• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kendime bağlamak için ne yapmalıyım?

Bir erkeği havasla bile elinde tutamazsın eğer kendi özgür iradesi istemiyorsa. Bu tür karanlık işlere girsen dahi adam bir süre sonra özüne döner. Ayrıca eşinse zaten normal şartlar altında size bağlı olması gerekiyor. Bağlı değilse de bağlanması için uğraşmak saçma çünkü bağlanacak adam zaten 7&24 gördüğü birine bağlanırdı
👏

Kelin ilacı olsa başına sürer kendinize büyü yapın o yorumdan rahatsızsınız ya ne bilim kişisel gelişim büyüsü falan
Ya siz iyi misiniz işiniz mi yok bana satasiyosun ? Benim kişisel gelişimimi nerden biliyosun sen? İstediğim yoruma istediğim emojiyi bırakırım. Rahatsız olduğum şey içinizde kalmasin soyliyim kadınla dalga geçmenizdi. Lütfen bana cevap yazmayın saçma sapan uzamasın.

Kız onun kocası padişahtı. Hatta ilk zaman kocası bile değildi. Çıtayı bu kadar yükseltmesek mi?
Ya kocası onu da aldattı, bi halt değildi yani eş olarak ama bir erkeği de kendi ruh sağlığını da dişil enerjini de korumak için bunlar şart bence. Cilveli neşeli olmak bize zarar değil ki, olalım gitsin hem bize yarar hem evliliğe❤️

Ya kocası onu da aldattı, bi halt değildi yani eş olarak ama bir erkeği de kendi ruh sağlığını da dişil enerjini de korumak için bunlar şart bence. Cilveli neşeli olmak bize zarar değil ki, olalım gitsin hem bize yarar hem evliliğe❤️
Hah bakın kendiniz de söylüyorsunuz. O kadar cilve yaptı da ne oldu, o da aldatıldı.
Hadi Hürrem uç bir örnek.
Koca koca yetişkin adamları niye eğiteceğiz, öğrensinler insanın değerini. Ay ben konuyu unuttum neydi, hah eşi kendine bağlamak.
İşte o bağ kurulmadan evlenilince, sonradan atılacak düğümler kördüğüm olabilir. İşlemez o cilve o kendini eğitememiş erkek soyuna.

Bütün bunca lütuf, o kişi erkek diye yapılıyor sadece öyle mi? Erkek olmak ne büyük nimet.
Bu hikayedeki kişi de erkek.
O yatağa üstü başıyla giren kişi gibi.
Daha nicesi gibi.🤦
Allah nasip ederse erkek anası olucam, ffestinalente ffestinalente de ben de tam olarak böyle bi gelin isteriz 😂 biri odanın ortasına taht koyup oturtalım demiş, bi de ayakları da yıkansın. baş ucunda üzüm falan yedirilsin olur bence

Allah nasip ederse erkek anası olucam, ffestinalente ffestinalente de ben de tam olarak böyle bi gelin isteriz 😂 biri odanın ortasına taht koyup oturtalım demiş, bi de ayakları da yıkansın. baş ucunda üzüm falan yedirilsin olur bence
Kayınvalideye yapılacaksa bunlar ben okeyim, öyle gelin adaylarını beklerim 🤩 oğluma yapılacaksa bilemedim oğluşuummm isterse bende gelini beğenirsem neden olmasın ki 😋 D Dexter

Hah bakın kendiniz de söylüyorsunuz. O kadar cilve yaptı da ne oldu, o da aldatıldı.
Hadi Hürrem uç bir örnek.
Koca koca yetişkin adamları niye eğiteceğiz, öğrensinler insanın değerini. Ay ben konuyu unuttum neydi, hah eşi kendine bağlamak.
İşte o bağ kurulmadan evlenilince, sonradan atılacak düğümler kördüğüm olabilir. İşlemez o cilve o kendini eğitememiş erkek soyuna.
Kesinlikle, bu dediklerim olgun karakterli erkekler için geçerli. Diğerlerine yüzde yüz mükemmel bile olsan farklı bir yüzde yirmilik ilgilerini çekecektir malesef… ama bir de gerçekten iyi erkekler var. Onlar zaten aldatmaz ama bir de üzerine titremelerini sağlamak var❤️ hepimiz bu kişilerle karşıalaşım hep🙏🏻🙏🏻

Laylon ip
İmmm yok o olmaz🤣
Kelepçe
Yo dostum yoo
Aaa peki Farah fewcet olsam olur mu
AA bak o olabilir
Nee farahida mi beğenmiyorsun
Hangisi Farah
Şu sarisin olan amca
Ha o mu en koftisi o be bakın cocuklar ben amerikadayken...
🤣Kanka sana diyalog artı replikler yazdım bağlayıcı baglaclari bul 🤣🤣

Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Sen istediğini yap maalesef o adam bağlanmayacak. Karakter değişmez. Eşimin arkadaşı var karısı ne yaparsa yapsın adam tam bir odun. Karısına gram saygı duymuyor sevgi ibaresi göstermiyor. Her gün restorana gidercesine yemekler pişiriyor neden tatlı yok diye kavga çıkarıyormuş. Kocasına dekolteli kıyafetler giyiyormuş bu ne böyle değiştir üstünü dışardaki kadınLara mı özendin diyormuş. Yani odun her türlü odun. Sen sadece kendini sev kendini geliştir. Kendine değer ver. Kocan için değil kendin için yap. O zaman görürsün değişimi

Back
X