse zaten normal şartlar altında size bağlı olması gerekiyor. Bağlı değilse de bağlanması için uğraşmak saçma çünkü bağlanacak adam zaten 7&24 gördüğü birine bağlanırdı

Back
X