eşimi kendime nasıl bağlayabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
merhaba kadınlar klubunu çok önceden beri takip ediyorum ama yeni üye olabilidimm gelelim sorumaaaa :) biz daha dört aylık evliyiz eşimi çok aşırı seviyorum oun bana bağlanmasını istiorum gözü bnden başka kimseyi görmemesini istiyorum eşimin uzun boylu ve sarışın kadın takıntısı var hep öyle istemiş bende tam tersiyim :) 19 yaşındayım dahada uzamam heralde :) evimizde huur olsun mutluluk olsun evine bağlansın istiyorum bu konuda bana yardım edebilirmisinizz tşkler

ilk buluşmamızda topuklu giymiştim yüz güzelliğime birşey dediği yok :) evlenmeye annesi ikna etti beni sevidği için ,nişan alışverişinde topuksuz giyinip boyumu görünce itiraz etmiş annesine boyu kısaymış istemiorum falan filan die anneside iş işten geçti demiş nişanlıyken bana çok soğuktu zaten evliyken biraz daha iyi işte ben hep mucize bekledim bana aşık olsun die çok inandım zamanla bana aşık olur diye aşığım dio ama bilmiorum içimde kurt var bana bağlansın istiorum

sizinle evli yaa neden bu kadar endiselisiniz anlamadim dahada yeni evlisiniz..

ben ona çok aşığım ve çok kıskancım onu çok seviyorum oda beni öyle çok sevsin istiyorumm masumcabi istek bilğili ablalarıma danışmak istedim

görücü usulümü evlendiiniz?

ıpın ıkı ucuna dugum at
ortada kalsın boylece kendıne baglamıs olursun nede olsa cıkamaz )

şaka bır tarafa
arkadasım önce kendıne guven kendını sev yahu
ne demek esım sarısın kadından hoslanıyor
yok boyum kısa bılmem ne...

Oyle sey mı olur...
Her ınsanın kendıne ozgu bır guzellıgı vardır...
Evdekı ılgı alakayı,muhabbetı ve bırbırınıze olan saygıyı koruyun oncelıkle,

senın aılen,benım aılem,
kocana annen soyle annen boyle deme...
Bı tartısmalardan kacının zamanla oturacak evlılıgınız...daha cok yenısın...
Ama oncelıkle guven kendıne.kendın gıbı davran,esım sarsn sevıyor dıye sac rengını sarı yapma,kendın gıbı ol...sadece eger ben şu rengı sevıyorum deyıp kendın ıcın boya sacını...
Dıyorum yaa zamana ıhtıyacınız var.
Ama bunun ılk sartı kendıne guvenmen...
Oldu mu canım...

Belki başlarda topuklu giydiğin için beğendi olur dedi ama ilerledikçe her şey yoluna girdikçe boyunu ya da sarışın olmamanı takıntı haline getirmeyecek seni SEN olduğun için sevecektir emin ol. Mutluluklar diliyorum.

insan sevilip sevilmediğini bal gibi hisseder...demekkı bağlansın ıstedıgınıze gore asık olmadıgını dusunuyorsunuz. onun için sarısın olmaya kalkısmayın zorla olmaz... ne kadar dogru bılmıyorum ama aklıma soyle bişey geldı cok sewdıgınızı bellı edın cok ılgılenın bı sure sonra bırden kesın... ilgi sewgi hosuna gıdıcektır alısacaktır ama muhtemelen kıymet bılmıcekıtr sonra sız ılgıyı kestıgınızde aklı basına gelır

Canım daha yeni evlisin.
Senin aklında böyle şeyler olduğu müddet evinde huzurunda kalmaz. Adam sonuçta evlenmiş senle. Sen onu bu saatten sonra dış güzelliğinle değil, konuşmalarınla, sevginle, adabınla, hareketlerinle kendine bağlı tutacaksın.
Bence bunları geç sen. Boş şeyler bunlar. Hani evlenmemiş olsan şu kişiyle evlenmek istiyorum ne yapmam gerekir beni sevmesi için desen anlıcam da evlenmişsin artık.

sen kendini beğenmezsen bu her haline yansır.
o da senin beğenilmeyecek biri olduğuna inanmaya başlar.

tercübeli arkadaşlarıma tşk ediyorum hepsini dikkate alacağım:) görücü usuluyle evlenmedik gördük birbirimizi karşılıklı oturup konuştuk ondan sonra evlendik

ben böyle yeni üye olupta garip msj açan kişilere pek güvenmiyorum ve bakıyorumda gerçekden istediğini alıyorlar altta kişi kaynıyor

yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum açtığım konudada bi kötülük göremiyorum danışacak kimse olmadığı için en uygun yer bura diye paylaşıyorum sorunumu burdan bana özel mesaj atan ablaya tşk ediyorum çok sağolsun:)

Öncelikle eşine sakın kendini ona beğendirmeye çalıştığını ve kendine güvenmediğini belli etme.
Bazı şeyleri içinde yaşamayı öğrenerek başlamalısın bu yeni hayatına.

Boy bir sorun olamaz tabi.
Fakat bazı erkeklerin boy takıntısı vardır bilirsin.
Bu durumda evde zaten şık olmak isteriz her zaman hafif topuklu terlikler giy, boy için değil sonuçta topuklu her zaman bir kadını zarif gösterir.
Evde gezerken paçoz gezme canım, şık ol, yani bir ev elbisesiyle, eşofmanlarla bile şıklığı yakalayabilirsin.
Bakımlı ol, saçlarını her sabah uyanınca güzelce şekle sok, ufak bir makyaj da yapabilirsin, yüzüne renk vermek adına.
Zamanla sana ısınacaktır, madem bakımlı kadın seviyor, onun gözündeki hayalin hep bakımlı olsun

Sarışın konusuna gelince bu tür şeyler geçici heveslerdir.
Eşinin yaşı da küçükse bu tür şeyleri takıntı yapabilir.
Ama zaten sen bakımlı ve kendine özen gösteren biri değil misin ha sarı olmuş, ha siyah, ha kumral dimi
Çok istiyorsa ve sen de sakınca görmüyorsun ufacık saçlarının önlerine röfle attırabilirsin.

Vee herşeyden önce sabırlı ol canım.
Yazacaklarım şimdilik bu kadar, aklıma geldikçe yazarım...

Son düzenleme:
Nişan alışverişinde mi fark etti boyunun kısa olduğunu görücü usulü olmadığına hiç inanasım gelmedi.

tercübeli arkadaşlarıma tşk ediyorum hepsini dikkate alacağım:) görücü usuluyle evlenmedik gördük birbirimizi karşılıklı oturup konuştuk ondan sonra evlendik

tamam işte zaten bu dediğin görücü usulu oluyor yani arada aracılar oluyor konuşup anlaşabilirmiyiz diye bakıyorsun olursa evleniyorsun

Nişan alışverişinde mi fark etti boyunun kısa olduğunu görücü usulü olmadığına hiç inanasım gelmedi.

aynen ya nisanlanana kadar hıc mı gorusmedınız ya da sen o zamana kadar hep topuklu mu gıydın ? ya da ewıne hıc gıtmedın mı ? ewınde de topukluyla dolasmadysan sayet tabi?

Oy kiyamam ya, huzur ve mutluluk yuz guzelligiyle mi fiziklemi olur canim benim. Guzel huy yuz guzelliginde daha guzeldir emin ol. Tatli dil,guler yuz,sicak bir tebessum .. Saygi ile gelir sevgi.. Kendine guven once. Evine bagli olmasi icin once saydiklarim olmali tatlim. Erkekler temiz,titiz;hosgorulu ve ailesine saygili kadinlari tercih ederler. Sarisin uzun boylu takintisi varmidir hala diye dusunursen hep o zaman hic de huzurlu olmazsin. Huzurlu olmayan bir kadin baskasinada huzur vermez yani evinde gecimsizlik olur. Daha 4 aylik evlisin bu takintilari at kafandan. Bende 21 yasindayim 1,5 senelik evliyim ben cok inatci bir kizdim halada inatlarim zaman zaman oluyor. Boyum uzun esimin tercih ettigi gibi cikmisim tamda ama gel gelelim asil meseleye; hersey guzellik degilmis canim benim. ZAmanla baktim ki bendeki inat kiskanclik devam ediyor esimin sklmaya basladigni gordum bu huyumdan ve artik o huylarimdan eser kalmadi cunki kendime ceki duzen vermeliydim,esimi kendimden sogutmamak icin. Anladimki yuz guzelliginden cok daha onemliymis huy guzelligi.. Anliycagin hersey senin elinde unutma.

Son düzenleme:
canim her erkegin hayal dunyasinda yasatiigi ideal bir tip zaten vardir.

kimi erkek esmer, renkli gozlu kadin illa olsun der, kimi illa sarisin olsun der, kimi baska bisi der ..

ama evlilik hayal dunyanda yasattigin goruntuden ibaret degil.

esin bunun farkindaki hayalindeki kadini aramaya cikmamis, ona mantikli gelen ve sevdigi/bilecegi kadini secmis..

yoksa annesi ,esinin kafasina silah dayamamistir seninle evlenmesi icin dimi :)

bir de soyle dusun, esin seni hayalindeki kadin kadar cok begenmis ,sarisin olmasan da , yada uzun boylu olmasan da..

seninle sen oldugun icin evlenmis..

aman sakin degismeye , kendini degistirmeye kalkma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…